Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abo çok mal şekilde patladım topiki

Suark

Öne çıkan mesajlar

3-4 yıl önce 20 vs 35 kapışıyorduk. Ben primary şu secondary bu filan derken baktım primary dediğim adam damage almıyor,bağırıyorum tsde focus fire filan diye.Bir kaç dk sonra tsden biri dedi "Umm.. you are on the only one left there mate!". Sonra birden 20 kişi lock edip insta pop yaptı, önce şaşırdım sonra hep beraber gülmeye başladık :D. Hala hatırlayıp güleriz,komediydi.
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna ilk başladığım 2-3 gün içinde bir zamanda rifter ile bir yerlere koşuşturuyordum low sec bir sistem üzerinden tekrar hi sec bir yere geçecektim, üstüne üstlük bir de auto pilot ile gidiyordum, noobluk işte :D sonuç malum.. harbingerın teki pod ile birlikte paketledi beni :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ilk mortis e katildigim zamanlarda e02 de apoc ile beltde npc patlatmaya calisiyodum skiller o kadar rezildiki apoc da med laser fitliydi.Bi rapture geldi hemen lockladim bunu adam uzadi gitti tabi hemen bi havalar bende borumu bende apoc var filan sonra adam bi daha geldi bu sefer bende 3 tane bs vardi agro herif dayadi nos'u (o zamanlar nos direk patlama sebebiydi) saldim dronlari adamda dronlari ile benim dronlari yedi sonrasi malum :/
Sosyal ağlarda paylaş

Az kalsın vindi gidiyordu :), savaşsınlar diye sürekli local smack yaptığım için adamlar kızıp beni primary yaptılar, replerle zor döndürdüler %15 armor'dan triage carrier'lar sağolsun(high grade slave set de vardı ama 30 bs ateş edince eriyor armor :)). Vindi yerine 3 nyx patladı gerçi counter hotdrop'da :P. En son baktığımda 20-30 super vardı gate'de :), sonra tüydük tabi subcapler olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ah oyuna ara vermeseydim size mal şekilde nasıl patlanır onun dersini verirdim.

Oynamadığım için eskilerden bir örnek vereyim.

10 kişilik falan BS Logi fleetimiz var. Bir 0.0 girişini kamplıyoruz. 1-2 saat oldu adamlar bize fleet kurmadı saldırmadı, bende dellendim. JBnin orda 1 tane abaddon vardı. Fleeti JB posuna warplattım abaddonuda primary verdim. Postaki jammerları hesaba katmayı unutmuştum ama :D Ben dahil fleetin çoğu mal bir şekilde patlamış olduk :D

Fikirlerim ne kadar çılgıncada olsa her zaman beni dinleyen ve fleetime katılmaya devam eden arkadaşlarıma burdan teşekkürü bir borç bilirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir fc nin highsecde kırmızı fr lere suicide fleetinden geri dönüyordum.Bize gemiyi jitada bırakında yeniden deneriz demişti.Tabi bende tribute sokuyumda nano bi tempest yaparım diyorum kafamda:D...

Herneyse lowlara full stab döşedim ve otsasai(low sec) ye
atladım.Benim sistemi yüklememle kapıya 10 kişilik kırmızı gangi warpladı ve beni patlattılar işte.

Olayın komik tarafı benim geminin full stablı olmasıydı yani warp tuşuna bassam beni tacklelayan 3 kişiye rağmen warp çekebilicek olmamdı...Onun yerine geminin full stablı olduğunu unuttum gate'e geri dönmeye çalıştım:P yani geminin fitini görmeniz lazım full t1 suicide gemisi.. adamlara localden gf yazdığımda lol deyip geçtiler:D
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam gidip en dandik dictoru fitletim, nese takıldık biraz. Saolsun süper FC miz kendini patlattırınca geri dönelim onu alalım base den dedik.
Nese ben de yarı afk zihnen, bütün akşam fail bubblelar açmışım ( ilk dictorum lol ), önceki gün uyumamışım hiç geberiyorum.
Neyse ikinci fc dönelim mönelim dedi, ben bi ara burn falan duydum. Ha dedim tamam base e yakınız zaten basıp gidicez.
Ben bide bunları önde sanıyorum, benim gemi 9au ile warpladığıdna warp esnasında geçmişim bunları 100 auluk bi gatede, fark etmemişiz bile lol.
Buble a girdim, tackllandım bi rook bi iki ceptor var. Geri kaçayım dedim gazladım, ceptor yakaladı tabi, gate e dönsemmi dedim ama too much effort yani,
zaten benim gang geliodu :p
Gang geldi, geldiği esnada patladım repleyemediler.
öle yani mallığıma patladım gene
ama fc daha mal patladı gelsin anlatsın lol

http://mtass.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=9762212
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...