Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 BonePART said: abi allah rizasi icin dotain gameplayinde hona gore arti ne var ya hero dengesi disinda ayni oyun lan iste moblar var yuruyo vuruyosun abi kritik olanda o değilmi zaten ? Hon'dan nefret ettim bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 honda dengesiz olan heroların çoğu dotadaki dengesiz herolar, barat vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bide denge cok onemliyse bp bd felan oynamak lazim yane s2 de sonucta bi sirket para kazanmak zorunda o sebeble yeni herolarda ozellikle para ile satilan yeni herolar 1 1.5 ay kadar bi sure dengesiz kaliyo gibi sonra nerfleniyo zaten ama onun disinda su hero cok imba bu hero cok imba denicek bi ortam yok bence kotu herolar war o kesin (ben beceremiyorum saniyodum ama ekmek bile balphagore kotu dedikten en az pick edilen hero oldugunu gordukten sonra karar verdim balphagore kotu bi hero) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 balphagore baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hon iğrenç hızlı ve 5v5 birbirine girdiğinde yalnızca olayı anlayabilen ayakta kalıyor. DotA 2 öyle değil. Gayet güzel şekilde neler olduğunu anlayabiliyorsunuz. Hero dengeleri vesaire derken, HoN zaten başarısız olmuş bir oyun satış rakamları ve oyuncu sayısıyla. Ücretsiz olabilir ama LoL bile kat kat fazla oyuncu sayısına sahip HoN'dan. hala neyini savunuyorsunuz ki? ayrıca DotA 2'nin DotA'dan en önemli farkı, MH olmaması. bu kadarı bile benim için yeterli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yani bir deniz ayısının reflekslerine sahip olmamız yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hon basarisiz olmus derken surkeli 45 k online oyuncu var nasil basarisiz olmus ki ? ayric nesi izli abi dota hizinda sen 5 vs 5 te ne oldugunu anlayabiliyosan zaten oynuyosun oynu rampage ile charge edip sonra olurse olur diye mi oynucaz dotadan daha skill istedigi bi suru nokta var o kesin mesela dotadan gecen bi oyuncunun creep block yapmasi cok cok zor moblar yari boyutta cunku ha dota 2 kotu demiorum honda gayet iyi bi oyun diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 dota ile hon arasındaki hız farkı direk olarak oynanışa etki etmiyor mu allah aşkınıza yani? iki oyunu açıp oynayın, özellikle hon'da bir maç atın ardından dota'ya girip bir maç atın kağnı gibi geliyor herolar direk zaten. neyse tartışmak istemiyorum ben hon da oynuyorum arada sırada arkadaşın hesabıyla ama dota bana daha eğlenceli geliyor. hon'a ısınamadım, belki dota 2'ye de ısınamayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 balphagore kötü bir hero degildir yerine göre degisir, bu yüzden 3 4 patch öncesi msi clanı tarafından tercih edilen bir heroydu ki şuan top clan olarak bilinir.Şuan oynanmamasının sebebi counter pick olarak daha iyi tercihlerin olması ve onun yerine solo side lanede daha effective tercihler yapılabilmesidir. dota2 ye gelince birçok kişinin aksine grafikleri akıcılığı vs hoşuma gitti ancak hondan iyimi olur tartışılır sonuçta daha oyun oturmadı çıksın ona göre tercih yapılır ancak su aşamada ben dota2nin izlediği yolu takdir ediyorum. reklam için ayrılmış paranın büyük bir bölümünü turnuva için harcanması gayet akıllıca. ancak şu aşamada elimizdeki en mantıklı tercih hon oldugundan kıymetini bilelim derim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bonepart cok guzel aciklamis dotayi ahahahaha +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hon bile yavaş bir oyun nası hızlı oyun hon ya? rts'ye yetemeyen insanların oynadığı stratejimsi gibi bişey işte moba kafası. (prosu pro ona birşey demiyorum fakat yinede bir sc oyuncusunun yanında sönükötesi) dota2 çıktıktan sonra isterse lol'dan daha user friendly noobish olsun isterse hondan yavaş olsun isterse hondan hızlı olsun ister paralı olsun ister parasız olsun ister grafikler pipimize benzesin isterse şaheser olsun herkesin farklı kriterleri var oyun seçerken dengeli olsun komunitesi iyi olsun ve zor olsun mümkünse mikro falan gereksin gerçekten. benim için önemli olan bu mesela. şu kriterler eğlenceli kılıyo benim için. keza ben moba olayını sırf skype'ta muhabbet ederken arkadaşlarımla oynamayı seviyorum yada BAŞKA oynayacak oyunum yokken falan oynuyorum böle yazın abi nedir beklediğiniz bir moba oyunundan diğerine bok atmadan. bakalım pati kitlesi en azından neye önem veriyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ben dota nın mhsiz versiyonunu bekliyorum sadece. daha dengeli ve düzgün bir moba olması mümkün değil çünkü şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 neyse görücez kim ne yapıcak. Dota2 beta'dan cıktıktan sonra ben kesin geçiyorum Dota2'ye arkama bile bakmadan. Ben Dota Hon'dan daha iyidir demiyorum desem niye dota'yı bırakıp hon'a geçiyim ama icefrog'un yapamadığı w3'ten kaynaklanan eksikliklerden dolayı adamın elinden bu kadarı geldiğini düşünenlerdenim ve dota2'nin hon'dan iyi olacağını iddaa ediyorum. Hero'nun tipidir,sesidir bunlar değişir zor şeyler değil (hon'da polly'nin değiştiği gibi) Şu ana kadar tek bir hayal kırıklığım oldu oda oyun hızı. Ben beklerdim ki hon ile dota arası birşey olsun ama dota'ya sadık kaldı işte... Bu arada görücez bakalım kim tükürdüğünü yalıyacak >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 mascio said: hon iğrenç hızlı ve 5v5 birbirine girdiğinde yalnızca olayı anlayabilen ayakta kalıyor. DotA 2 öyle değil. Gayet güzel şekilde neler olduğunu anlayabiliyorsunuz. Hero dengeleri vesaire derken, HoN zaten başarısız olmuş bir oyun satış rakamları ve oyuncu sayısıyla. Ücretsiz olabilir ama LoL bile kat kat fazla oyuncu sayısına sahip HoN'dan. hala neyini savunuyorsunuz ki? ayrıca DotA 2'nin DotA'dan en önemli farkı, MH olmaması. bu kadarı bile benim için yeterli yani. Bir fact vermissin bir de fact'ini dogrulayacak proof ver. Oyun F2P olmadan önce sabit 35k oyuncu ortalaması ile oynanıyordu. Simdilerde bu 45k yı gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 dota'da tutunamayanlarin oyunudur hon lol fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Robert_Poche said: mascio said: hon iğrenç hızlı ve 5v5 birbirine girdiğinde yalnızca olayı anlayabilen ayakta kalıyor. DotA 2 öyle değil. Gayet güzel şekilde neler olduğunu anlayabiliyorsunuz. Hero dengeleri vesaire derken, HoN zaten başarısız olmuş bir oyun satış rakamları ve oyuncu sayısıyla. Ücretsiz olabilir ama LoL bile kat kat fazla oyuncu sayısına sahip HoN'dan. hala neyini savunuyorsunuz ki? ayrıca DotA 2'nin DotA'dan en önemli farkı, MH olmaması. bu kadarı bile benim için yeterli yani. Bir fact vermissin bir de fact'ini dogrulayacak proof ver. Oyun F2P olmadan önce sabit 35k oyuncu ortalaması ile oynanıyordu. Simdilerde bu 45k yı gecti. ciddi misiniz siz? eh işte 15 milyon kayıtlı oyuncusu var, her gün 1.5 million civarı oynuyan var öle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 dotada tutunmak ne abi ahahah weplada no kufur no all no mom oyunda yenildik diye hona mi gectik eauhuhea neyse bu arada dota inanilmaz dengeliydi felan diye dusundugunuz bi cok ozellik wc3 motorunun kisitlamalariydi orb effectler wc3 motoru 1 en fazla orbu calistiramadigindan otaya cikan bisi keza animation cancellingde ole yeni motor yep yeni sorunlar glitchler cikaricak ortaya insallah guzel olur zaten beles onu oynarik sorun deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Dota'ya tutunamamak komedi olmuş evet deny'de bug'tu ozm :) ne fark eder önü açık diye icefrog kopucakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 aynen abi denyda buyuk ihtimalle en baslarda surekli yapilabilen bisidi limitlediler sonra hayir abi icefrog onu acildi diye cildircak demiyorum ama ayni etkileri yaratmasi gerekcek yane sirf aminaton cancelling bugini yaratmak icin kod olcak felan kotu oyun olcak demiyorum sadece oeef dota ne iyiydi diye hayal kurannar hondaki gibi bi suru bug oldugunu gorunce cok uzulmesinner diyorum mesela razorun irenc atak animasyonunu dogru kodlayamazlarsa move attack olayinda imba hizda vurup cok dmg vurcak fena neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 evet Blizz. oyunları gibi uzun bir beta süreci yaşamadığı sürece release'den bende pek umutlu değilim ama ama ama Hem Valve hemde icefrog oyuncuların yorumlarına çok dikkate alıyorlar. O yüzden ben bu oyuna inandım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ilk versiyonlarda deny yoktu. en en ilk versiyonlardan bahsediyorum. o wavelerden arada stat kitabı düşen falan. o versiyonlarda kendi creepie dalınca tavuk falan oluyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 mh olan oyunu bir insan niye oynar anlamıs deilim ama mh li oyunu öven insanı anlıyabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Cuce said: ilk versiyonlarda deny yoktu. en en ilk versiyonlardan bahsediyorum. o wavelerden arada stat kitabı düşen falan. o versiyonlarda kendi creepie dalınca tavuk falan oluyodun. sonra bkb açıp takım arkada$ını kesiyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bkb varmıydı bilmiyorum ozamanlar. yerden stat kitabı tome of exp falan düşüyodu lane'de diyorum. ortadan nehir falada gecmiyodu. thrall cekic atıyodu falan böle bi versiyon işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 daha dota'nin allstars olmadigi zamanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar