Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 başka istenebilecek yer yokmu , aç kaldık açıkta kaldık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 gabe in msn i var vereyim istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 mm sistemi var mı oyunda yoksa kafasına göre 10 kisiyi bulup başlatıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Sparkcaster said: voidin stun rng mi dota2 de şu anda maç izliyorum dakka 33 adamın daha doğru dürüst bash yaptığını görmedim ama arka arkaya 5-6 spell backtrackladi tek bir initiationda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 En baştan 1 kişilik davet hakkı olmaya nkey dağıtsalarmış keşke o zaman şansımız artardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 5 el oynadım şu oyunu ve bariz honu döver ya :D ilk 2 el resmen mause kullanmayı bilmeyen amcalar gibi oynadım millet demediğini bırakmadı ahaha. sonra ayarları honda alıştığım gibi değiştirdim ,auto attack ı kapattım filan bide kaçabilen bi hero seçtim (bounty hunter) 2 el onla oynadım neyse sonra windrunner aldım ya skillerin hepsi kullanışlı dövüşler filan çok temiz hondaki "nerdeyim lan" ı yaşamadım. haritaya alışamadım bi türlü kendi adamlarımın üzerine getirdiğimde adı filan yazsa iyi olurmuş bide hondaki sağ üstte heroların durumunu gösteren panel gibi küçük panel olsa ,"ç" ye basınca çıkıyo bi ekran . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 alta basılı tutunca minimapte hero isimleri çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 key. istiyorum. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ben. de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 sanıyorum bill's hat vericem balaclava boyalı. alabilirsem kan gelicek gözlerden oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 key aranıyor. keykeykey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bu arada oyun ne zaman çıkacak bir bilgi yok mu henüz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 en az 8 ay var open betaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ebayden falan ucuza key dusurmeye bakın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 shoptaki item kisayollerini nasil ayarliyoruz? ayarlamak dermek aktiflestirmek de olabilir. su an neye basarsam basiyim bisi almiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Fare ilen bas al artiz misin lan sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 http://da.twitch.tv/thepremierleague Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Geçen gün mousesports scriminde dark seer alıp aganim + refresher gittiğini gördüm ve refreshsiz halini kullanıp J4T Naviye karşı maç kazandı Darkseer direk facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Xaenin said: Fare ilen bas al artiz misin lan sen? saliselerle yarisiyoruz............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 http://nadota.com/forums/viewtopic.php?f=37&t=6725 Şu linkde cfg var yanlış hatırlamıyorsam shopa key bindlar hazırlamıştı kafana göre ayarlayabilirsin sanırım bi oku kurcala. Yalnız herşeyi adam gibi oku istemediğin yerleri sil yoksa normal ayarlarında sorun yaşayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 update geldi. silencerla caycı eklendi. cayci ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 herseye buff gelmis, caycinin da tepsisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 birde bize key gelse güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Dark seerın ulti yalan olmuş ya :( Axe e çok temiz buff gelmiş, necro sadist lvl 4 efsane olmuş competitive de daha cok görürüz inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar