Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ya varya arakdasım kalkanlı sopalı eleman büyü atıyo. warlock modeli itşe o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 iyi de dota 2de yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 biliyorum yeni gelmiş işte. karakteri hatırlatmak amaçlı koydum ben de. sizi sürüklendiğiniz kaostan çekip aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 yokyok bu guldan skini. benim dediğim hanı fel orc warlock işte, kalkanlı soğalı bi eleman. crypt lord'un diken skillini falan atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hayir, bu adam normal dotadan bahsediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Cuce said: yokyok bu guldan skini. benim dediğim hanı fel orc warlock işte, kalkanlı soğalı bi eleman. crypt lord'un diken skillini falan atıyo lion senin dediğin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 haaaa normal warlocka baska sim verim, warlock olmıyana warlock demişler ondan karışmış. ben napıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 burası warrocktr değil ayrıca invoker var mı şu an, yoksa vercem birine beta hesabımı çekmedim oyunu daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 gg o zaman, noob heroları koymaya devam edebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 itina ile beta hesabı devir alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Sparkcaster said: burası warrocktr değil ayrıca invoker var mı şu an, yoksa vercem birine beta hesabımı çekmedim oyunu daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 invoker hariç hepsi noob herosumuymuş şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ya adam bildiğin troll :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 invoker'ı efektif kullanmak her babayiğidin harcı değildir canlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 öyledir fakat birisi çıkıpta invoker pro herosudur diğer herolar kektir isteyen istediği düzeyde kullanır derse bu kişinin moba oynayıp oynamadığından şüphe duyarım ben. ki invoker ilk çıktığı zamanlarda dengeli mi değil mi diye bakılmadan sırf yeni bir hero sistemine geçiş amacıyla çıkarıldı bu bariz belli. O kadarda iyi bir hero değil sadece çok yönlü bir hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 çok yönlü olduğu için iyi zaten. Hardcore kill alırken işler kötüye giderse milleti havaya atıp invis olup kaçabiliyorsun falan fişman. Bu kadar çeşitli kombolara sahip başka hero yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Dota2 de meepo izlemek istiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 http://glerr.com/?ref=25501 şuna bi tıklasanıza hayrına. göya dota 2 beta key veriyor pek inanmıyorum ama denemekten zarar çıkmaz. edit: denemeyin fakemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 magicka dan sora invoker neymiş çocuk oyuncağı, öhöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 invoda sabit bir buildim var, cold snap, forge spirit, necronomicon 3. hiç şaşmaz summonlar parçalıyor oyunu. eğer çok ezdiysen hyperstone, ezmediysen mom yaparsın felç edersin adamı. böyle bir şeyle ezemiyorsan sen bitmişindir veya takım arkadaşların bi güzel feedlemiştir adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 gelip invo hariç bütün herolara nob herosu diyeni; invo kolay hero değildir argadaş şeklinde desteklemek te apayrıymış. evet invoker çok pro bir herodur. neden çünkü sonu yoktur o heronun. oynayan adam aksiyonda 395652 kere büyü değiştirebilir isterse ama isterse tabi. kolay değildir. ama sonuç olarak teoride mümkündür. -manası yettiği sürece tabi ki- böylece cdleri de sıfırlandığından aksiyonda çok fazla büyü yapabilir o da adamın yeteneğine bağlıdır tabi. birisi 4 büyü değiştirebilir aksiyonda diğeri 6. evet böyle olunca çok pro herosu oluyor tabi ona lafım yok. ben zaten sparkcaster'ın bugüne kadar çarşı herşeye karşı mantalitesi dışında post attığını görmedim. ona bir laf atayım demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar