Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 başka istenebilecek yer yokmu , aç kaldık açıkta kaldık ya
guden Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 mm sistemi var mı oyunda yoksa kafasına göre 10 kisiyi bulup başlatıyor?
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Sparkcaster said: voidin stun rng mi dota2 de şu anda maç izliyorum dakka 33 adamın daha doğru dürüst bash yaptığını görmedim ama arka arkaya 5-6 spell backtrackladi tek bir initiationda.
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 En baştan 1 kişilik davet hakkı olmaya nkey dağıtsalarmış keşke o zaman şansımız artardı.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 5 el oynadım şu oyunu ve bariz honu döver ya :D ilk 2 el resmen mause kullanmayı bilmeyen amcalar gibi oynadım millet demediğini bırakmadı ahaha. sonra ayarları honda alıştığım gibi değiştirdim ,auto attack ı kapattım filan bide kaçabilen bi hero seçtim (bounty hunter) 2 el onla oynadım neyse sonra windrunner aldım ya skillerin hepsi kullanışlı dövüşler filan çok temiz hondaki "nerdeyim lan" ı yaşamadım. haritaya alışamadım bi türlü kendi adamlarımın üzerine getirdiğimde adı filan yazsa iyi olurmuş bide hondaki sağ üstte heroların durumunu gösteren panel gibi küçük panel olsa ,"ç" ye basınca çıkıyo bi ekran .
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 alta basılı tutunca minimapte hero isimleri çıkıyor.
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 sanıyorum bill's hat vericem balaclava boyalı. alabilirsem kan gelicek gözlerden oynarken.
S-H Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bu arada oyun ne zaman çıkacak bir bilgi yok mu henüz ?
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ebayden falan ucuza key dusurmeye bakın :P
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 shoptaki item kisayollerini nasil ayarliyoruz? ayarlamak dermek aktiflestirmek de olabilir. su an neye basarsam basiyim bisi almiyo
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Geçen gün mousesports scriminde dark seer alıp aganim + refresher gittiğini gördüm ve refreshsiz halini kullanıp J4T Naviye karşı maç kazandı Darkseer direk facepalm
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Xaenin said: Fare ilen bas al artiz misin lan sen? saliselerle yarisiyoruz...............
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 http://nadota.com/forums/viewtopic.php?f=37&t=6725 Şu linkde cfg var yanlış hatırlamıyorsam shopa key bindlar hazırlamıştı kafana göre ayarlayabilirsin sanırım bi oku kurcala. Yalnız herşeyi adam gibi oku istemediğin yerleri sil yoksa normal ayarlarında sorun yaşayabilirsin.
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 update geldi. silencerla caycı eklendi. cayci ftw.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 herseye buff gelmis, caycinin da tepsisi yok.
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Dark seerın ulti yalan olmuş ya :( Axe e çok temiz buff gelmiş, necro sadist lvl 4 efsane olmuş competitive de daha cok görürüz inş.
Öne çıkan mesajlar