Holy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 İlk iki maddeyi gerçekleştirmek için çalışmalarında ne kadar ilerlediler bilmiyorum ama bu yazılanları yapacaklar ise biz 2012 yazdan önce göremeyiz oyunu gibi geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Back story ekleme işi Team Fortress 2 karakter videoları gibi olacaktır. Zamanla yeni videolar ekleyecekler, yıllarca böyle devam eder. Hero ekleme işi ise çok sık gerçekleşir, IceFrog'un yapısı değişmez Dota2'de. Sıkça güncelleme yapacaktır orası kesin. Erik Johnson'la yapılan röportajda adamı övüyor zaten. İşin arka planınıda çok takip ediyorum ben. Yani IceFrog, Guinsoo, Pendragon, Eul falan. Aralarında ki çekişme çok kızgın devam ediyor. IceFrog'a çok bok atmaya çalıştılar, hatırlarsınız zamanında "valve'ın içinden bir çalışanım, IceFrog rezalet" diye anonim site açan bile olmuştu. Fakat Erik Johnson Dota fanı oldukları için Valve olarak IceFrog'a ulaşıp davet etmişler ofise, orda direk çalışmak isteyecekleri biri olarak görüp başlamışlar projeye. Valve'ın dikkatini çeken IceFrog'un dengeli güncelleme yapması, community ile bağını koparmaması, feedback'leri doğru değerlendirmesiymiş. Ki bunlar benim dediğim şeylerdi zaten. IceFrog'u Guinsoo'dan, Pendragon'dan ayıran şey bu özellikleriydi. Bence zaten o yüzden dota2 iyi olacak, o yüzden LOL çok sığ bir yapıda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 abi sözde soykırım ahashhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 lolun sığ olmasının sebebi casual olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 LathspeLL said: Player hardware configuration will likely be a criteria in player selection. The game can scale down on low end computers, so no worries tight-budgeted players! iyi sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Dota yı hepımız cok oynadık. Ama illa sevılecek dıye bır sey yok yenısının, siz LOL e sığ bir oyun dıyorsanız dota 2 oyun deil o zaman.Eskı dota mızı cok sevıyoruz dıye valvenın ekmegıne de bal surmeye gerek yok adamlar yapamamıs bu kadar bariz bir sey ama hala kör dota fanları ooo super olmus hona 1000 basar lol e 1000 basar dıyebılıyor cok ılgınc. yaw bıraz mantık su dota 2 nın neyı cezbetti sizi? tek cevap grafik olabılır ki o da cok iyi deil bence. acaba baska ne cevabı var bu soruma cevap? asla hater değilim ama ben hiç bir ışık göremiyorum ilerisi için Dota 2 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ya şu lolu normal bir zeka sahibi olup oynadığınızı düşünüp sonrada ben lolfanboyu değilim ama o kötü bu kötü diye herşeye bok atmanıza bayılıyorum açıkcası. tamam belki lola başlamışsınızdır zamanında iyidir vs ama oyunun yapımcısı siz değilsiniz yapmayın şunu şu forumda artık. hayır oyunu gördükçe zaten insanların midesi bulanıyor gelip buraya bide alanen ya da çaktırmadan böyle lol iyi lol kıral demeniz beni benden alıyor. Buyur LoL ha bu arada lol oynadım mı? evet oynadım 1 hafta süresince. 5.5 yıl dota oynadım hatta 6 yıl. sen gelip hala neyin tartışmasını yapıyorsun dota klonu için? baya bildiğin hatersın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Zamanında dotaya yetememiş tüm arkadaşlarım LoL oynuolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Bu bölüme bakan mod falan yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 silent tam liseliymiş hahah. Yazıya gel. Bu arada ben 1.5 aydır falan oynuyorum lol, katlanmak zorunda kalıyorum diyelim arkadaşlar yüzünden. Adamlar lol'u savunuyor bana hala, geçen DOTA yüklediler tekrardan denemek için. "Bu ne çok hızlı" dediler, yetemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Ortada yapamamış diye bir sıkıntı yok adamlar lolu yapmıyorlar yeniden dotayı yapıyorlar. şimdi bu durumu anlamak için 2 adet yeni sekme aç tarayıcında ikisindende www.youtube.com'a giriyorsun. oraya wc3 dota gameplay diğer sekmeye ise dota2 gameplay yazıyorsun tamam? şimdi bir bakalım, çünkü aynısını bende yaptım; -Grafikler? Tabi ki daha iyi. -Haritadaki eski ağaç kargaşası azalmış. -Skill efektleri daha iyi dotadan ve daha iyi olacağına inanıyorum. -Ha videodan göremeyeceğin mm sistemi, reconnection ve stat sistemi var. -Ve adamlar ellerinden gelen herşeyi yapıyor. -LoL gibi valve 1m$ verdi ben 5m vereyim buyrun gelin diye müşteriyi satın almıyor. -HoN gibi oyun içi avantaj sağlayan ürünler satmayacam deyip satmıyor şuan için. Elbet dota2'de buglar olacak, leaverlar olacak, gerizekalı brezilyalılar olacak, ki büyük nefret sebebidir ki senin gibi türklerde olacak. Tek umudum LoL oynayan kimsenin Dota2'de barınmaması ama ne kadar gerçekleşir bilemem. Yani uzun lafın kısası bir mobaya kötü diyebilmek için önce onu oynamak gerekiyor. Ayrıca herhangi bir mobada bir yerlere gelmiş olmak gerekiyor. Ki burada oynayanların %80i şuanki moba seviyelerine guide okuyarak gelmedi kusura bakma. LoL fanboyları lafım size tekrar; Mitoz bölünmeniz dileğiyle.. Not: 2 sekmede geçiş yaparak yukarıda dediklerimi yapacak zekaya sahip değilseniz lütfen 2 farklı browser açınız ve pencereleri küçülterek eş zamanlı izleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Sizde biraz farklı nick alın aa. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Nickler benzediğinden başkasıyla karıştırıyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 silent'ı ciddiye almayın bu arada, adam o kadar troll ki kendi bile farkında değil troll olduğunun. Işık göremiyormuş DOTA2'de ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 LathspeLL said: silent tam liseliymiş hahah. Yazıya gel. Bu arada ben 1.5 aydır falan oynuyorum lol, katlanmak zorunda kalıyorum diyelim arkadaşlar yüzünden. Adamlar lol'u savunuyor bana hala, geçen DOTA yüklediler tekrardan denemek için. "Bu ne çok hızlı" dediler, yetemediler. +1 , aynı durumu yaşadım bende :) O kadar yazı yazdırdı bana bak çok pis rage oldum ühüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Birde arkadaşlar dota'nın daha iyi olduğunu kabul ettiler uzun süreden sonra geri dönünce. Ama işte match making, leaver, maphack gibi detaylar milleti lol'e yönlendiriyordu, şimdi oda problem olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 iyi olacak iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Neyse az kaldı, şurdaki proların hepsini görücez oyun çıkınca. Lol oynayan dota öynöyömözmöş, peh... Ayrıca günümüzde dota oynayanlar beğenmemişmiş. Abi kusra bakmayında mazoşist misiniz, adamlar gül gibi dc sorunu olmayan, maphack sorunu olmayan dota'ya sadık kalmış ( grafikler biraz farklı ) oyun yapıyorlar, ne istiyorsunuz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Bu LoL nefreti nereden geliyor anlamıyorum. Kendi ağzınla söylüyorsun 1 hafta oynadım sadece diye zaten. Dota'da oynuyorum ben arkadaşlarla, LoL'de oynuyorum. İkisi de güzel. Farklılar en başta ama. Bu sizin yaptığınız Moba türüne en büyük zarar aslında. LoL easymod filan da değil. Level 30 olup, rated oyunlarda oynamaya başlayınca Dota'dan farkı kalmıyor oyuncuyu zorlama açısından. Başta da tek farkı arayüzü sayesinde eşyaları kolayca öğretmesi var, Dota çok daha zor o açıdan evet, gereksiz yere eşyaların hepsini ezberletiyor. Deny yok diye sadece (ki onu da yapanlar var) çok kolay, çok kolay diye söyleniyorsunuz. Anlamıyorum yani gareziniz ne? Hayır LoL oynayanlar sadece LoL farklı, o da iyi bir oyun, Dota değil diyorlar. Siz öyle öyle gelince sadece kendilerini savunmak istiyorlar. Kimse sessiz durmaz yani karşısındaki sen aptalsın diye çıkışınca. Neden yani bu tavrı Dota topluluğunun? Biri bana bunu açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Oyunun dialog sistemide çok iyi bu arada. Hero'lar birbirine laf söylüyor kill alındığı zaman falan. Mesela bir yerde Leshrac Puck'ı alıyor, "Puck, we are strangers in a strange land" diyor. Balanar Mirana'yı alıyor, "Mirana, the moon just favors me." diyor. Doom Earthshaker'a: "If you mess with Doom, you'll get the horns!" Venomance Viper'ı alıyor: "Venom beats Viper!" Aşağıda 8:30'da görülebiliyor: http://www.youtube.com/watch?v=4M4f8XEWUpA&feature=player_embedded#! Viper veno'yu alıyor, veno ölürken: "That is indeed... an exquisite toxin" 16:00'da Venomancer Lina'yı alınca geçen dialog: Lina: turn me over Vengeful: I'm done Veno: SEX http://www.youtube.com/watch?v=vtgUx-ZePnw&feature=player_embedded#! Earthshaker Enchantress'i alır: Enchantress: "It's just not fair" Earthshaker: "It was your own damn fault!" Video'da 12:15: http://www.youtube.com/watch?v=yswLaHfKNNw&feature=player_embedded#! Benim favorim Tiny'nin ölüm lafı: "Make a henge out of my stones." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 GERGE said: Bu LoL nefreti nereden geliyor anlamıyorum. Kendi ağzınla söylüyorsun 1 hafta oynadım sadece diye zaten. Dota'da oynuyorum ben arkadaşlarla, LoL'de oynuyorum. İkisi de güzel. Farklılar en başta ama. Bu sizin yaptığınız Moba türüne en büyük zarar aslında. LoL easymod filan da değil. Level 30 olup, rated oyunlarda oynamaya başlayınca Dota'dan farkı kalmıyor oyuncuyu zorlama açısından. Başta da tek farkı arayüzü sayesinde eşyaları kolayca öğretmesi var, Dota çok daha zor o açıdan evet, gereksiz yere eşyaların hepsini ezberletiyor. Deny yok diye sadece (ki onu da yapanlar var) çok kolay, çok kolay diye söyleniyorsunuz. Anlamıyorum yani gareziniz ne? Hayır LoL oynayanlar sadece LoL farklı, o da iyi bir oyun, Dota değil diyorlar. Siz öyle öyle gelince sadece kendilerini savunmak istiyorlar. Kimse sessiz durmaz yani karşısındaki sen aptalsın diye çıkışınca. Neden yani bu tavrı Dota topluluğunun? Biri bana bunu açıklasın. tmm sakin heder ettin kendini. moronluğa aynı gazla karşılık vermeye gerek yok. yazan yazsın abi sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 kimbilir kaç yaşındasınız ama çocuk gibi davranmaktan öteye geçemiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Herkes oynadığı oyunu savunur normal, arada tartışmalar çıkması daha da normal ama abartmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 @meov hon'da oyun için avantaj sağlayacak bir ürün yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 lol bok, hon güzel. neye benzediği belli olmayan sıçırtkan herolar yok en azından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar