Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ps3'ü nihayet kullanmaya başlayabileceğim 1-2 haftaya, (nihayet! sanırım!) demon's souls alacağım ilk olarak ama 1-2 oyun daha düşünüyorum iyi fiyata bulabilirsem. kafamda bazı isimler var ama sizden de tavsiye alayım. :) ist'te fena fiyata olmayan star ocean last hope, resonance of fate, white knight chronicles gördüm mesela. nasıllar sizce?
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 adres ver hepsini kargolıyım sana temmuza kadar bitirsen yeter
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 demonsu cogu kişi rage quit atıp bırakıyor sdf
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 gamepad'i becerebilirsem (real-time oyunlarda alışamadım gitti) zorluk sıkmaz sanırım onda. Gangren said: FF13 :p almıştım onu da misafirlikte bitiremedim, devam edeceğim. Kaede said: adres ver hepsini kargolıyım sana temmuza kadar bitirsen yeter eyvallah, çok sağol ama hem huyum kurumasın arşivciyim, hem ev taşıma olayları filan var bitiremem filan. :) 15-20$ filan oluyor zaten 2 yıla yaklaşan oyunlar, o kadar ayırabilirim bütçeden.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 evet evet tavsiye yazın j rpg bende baya uzak kaldım jrpglerden
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 öyle ben 10-15 dolar arası aldım indirimdeyken demon's souls jrpg veya srpg sayılmaz. özünde eski usul bi dungeon crawler. o niyetle oynama yani resonance of fatei muhteşem müzik ve atmosfer eşliğinde 3 şansız kahramanımızın yorozuya misali maceraları diye oynarsan inanılmaz keyif alırsın. combat sistemi olarak farklı bişey yapalım demişler de kapana kadar farklı. bi yerden sonra bayağı tekdüzeleşiyor. biraz grind şart, aşırı grind opsiyonel. main quest çok kasmıyor ama kendini kasmak istersen gayet zor dungeonlar var star ocean biraz geç açılıyor. tam tayfanı topladıktan sonra baya zevkli. epey de zorluyor alışana kadar. öyle elini kolunu sallıya sallıya skill spamlayıp consumeable tüketemiyorsun. anime klişelerini sevmiyen biri tiksinebilir ama biraz weaboo olabilen biri için gayet tatmin edici white knight chronicles çok az oynadım yorum yapmam doğru olmaz. baya hoş yönleri vardı ama oyunun gerçeği söylemek gerekirse bu jenerasyon baya kıt jrpg yönünden
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 peki teşekkürler, başka tavsiyesi olan varsa o da buyursun. :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Araya PC sokacağım ama, bir SRPG fanı olarak (genelde Nintendo platformlarında oynuyorum) bu oyunu da çok sevdim, çok da ucuz, denenmeli: http://forum.paticik.com/read.php?35,5582434,5582452 Ayrıca hard çok güzel kasıyor, cillop. Oynanmalık tam yani. Burada easy ya da normal oynayan SRPG'ci bizden değildir demek istiyorum eğer oyunda zorluk şeçimi varsa :)
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 resonance of fate star ocean white knight chronicles bu mu ya bu kadar mı ? lanet olsun nerde o suikodenler , dragon questler , tales of zart zurtlar . isyanım var
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 tales of vesperia var doğru, anime filmini seyretmiştim bayağı güzeldi. onu da düşüneyim. elven legacy'e de bakarım gerge, zaten görmüştüm senin başlığını. 7.62'yi max zorlukta (max zorluk normalde yapmam da gerçekçi olsun diye herşeyi açınca öyle oldu heh) solo bitirdikten sonra daha zor ne görürüm bilmem. :p yeter ki hileye karşı oynamadığımı hissedeyim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Öyle hile yapıyormuş gibi değil PC, zorladı beni ama bazı bölümleri epey.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Sam said: tales of vesperia var doğru, anime filmini seyretmiştim bayağı güzeldi. onu da düşüneyim. elven legacy'e de bakarım gerge, zaten görmüştüm senin başlığını. 7.62'yi max zorlukta (max zorluk normalde yapmam da gerçekçi olsun diye herşeyi açınca öyle oldu heh) solo bitirdikten sonra daha zor ne görürüm bilmem. :p yeter ki hileye karşı oynamadığımı hissedeyim. vesperia cikmadi ingilizce daha resonance da star ocean da cok iyi oyunlar, ikisinded ejaponca dub var o yuzden garanti seversin ikisinide naruto ultimate ninja storm 2 yi alirsin zaten, baya baya iyi rpg olmasada white knight oynadim az ama cok sarmadi, yarattigimiz karakterin ana kahraman degilde sidekick olmasi iyi bir fikir olsada biraz tuhaf oluyor, baglanamiyorsun psn geri gelince credit filan verirlerse suikoden al derim, baya baya eski ps1 oyunu olsada tam senlik oyun, hemde psp var ona yukler oynarsin, ff8 de oynamadiysan kap agarest war da alabiliriz sanirim bi ara burdan toplanip, psn de vardi tam surum 5 makina geyiginden somururuz direk
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 up agarest steam de şu anda, hiç fena değil oyun, iyi sardı.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 evet wishlist'e ekledim, alacağım sonra. ps3'te indirimdeyken alacaktım hatta da hdd sıkışıktı. devam oyunlarını da çıkarırlar umarım steam'den.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Abi aldım, 50 tane item + skill verdi, baya op. Hepsini sildim ezik şekilde devam. Dediğim gibi baya iyi oyun, kesin oynayın.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 agarestin UI çok hantal, gameplay de hiç akıcı değil ama içerik olarak o kadar kötü değil bi de evet o dlc itemlarını/consumablelarını kullanmayın. direk kırıyor oyunu
KingV Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yaw animesi bile vardı hani tank falan vardı oyunun. kırmızı başlıklı kız gibi bi hatun vardı. çıktığında grafikler falan baya ilgi çekmişti. neydi o oyunun adı? onu da önerin. son çıkan oyunlardan "ni no kuni" var mesela. oynamadım ama anime tadında oyun diyorlar.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 valkyria chronicles'ı kastettin herhalde.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ni no kuni pokemon gibin, oynanabilir
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bu arada, disgaea d2 çıkmış laharl, etna ve flonne'un büyümüş halleriyle yeniden başrolde, biraz ucuzlayınca onu da kapayım. disgaea sevenlerin dikkatine.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 psn store'da stella deus 5$ şu an, atlus'tan ps2 için srpg. artwork persona'ları yapan soejima'dan. alacağım sanırım, iyi görünüyor. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/56/Stella_Deus_-_The_Gate_of_Eternity_Coverart.png http://www.youtube.com/watch?v=0cdwsiJupyw aşdım gitti zaten merak ediyordum birkaç ay önce gördüğümden beri, psn store'a zaten eylül'de eklenmiş. atlus da böyle oyun yapmaz artık bir daha zaten.
knox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 srpg den konu acilmisken, natural doctrine cok ilginc gozukuyor oyun, umarim gelir batiya.
Öne çıkan mesajlar