LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 http://www.joindota.com/en/live/tobiwan stream var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 EBIN deki Trixi Hon'daki Trixi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ebin komple hondan, farklı takımlardan arkadaşlar ve evet trixi hondaki fnatic msidaki trixi. Yanlış bilmiyorum trixi yüzünden su anda sponsorluk alamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Oyun bence biraz daha renklenmeli, dota 1 bile daha sıcaktı renk bakımından. Bence daha çok uğraşmaları lazım. Oyun dinamiklerine pek birşey demiyorum da bu görsellik işine daha çok kafa yormaları lazım. UI bile eşşek kadar yani, ufaltılması şart. Hero bar maşallah 10km uzunluğunda. Rmk ve CC gibi butonları bulamadım bir türlü, muhtemel yok öyle bişi. FPSde düşme yok ama kasıntılar var oyunda. Ping 100ms altına inmiyor pek. Bilmiyorum HoN'un rahatlığına ve renkliliğine çok alıştım galiba çoğu şey garip geliyor. Umarım çok daha iyi olacak, beta süreci diyip noktalıyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Rmk ve CC yok şu anda fakat birisi oyunu terkederse oyundan çıkmak serbesttir diye msg geliyo ve çıkabiliyorsun. Şu andaki en büyük sıkıntı çok fazla gereksiz tipin betada olması. Hani beta testerlık yapmayı geçtim adamlar net trollemeye oyuna giriyo, minimap 7/24 saçma saçma şeyler çiziliyor, abuk subuk her heroya dagon yapıp kill çalmalar ve her zamanki random takım sıkıntısı olan no ward no courier oyuna baslamalar :/ Adam gibi 3-5 kişi girmezsek çok çekeriz gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Arkadaştan acc edindim bende varmıdır acaba su an oyun atan?Çok çok iyi degilimdir ama randomla oynamaktan iyidir:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 http://www.livestream.com/tuncasc2 CANLI YAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bide bölge seçin diyor ama nerden seçicem bu bölgeyi ben anlamadım ki arkadas hiç bişey yok.Find match diyorum bölge seç diyor ama seçilcek bişey yok. Edit:Aha gördüm gözümü çıkartıyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Gereksiz ve noob insan sayısı inanılmaz yani. 0 zevk şu an. LA Noire oynayayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Millet akıyor, paylaşım, deneyin. http://www.playdota.com/forums/571910/give-away15-dota2-beta-keys/ Kayıt oluyorsunuz, 2 post atıyorsunuz, playdotaya yazıyorsunuz bekliyorsunuz. Haberdar edelim birbirimizi böyle şeylerden yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 yalan o buyuk ihtimal, ama yolunda bulunalim belli olmaz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 fixmen said: Oyun bence biraz daha renklenmeli, dota 1 bile daha sıcaktı renk bakımından. Bence daha çok uğraşmaları lazım. Oyun dinamiklerine pek birşey demiyorum da bu görsellik işine daha çok kafa yormaları lazım. UI bile eşşek kadar yani, ufaltılması şart. Hero bar maşallah 10km uzunluğunda. Rmk ve CC gibi butonları bulamadım bir türlü, muhtemel yok öyle bişi. FPSde düşme yok ama kasıntılar var oyunda. Ping 100ms altına inmiyor pek. Bilmiyorum HoN'un rahatlığına ve renkliliğine çok alıştım galiba çoğu şey garip geliyor. Umarım çok daha iyi olacak, beta süreci diyip noktalıyorum şimdilik. Way be daha çok yolu varmış bekle babam bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 fixmen said: Gereksiz ve noob insan sayısı inanılmaz yani. 0 zevk şu an. LA Noire oynayayım ben. türlü türlü apaçiyi toplarlarsa böyle olur. playdota forumlarına bakıyom nerde var bi rezalet insan hepsine beta key vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 HOBA http://media.steampowered.com/apps/dota2/posts/alchemist_full.jpg ulan kaç gündür içimden diyom alchi en son koyar bu puştlar diye. keşke başka bişey için onlara puşt deseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ezalor ve invo için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Xaenin said: Millet akıyor, paylaşım, deneyin. http://www.playdota.com/forums/571910/give-away15-dota2-beta-keys/ Kayıt oluyorsunuz, 2 post atıyorsunuz, playdotaya yazıyorsunuz bekliyorsunuz. Haberdar edelim birbirimizi böyle şeylerden yahu. fake o, hiç kasmayın üye olmakla. o forumada yazdım fake olduğunu da millet pek okumuyor, aç gibi key dileniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Parayla almaya çalışanlar hala istiyorlarsa link veriyim satan bulabilecekleri. http://www.sythe.org/forumdisplay.php?f=367 Dikkatli olun yalnız scammer vs olabilir, voucherı olmayan adamdan almaya çalışmayın. CDkey vs namına bu forumdan başka oyunlarla ilgili de bir dolu uygun fiyata alışveriş yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ne zaman kamuya acik hale gelecekmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 şurda 20 günüm kalmasa askere verirdim 50 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ben oynadim dun biraz, oyun cok iyi, ben cok kotuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 abi oyun baya iyi de çok balına ekşisözlükten beta düşürdüm insanlar küfür edicek diye yorum yapmaktan kaçınıyorum bir süredir sadece okuyorum topiği. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Yani cok umutsuzca bekleyis icinde degilim tabi diger hirsli arkadaslar gibi de YOLLAYIN BANADA KEY! ezalor ile takilmayi ozledim be. sene 2003 muydu 5.84c atardik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 $50 fln vermeyin, gerçekten değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 fixmen said: $50 fln vermeyin, gerçekten değmez. valla değiyo bence. 3 gündür aralıksız oynuyorum. yok böle epic bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar