Pallando Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Grast said: Na'Vi - TR final maçı durum 1-1 son maç oynanıcak http://www.joindota.com/en/live/tobiwan izlemek isteyenler için sanki dünya kupası finalini anlatır gibi anlatıyo eleman :) Navi zor durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Helal olsun TR'ye sırf isim sempatisinden (TR) skype ta bildiğin her kill de oleey fln çekioduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Buddha said: Gelmiyor abi key invite atanda yok satın mı alsak ne yapsak 15$lara falan düşmüş zaten invitelarabi nerde dusmus goster de alıyım ya. play dotadaki leri kovalıyorum hepsi min 40$ %95 scammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 dendi CM alırsa sonuç hüsranmış demekki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bugun enigmada oynadı mouz maçında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 abime atmak için bir steam accsi açmıştım 3 gün önce, içinde sadece dota 2 var ve abim iğrenç deyip oynamayı kesti. isteyene o accyi satarım bomboş çünkü sırf dota2 için açılmış yada paylaşılmış beta key, tekrar dağıtılabiliyosa direk keyi satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Steamden düştüyse 2 tane gifti vardır onun, Screwy'e paylaşalım öyle bir durum varsa lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bf3 back to karkand packi ile dota2 takas ediyorum. ilgilenen varsa http://forum.paticik.com/read.php?27,6039020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hala key bulamadım ya. şöyle ballandıra ballandıra oyunlarınızıda anlatmıyosunuz :( onları okurdum bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 oh be sonunda bulabildim key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 invite et benide :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 gift olarak arkadaş yolladı ya direk bana gelen olmadı gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 banada gelmiyor arkadaş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grn00b Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Xaenin said: Steamden düştüyse 2 tane gifti vardır onun, Screwy'e paylaşalım öyle bir durum varsa lütfen.Sen niye Screwy için bu kadar yalvarıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 update geliyor ursa bey ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ay yere vururum ama ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 grn00b said: Xaenin said: Steamden düştüyse 2 tane gifti vardır onun, Screwy'e paylaşalım öyle bir durum varsa lütfen.Sen niye Screwy için bu kadar yalvarıyosun? senin içinmi yalvaracaktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Beraber oynuyoruz çünkü 5.miz adam, çıktı ama problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ursa ya, king xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ursaaaaaaaaa. İnşallah gene yumoş gibi tipi vardır. İniyor update bakacam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hehe witch doktor maledict tutturamayınca laf edicekmiş artık merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Abi maledict attıktan sonra adam kaçınca "wait for iit, wait for iiiiit" diyo, ölmezse "meee" diye bir ses çıkarıyo çok pis gülüyorum çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 grn00b said: Xaenin said: Steamden düştüyse 2 tane gifti vardır onun, Screwy'e paylaşalım öyle bir durum varsa lütfen.Sen niye Screwy için bu kadar yalvarıyosun?cunku beraber oynuyoruz mobaları ve key im yoktu. eh insanın arkadası olması ve onun icin biseyler istemesi garip kacabilir tabi bazılarına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 50 lira veririm beta keye. duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 beyler oyunu yeni yükledim ama acmıyor yane acılınca siyah ekran oluyor ve dııınnn diye hata sesi cıkıyor hep sonra bir tane adam ensesinde siyah bisi var filan half life taki adamlara benziyor böle bisi var herneyse bu resim gözüküyor sadece ve hata sesi cıkıyor ama mouse filan gözükmüyor mouseu kullanamıyorum ekran degismiyor oyun baslamıyor sizde nasıl oyun baslangıcı bölemi yane o adam gözüküyor sonra oyunmu baslıyor bendeki sorun bilg. özelliklerimi anlamadım olay ne yardım ederseniz sevinirim önemli cünkü oynamak istiyorum artık --------------- sorunun cözümünü buldum beyler simdi ilk macımı yapcam galiba ins Allahın izniyle bakalım paticik kanalına da katılcam kaç kisi var kanalda aktif olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar