Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Aksam atariz biz, cagiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Benide ekleyin, oynarız. http://steamcommunity.com/id/BAFi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben de 1 tane invite buldum sonunda. beraber oynamak için eklerseniz sevinirim. http://steamcommunity.com/id/irencrus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Xaenin said: Para var huzur var, vereyim parasını sen say.Nerden aldın ? Geçen gün aliyim dedim paypal şeklinde adam gift olarak yollatıp parayı sonra msn'de offline oldu =)(neyse şikayet ettim fln aldım parayı geride) hani şöyle güvenilir biyer varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 http://www.sythe.org/forumdisplay.php?f=367 dan aldım. Şu adamdan hatta, topiği bumpla ya da öm at belki kalmıştır elinde. http://www.sythe.org/showthread.php?t=1280382&page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 para verip dota key mi aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Aynen öyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 45$ mi verdin simdi keye :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ya bende o sythe'te dolandırıldımda.. yani güvenilir yüzyüze satan fln varsa bende alırım 45 dolara hatta isteyene bf3 limited edition(rus değildir) ve fifa 12 olan origin acc'uda verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 gençler ekleşelim. atalım biraz hep yabancı bayıyo eziorum sürekli asdf. türkler daha iyi şerefsizim. http://steamcommunity.com/id/rushmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Grast said: ya bende o sythe'te dolandırıldımda.. yani güvenilir yüzyüze satan fln varsa bende alırım 45 dolara hatta isteyene bf3 limited edition(rus değildir) ve fifa 12 olan origin acc'uda verebilirim ben sitenin linkini verirken uyardım sizi voucherı olmayan adamla iş yapmayın diye, büyük ihtimal dinlemediniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 valla baya bi vouche u vardı 2. dolandıranın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 KosPer said: gençler ekleşelim. atalım biraz hep yabancı bayıyo eziorum sürekli asdf. türkler daha iyi şerefsizim. http://steamcommunity.com/id/rushmaster Waaow türklerin iyi olduğu bir moba var artık demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Genele vurursan ruslardan da çok iyi oynayanlar çıkıyor, yok öyle bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 herkezden yii kötü cıkıyoda, ruslar rus olduklarını belli ediyolar, o bize batıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Dev forumlarında inanılmaz ruslar var abi, öldürecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 hon da dun 10. dk da karsi takimdan 4 kisi cikti ezilince. hesaplari kamuya acinca kimse stat falan sallamaz hale geldi. dota2 de de boyle olmayacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 1600lerde filan çok kalmıyo o oyunu sallamama olayı ya. adam o psrı bırakmak istemiyo pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 1800 üstü o kadar çok quit oluyo ki, evet dotada da böyle olacak ayrıca alt hesapla psr kasmak daha kolay, 1750 civarı geziyorum yani sinir stres olmayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 siz cenabetsiniz bence. 20 oyunumdan birinde quit oluyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 f2p olarak cıkmıcak mı bu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 dota2 bence diger 3 oyundan da kötü olacak direk fail yasıcaklarmıs gibime geliyor fede said: siz cenabetsiniz bence. 20 oyunumdan birinde quit oluyo sadece aynen cıkan deilde dusen oluyor pause atıyorsun geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Abi hala çözemediniz heralde, şimdiden adamlar oyundan çıkanları ayrı havuza atan bir sistem deniyorlar. Oynadığınız oyundna adamlar çıksa nereye kadar çıkar yani? Çıkanları direk birbiriyle oynatacak oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ilk çıktığında oyunları filan izlediydim biraz. hon ile dota arasındaki hız farkı kadar hız farkı vardı. hon daha hızlı, oyunun içine alan bi akıcılığı var mesela. dota2 de o yok gibi gelmişti bana. gerçi oynamadım daha ama eğer öyle olursa oynanamaz yine. hon ataklara devam ediyo zaten. dota2 biraz sendelerse oyuncu profili için radikal kararlar alabilir s2 o zaman çok güzel olur hon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 dota şu an baya çirkin geliyo gözüme, oynayınca değişir heralde bu görüş ama community aynı bok olduğu için hondan hiç bir farkı olmayacak oyunun kendinizi kandırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar