Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yanlis oldu pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 korktum matt'siz bourne (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 aslında birisi gerçek ses efektleri, gerçek patlama büyüklükleri vs kullanarak şu filmleri çekse iyi olurdu. ne bileyim işte, araba patladığında shock wave koysunlar cgi ile, arabayı hatta açık arazide patlatıp görüntüyü şehir içine yerleştirsinler ve patlayınca gerçek patlamalarda olduğu gibi zemini bile delsin falan. vurulanlar çat diye ölmesin yardım isteyip kıvransın esas adam kaçarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 fragman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bourne'suz bourne lolwut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ilk 3'u zaten eski kitaplar. yeni kitaplari baskasi yaziyor. 4-5 kitap daha var yani. yanliz kitapta jason bourne var ama filmde olmayacak orasi kotu. belki bi sonraki filmde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 abv bu ne lan (Jeremy Renner): http://i.imgur.com/gTj8j.jpg neyse edward norton da varmış said: Plot: Details have been kept under wraps, but the highly lucrative franchise ($500 million over three films) gets a face-lift with Renner (pictured) joining the cast and Matt Damon exiting. Tony Gilroy, who has written each film, takes the director’s chair. Release date: Aug. 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bu adam çok iyi aktör ama böyle sorunlu, serseri mayın, anti kahraman rollerine daha çok yakışıyor. içine düştüğü sorunlar yumağından kurtulmaya çalışan empati kurabileceğimiz çocuk görüntüsü vermiyor bu adam. en azından bugüne kadar oynadığı filmlerden edindiğim izlenim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Bourne markasindan ekmek yeme derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Edward Norton iyiymiş ama Bourne'suz bourne filmi nasıl olcak? Daha doğrusu adam yoksa filmde ne pok yemeye adamın ismiyle film çekiyorlar, James Bond olmadan James Bond filmi olur mu lan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 off olsa öyle bişey süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 rahatsiz said: kitapları da 3 tanydi galiba. birebir olmasa da takip ediyordu kitaptaki akışı genel hatlarıyla senaryo. şimdi bu film kitaplardan da tamamen farklı mı olacak. Kitaplari 3'ten cok ya ben yurtdisinda teroristli meroristli bir hikayeyi iceren bourne kitabi okumustum. Bence matt daemon'suz da olur, bourne'un icinde bulunmus oldugu projeyi farkli perspektiflerden detayli gosterebilirler. Nedense onceki filmlerin senaristinin yonetmenlige gecmesini kafasindakini daha iyi yansitabilmek adina olduguna inandim , bi umut oldu icimde. En sevdigim uclemenin bir anda yokolmasi ihtimaline hazir degil de olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=jSzy9qQ3mDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bi matt damon'ın jason bourne'u değil ya. nekadar iyi olursa olsun matt damon aradı gözlerim trailerda resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 aynen.iyi film olabilir ama extreme ways çalmadan matt damon olmadan bourne filmi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Anlasildi bu sene her aksiyon filminde Jeremy Renner i izleyecez. Seneye de bir MI patlatir tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 derin devlet + aksiyon + "One man, alone, betrayed by the country he loves, now their last hope in their hour of need." = izlenir ya bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 matt damon yok, john powell yok. pam ve o yaşlı herif dışında bourne havası yakalayamadım. ama izlicez tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 piiiii matt yok extreme ways sarkısını da calmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 kitaplarını okumadım ama ilk 3 e göre yazar farklı. o yüzden bu film kurgu fln konusunda gelecek filmler hakkında da bilgi verecek bize. o yüzden önyargısız olarak izleyeceğim. Matt reis yok ama e.norton fln var. bardağın dolu tarafına bakalım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ben hala matt damon'sız bourne düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 matt damon olmadan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ciddi olmaaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 http://static.guim.co.uk/sys-images/Film/Pix/pictures/2007/08/06/bourneult460.jpg Şöyle bi karenin olmadığı bourne (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar