Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Frantic said: Darqainu said: ettim gitti halen degismemis tema. ne yaptin omden felan mi ettin? Yok cesaretimden etkilensin diye direk burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Abi aylardır seks teklif ediyorum hala coldshoulder yiyorum kızdan. Klavyem aşındı be. Lanet olası seviyeli kadınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sanat yaparak şaşırt onu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Muhtemelen bu yuzden isten atilicam ama 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bugs Bunny tarzı ters köşe yapabiliriz Nil'i. http://www.youtube.com/watch?v=wsBon3DTwIY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 almanyadaki kiz bizle nasil ciksin lan. anca jahreinle cikar, ama ona da benim gonlum el vermez, kalkar giderim almanyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 aquila said: almanyadaki kiz bizle nasil ciksin lan. anca jahreinle cikar, ama ona da benim gonlum el vermez, kalkar giderim almanyaya. selam nil senin için türkiyeden vazgeçmeye hazırım helalim ol vaniLLe said: ilkokuldaki gibi arkadasina söyle ''bu cocuk senden hoslaniyo, sana cikmak istiyomus'' desin. bu adamın ilkokul arkadaşıyım galiba ben (yanlış hatırlamıyosam yada karıştırmıyosam) gidip diyim ben ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 0ne said: insan artık kişisel'e bile topic açmaya korkar oldu garbage olsa neyse ama harbiden seviye acayip bi sekilde düsmeye basladı pati de. Sen bir git ya, valla bak.. Ayrıca ben şahsen yıllardır "teklif" etmedim şahsen. Böyle beraber vakit geçirmeye başlamalar, yakınlaşmalar, sonra öpüşmeler derken kendiliğinden oluyo. Benim tatsız bir yönüm var, ayrılırken de söylemiyorum :D Yok bir şey, konuşuruz, bir süre görüşmeyelim falan deyip kendiliğinden bitmesini bekliyorum. Ayrılma özürlüyüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 mokoko said: derrick rose forması al, o anlar. anlamıyosa ztn sana gore değildir. ısrar ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 WHA - PAP dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 senin bikinin var mı ? var. benim mayom var mı ? var. o zaman çıkıyoruz. %100 işe yarayacaktır, ayrıca güldürürsün de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Gemi kaptanı ol önce, sonra dev bir gemide çalış gemiye benimle çıkarmısın hede höde afişi astır, boğazdan geçerken kız onu okusun. Sonra işinden atıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yeterince orijinal teklif gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar