Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Bourne Legacy (2012)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

aslında birisi gerçek ses efektleri, gerçek patlama büyüklükleri vs kullanarak şu filmleri çekse iyi olurdu.

ne bileyim işte, araba patladığında shock wave koysunlar cgi ile, arabayı hatta açık arazide patlatıp görüntüyü şehir içine yerleştirsinler ve patlayınca gerçek patlamalarda olduğu gibi zemini bile delsin falan.

vurulanlar çat diye ölmesin yardım isteyip kıvransın esas adam kaçarken
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
abv bu ne lan (Jeremy Renner):

http://i.imgur.com/gTj8j.jpg

neyse edward norton da varmış

said:
Plot: Details have been kept under wraps, but the highly lucrative franchise ($500 million over three films) gets a face-lift with Renner (pictured) joining the cast and Matt Damon exiting. Tony Gilroy, who has written each film, takes the director’s chair.

Release date: Aug. 3
Sosyal ağlarda paylaş

bu adam çok iyi aktör ama böyle sorunlu, serseri mayın, anti kahraman rollerine daha çok yakışıyor. içine düştüğü sorunlar yumağından kurtulmaya çalışan empati kurabileceğimiz çocuk görüntüsü vermiyor bu adam. en azından bugüne kadar oynadığı filmlerden edindiğim izlenim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsiz said:

kitapları da 3 tanydi galiba. birebir olmasa da takip ediyordu kitaptaki akışı genel hatlarıyla senaryo. şimdi bu film kitaplardan da tamamen farklı mı olacak.

Kitaplari 3'ten cok ya ben yurtdisinda teroristli meroristli bir hikayeyi iceren bourne kitabi okumustum.

Bence matt daemon'suz da olur, bourne'un icinde bulunmus oldugu projeyi farkli perspektiflerden detayli gosterebilirler. Nedense onceki filmlerin senaristinin yonetmenlige gecmesini kafasindakini daha iyi yansitabilmek adina olduguna inandim , bi umut oldu icimde. En sevdigim uclemenin bir anda yokolmasi ihtimaline hazir degil de olabilirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
kitaplarını okumadım ama ilk 3 e göre yazar farklı. o yüzden bu film kurgu fln konusunda gelecek filmler hakkında da bilgi verecek bize. o yüzden önyargısız olarak izleyeceğim. Matt reis yok ama e.norton fln var. bardağın dolu tarafına bakalım. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...