Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Türkiye'de en popüler 3 sporu almış oluyoruz. Ayrıca rekor üretmiyoruz ki, 5/5 yapıyoruz diyoruz sadece.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 digerleri ne ya? basket, hentbol, ee?
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 beşi bir yerde yapıcaz işte, var mı tarihte bir örneği :)
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 fener 10 sene 4/5 yapsin futbolda sampiyon olamadan.. ne yönetim kalir ne bisey.. su ülkede spor = futbol hala kabul edemedinz.. yıllardir spor haberlerinde 4-5saniye futbol disi haberlere yer verilir.. gazete sayfalarnda yarim sayfa anca ayrilir fln
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 erkek/kadın voleybol erkek/kadın basketbol (olacak inşallah) futbol
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 applev0dka said: fener 10 sene 4/5 yapsin futbolda sampiyon olamadan.. ne yönetim kalir ne bisey.. su ülkede spor = futbol hala kabul edemedinz.. yıllardir spor haberlerinde 4-5saniye futbol disi haberlere yer verilir.. gazete sayfalarnda yarim sayfa anca ayrilir flnZaten biz de futbolu almadığımız senelerde 5 senedir kadın basketboluna ambargo koyduk, 3-4 sene kadın voleybol, erkek voleybolu ve erkek basketbolu aldık diye söylemiyoruz ki? Futbolda da şampiyon olunca diğerlerini de duyuruyoruz işte.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 fenerle alakali degil ki bu, turkiyede spora yapilan ayip, taraftarin yetolugu.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yok holy'cim ben zaten ndn duyuruyorsunz fln demiyorum.. yada neden gecms yıllarda duyurmadnz fln demiyorum :D bu ülkede klup basarisi futboldaki basari ile ölculur futbol 1. spordur ve malesf 2. siraya bişey koyamıyoruz henuz buda büyük ayibimz
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Çoğu ülkede böyle ki, bir tane domine eden spor, bir de yancısı var.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Holy said: applev0dka said: fener 10 sene 4/5 yapsin futbolda sampiyon olamadan.. ne yönetim kalir ne bisey.. su ülkede spor = futbol hala kabul edemedinz.. yıllardir spor haberlerinde 4-5saniye futbol disi haberlere yer verilir.. gazete sayfalarnda yarim sayfa anca ayrilir flnZaten biz de futbolu almadığımız senelerde 5 senedir kadın basketboluna ambargo koyduk, 3-4 sene kadın voleybol, erkek voleybolu ve erkek basketbolu aldık diye söylemiyoruz ki? Futbolda da şampiyon olunca diğerlerini de duyuruyoruz işte. zoruma giden de o işte, futbolca şampiyon olunca diğer spor dallarının öne çıkarılıp sağdan soldan rekor uydurulması, zaten başarılısın, zaten bu sporlara son yıllarda en iyi yatırımlara yapan kulüpsün, atletizmde birçok başarılı atlet yetiştirmiş, ya da Melis Mey gibi getirtip ülke adına yarıştırıyorsun. Futbolda şampiyonluk gelince onları hatırlamak niye ? Aynı şeyi BJK'liler yapmış olsaydı mesela bir BJK'li olarakta aynı şeyi söylerdim. Yani zaten ülkedeki 3 büyükten bir tanesisin, kendini bu kadar büyük göstermeye çalışmak nedendir? Gerçi bu 5/5 olayı da bizim 17/17 olayı gibi medya tarafından ortaya atılmış birşey, normal bu kadar benimsenmesi asdfas
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Sıradışı bir başarı söz konusu olduğunda, kendini göstereceksin, bununla övüneceksin, gayet doğal birşey bu. Sektör lideri birçok firma bunu yapıyor.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 aquila said: fenerle alakali degil ki bu, turkiyede spora yapilan ayip, taraftarin yetolugu. kadın voleybol (erkeği bilmiorm), kadın/erkek basketbol surekli full salon oynuyolar maçlarını. (erkek basketbol tabi normal sezonda full oynamıyo cunku salon cok buyuk ama plaoffta her maç full)
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Dark ben senin gibi düşünmüyorum. Zaten diğer sporların hepsi amatör branş olarak geçiyor. Adı sanı geçmeyen spor dallarında başarılar elde ediliyor. Olimpiyata adam gönderiyoruz, bunu insanlara bile duyuramıyoruz. En azından şampiyon olmuşken, bütün gözler Fenerbahçe üzerindeyken, insanlara bu tip sporların da varlığını hatırlatmak, oralardaki başarıları anlatmak bence güzel bir uygulama. İnsanların bir şekilde haberi oluyor işte diğer sporların varlığından.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi o zaman derim senelerdir niye başarılarını duyurmadı Fener? Hani Fener'den de önceye gidersek bu ülkenin amatör branşlarında bir ara Beşiktaş liderdi. Onlar niye duyurmadı ? Hani ben genel olarak baktığımda Türkiye'de futbol ve 2000 sonrası dönemde yancı basketbol dışında sporların da artık ciddi anlamda takip edilmesini, en azından bir 10 dalda falan böyle sürekli takip edebileceğimiz güçlü takımların olmasını istiyorum. Vakıfbank-Güneş Sigorta-Türk Telekom diyoruz. Adamlar üç takımı birleştirdiler ancak başarılı olabildiler, zaten son birkaç yıla kadar kadın voleybolunda bir tek Eczacıbaşı vardı bileği bükülemeyen vs. İlgi yok malesef diğer branşlara, hatta ben diğer branşlara amatör denmesine bile uyuzum ya, nedir abi amatör branş, bu adamlar para kazanıyor o dallardan, milli oluyorlar ne amatörü ya ... o kalıpla bile biz aslında diğer dalları, branşları öldürüyoruz farkında olmadan.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Ha şu da var. Beşiktaş amatörlerde başarılıyken hem seyirci yoktu, hem o sporları izleme olasılığı yoktu, hemde o dallarda bilgili antrenörler vs. yok, başarılar yerel veya böyle BALKAN ŞAMPİYONASI vs. gibi bölgesel kalıyordu. Şuan internetten tut, TV'deki geniş yelpazeye kadar bu tip sporlar rahatça izlenebilir ve takip edilebilir konuma geldi. Olimpiyatlarda Elvan 2 gümüş aldı diye atlet olmak isteyen yüzlerce çocuk çıktı, Fenerbahçe'nin günümüzdeki olası Avrupa başarıları, hatta sadece Fener'in değil diğer takımlarında Avrupa başarıları ülke sporuna çok büyük katkı da bulunacaktır. Onun için yerel başarılardan ziyade daha yüksek yerlerde başarılar hedeflenmeli ki Fenerbahçe bunu yapıyordu 2-3 yıldır, (baskette, voleybolda vs.) ayrıca bu başarılar harici olarak pazarlanmalıdır. Futbolun gölgesinde pazarlanırsa futbolun başarısızlıkları altında kalıyor çünkü bunlarda
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Holy said: Türkiye'de en popüler 3 sporu almış oluyoruz. Ayrıca rekor üretmiyoruz ki, 5/5 yapıyoruz diyoruz sadece. Bu yani sanki rekor dedik .. Kendi adima voleybol olmasada basketboluda onemle takip ediyorum ve mutlu oluyorum basarilardan.. Fb taraftari olarak gonlumden geceni fb taraftari ile paylasamiyormuyum oda ayri mesele, sanki her yazilan diger takimlara gonderme ve uyuz etme, tanimadigim adami ne uyuz edeyim ben yeterince tanidiklarimla o geyigi yapiyorum her yazilani ustumuze almasak daha rahat gecer forum hayati :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yok olay fb taraftarı olarak diğer takımlara laf atma olayı değil, yani dediğim gibi bir kere kafamızdan amatör branş diye birşey icat etmişiz, futbolda başarılı olduğumuz yıl gidip onların hangisinde başarılı olduysak (tabii medya da azıcıkta olsa ilgi görenleri) alıp, sanki Türkiye'de verilen bütün takım sporları ödüllerini toplamışız gibi yapmışız. Bu bana çok üzücü geliyor. Dediğim gibi yine bunu Beşiktaş yapmış olsa Beşiktaş'lı olarak yine üzülürdüm. Bu diğer spor dallarına saygısızlıktır. Ama diğer yandan Holy'nin dediği gibi öyle ya da böyle o sporlarında reklamını yapmış oluyorsunuz. Yine de reklamın bu yönde yapılmasına karşıyım.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Maalesef haklisin ama iste bir major gerisi hep minorde kalmak zorunda oluyor. Gecen sene sahsen futbola uzulmedim fazla ama diger branslarda sevindim. Basketbol favorim ama dedigin gibi anca sene sonundan sonuna akla geliyor :(
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 biletixte hala cuma günkü maç biletleri satışa çıkmadı :S
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 gs-fb final oynar. fener sampiyon olur muhtemelen. ama zevkli olabilir seri yine de. bayanlar finalindeki gibi hakemler sacmalamasın bu sefer ama.
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 banvit-gs serisi güzel olacak gibi duruyor hadi bakalım.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 5-19 seri deplasmanda. Bozmadan devam aslanlar haydi.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 banvit - gs macindan bir kare http://i53.tinypic.com/2hyi22x.jpg
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 caldik maci 1-0 icerde 3-1 e baglamak dilegiyle
Öne çıkan mesajlar