Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Bourne Legacy (2012)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Zaybird said:

_ILuVaTaR_ said:

moriQ said:

Loxias said:

kermit said:

Rewendor said:

Zaybird said:

_ILuVaTaR_ said:

moriQ said:

Loxias said:

kermit said:

Rewendor said:

Zaybird said:

_ILuVaTaR_ said:

moriQ said:

Loxias said:

kermit said:

Rewendor said:

Zaybird said:

_ILuVaTaR_ said:

moriQ said:

Loxias said:

kermit said:

Rewendor said:

Matt'siz Bourne (td)
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü değildi film ama meh bi filmdi. Aksiyon hoştuda baydı biraz konuşma sahneleri. Hani Matt Damon'un olmaması kötü tabii de Renner başarılıydı bence gayet. Motorlu kovalacama sahneside olmamış bide. Böle çok sıradandı.

Jason Bourne ilaç fln almıordu dimi? Hatırlayamadım da çok eski filmleri. Bourne bunun ilaçla yaptıklarını ilaçsız yardırıyordu sanırım direk :D

Birde IQ'mu düşük yazdı muhabbeti neydi tam olarak. Renner aslında gerizekalıymışda ilaçlama böle olmuş yani.

Birde film sanki böle çat diye bitti gibin. Beğenmedim sonunuda.

Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Kötü değildi film ama meh bi filmdi. Aksiyon hoştuda baydı biraz konuşma sahneleri. Hani Matt Damon'un olmaması kötü tabii de Renner başarılıydı bence gayet. Motorlu kovalacama sahneside olmamış bide. Böle çok sıradandı.

Jason Bourne ilaç fln almıordu dimi? Hatırlayamadım da çok eski filmleri. Bourne bunun ilaçla yaptıklarını ilaçsız yardırıyordu sanırım direk :D

Birde IQ'mu düşük yazdı muhabbeti neydi tam olarak. Renner aslında gerizekalıymışda ilaçlama böle olmuş yani.

Birde film sanki böle çat diye bitti gibin. Beğenmedim sonunuda.

sp

aynen direk bitti film ben ne oldu lan filmmi bitti oldum bi anda. zaten direk matt damon gozukur diye bekliyordum filmin sonunda, sadece resimlerle kalmaz diye dusunuyordum ama olmadi :( birde o ilac muabbeti yanlis hatirlamiyorsam jason bi lab testti diye biliyorum bu herif hafizayi kaybedince ilactanda mahrum kaldi tabi.. yoksa oda kullaniyordu sanirsam ama bagimli muabbetinide yesil mavi kullanmama muabbetiyle ilgisi var sanirim orayi bende tam anlamadim kacirdim zaten ara verdigimizde bi kismini.

Sosyal ağlarda paylaş

Film iyi başladı aslında, tam "iyi bağlıyorlar konuyuuuu" derken yarıdan itibaren film felaketleşti. Yani sonda ki aksiyon o kadar kötüydü ve anlamsızdı ki yuh dedim. Bu kadar kötü yazılır/çekilir bir filmin sonu yani.

Bir kere bir son yok filmde. Bildiğin hiçbir şey söylemeden bitiyor film. Yani filmin sonunda bütün ekip filmden ayrılmış, çekememişler, apar topar kalan adamlara çektirmişler gibi o derece kötü. O çekik gözlü ajan nedir allasen... İlk filmde Cliwe Owen, ikinci filmde Carl Urban gibi "sıkı" rakip veriyosun burda allahın küçük pipili filipinlisini koyuyorsun. LARX dediklerinde bir bok olacak sanıyorsun, hepsi "aaa LARX MI AKTİF Mİ ABİ OOO" gibi tepki veriyorlar, filipinli çıkıyor.

CIA içinde ki olaylarıda çorba ettiler. Edward Norton'un olayı ne belli bile olmuyor, ona buna emir veriyor. Rolü allah gibi adam ama cılız herifin teki sonuçta. Norton kötü seçim olmuş o rol için.

Birde Bourne'un sevilme olaylarından biri karakterin sessiz ve heran arıza çıkaracakmış gibi, her an tetikteymiş gibi, bilinçli hareketleriydi. Renner'de bunların hiçbiri yok. Normal aksiyon filmi izledik, bir "Bourne" filmi izlemedik.

James Newton Howard müziklerde sıçmış tek kelime ile. Bourne'un kitlelere yayılmış aslan gibi soundtrack'i dururken ruhsuz, temasız, durağan bir score çıkarmış herif ortaya.

Nerden tutsan elinde kalıyor film.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...