moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 hallettim bende. nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Average gold 5k ne abi sdfsfds bot + 2 item çıksan bile 8k yapıyor. ki oyun sonu demiş giden ölümlerle, 12-13k rahat yapar. Beni seç beni seç beni seç steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Benim her oyunum end-game'e sürmedi ki. Genelde kule-baraka öncelikli oynadım hep, lvl 16-17'de bitirdim oynadığım oyunların yarısını. 8k ideal geldi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bir benim sanırım tüm oyunları sıkıntılı olupta 70 80 dakika süren ve oraya 30k yazan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ben çok sallamışım o zaman (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 her oyun ortalama 30k yazdıysanız salladığınız çok belli olur bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 cizgiromanı kim yapmıs ya merk ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 oyun bitirme levelim ~22 gold da bi 15k civarı oluyo zaten. acı çekene kadar oynuyoruz oyunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Pro pro doldurdum salak gibi ya, bütün seviyelerden eşit sayıda oyuncu almak için yapıyorlarmış anketi, her noob bebe bastı oraya 10 oyunda kasıcağı parayı tek oyunda kazanıyormuş gibi bize kesin sıra gelmez şimdi :/ Hala doldurmayan varsa kekostar gibi doldursun formu yeni başlamış oyun başına 30 kere ölür modda falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 hon oynuyorsanız açın istatistikleri, avg gold/min ile avg game time'i çarpın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Dota kaç hero vardı nerdeyse hepsiyle oynadım cevap verecem veremiyorum? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Doldurdum ne olcak şimdi mail mi gelecek yer açılınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 allah kahretsin 900 xp/min 30 kill 0 death e göre doldurdum, çok fazla proyum şimdi kesin gelmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Belki çoğu kişi kurnazlık yapıp noob doldurmuştur hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Tutoriallar bitmeden noobları betaya alacaklarını sanmıyorum. Onun yerine Dota'daki heroların port hatalarını raporlayabilecek oyuncular isteyeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Aman allahım gözlerime inanamıyorum. Sitede forumlarda dolaşırken steam pencerem yanıp söndü . Tam bir 1 dk önce. Bir de baktım DOTA2 , "give my extra gift" penceresi ile birlikte oyunlarıma eklenmiş. Mail de gelmiş ayrıca. Darısı tüm dota 2 bekleyen arkadaşların başına. İnşallah sizlere de çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 steam idm aquila113, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 eline geçen olursa benimde akean, betaya başladığımda inviteları bu foruma kullanacağıma söz veriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 yaşlıymışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 O zaman eline key geçenler buraya yazsınlar isimlerini, oyunda toplanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ve de bana key gondersinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 abi. bana da ya : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 SteamID: acdervis Pek iyi değilim. Edit: Key atmayın, ekleyin diye şeettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bi key gelmiyor ya arkada$, offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar