Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 agreed. son bölüm fenaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 cooper var yeni başladı oda aynı dönemde geçiyo :) hell on wheels beyendiyseniz oda hoşunuza gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ilk sezon güzeldi. 2. Sezon bitsin de toptan izleyeyim diye bekliyorum. Zaten 10 bölümdür yine herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 İlk bölümü az önce izledim , beğendim Özellikle en sonda bey amcanın anlatışını çok beğendim , biz bu ülkeyi açgözlülüğümüz sayesinde dünyada bir numara yapıcaz özetli bir konuşması vardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 iyi birikmiş baya bölüm 2. sezondan, oturup izliyim. bide: Remus said: cooper var yeni başladı oda aynı dönemde geçiyo :) hell on wheels beyendiyseniz oda hoşunuza gider. 1 saat cooper diye aradım bulamadım lol, copper mış dizinin adı :D http://www.bbcamerica.com/copper/ bunada bakayım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Sezon finali çok iyiydi. FUCKING SWEDE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 iyimiydi? tamam swede iyiydi ama o savaş sahneleri neydi öyle. 1000 tane kızılderiliyi aynı adamın seslendirmesi falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 AMC olm, düşük bütçenin kanalı. Sanırım ben sadece Lilly öldü diye mutluyum. Zira plot armor'u sıkmaya basladıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 3. sezon için yenilenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 3. sezona konu mu kaldı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Breaking Bad hype derken arada kaynamış Hell on Wheels heh. Başlamış 3. sezon. Hatta bugün çıkmış ilk 2 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Abimiz sanırım tvdeki en seksi herif falan. Mads'la kapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 yeni sezonda güzel başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Dizi çok başarılı bir hedefe doğru ilerlemiş. 3. sezon giriş bölümlerini ben baya başarılı buldum. Bi scarface modeli gibi olmuş sanki. Sıfırdan başladığı noktayı ve geldiği noktayı düşününce ağır karakter gelişimi var. Olduğu yerde loop yapan diziler gibi değil yani. s03e01x02 Bi de düşününce biz western filmlerini hep "evin içindeki" bakış açısıyla izledik. Evin asi çocuğu birini vurur, baba suçunu üstlenir çocuk yerine ölür, duygu yoğunluğu yaşatma çabalarına girişilir vs gibi tipik senaryolar yani.. Burada ters açıdan bakmak güzel olmuş. Askerle gelip evin asi çocuğunu asan adam, yani bariz bize çoğu senaryoda lanse edilen kötü adam, bu dizinin ana kahramanı. Adamın açısından da baktığında herif aslında kuralları uyguluyor, yapabileceği pek bişey yok. Ölen şerif de 5 çocuk babası masum bir adam, asılan velet de evini savunma kafasındaki kanı kaynayan asi ergen. Senaryo baya başarılı. İlgiyle takip ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Dragonutopia said: MeSh said: s03e01x02 Bi de düşününce biz western filmlerini hep "evin içindeki" bakış açısıyla izledik. Evin asi çocuğu birini vurur, baba suçunu üstlenir çocuk yerine ölür, duygu yoğunluğu yaşatma çabalarına girişilir vs gibi tipik senaryolar yani.. Burada ters açıdan bakmak güzel olmuş. Askerle gelip evin asi çocuğunu asan adam, yani bariz bize çoğu senaryoda lanse edilen kötü adam, bu dizinin ana kahramanı. Adamın açısından da baktığında herif aslında kuralları uyguluyor, yapabileceği pek bişey yok. Ölen şerif de 5 çocuk babası masum bir adam, asılan velet de evini savunma kafasındaki kanı kaynayan asi ergen. Senaryo baya başarılı. İlgiyle takip ediyoruz. spo.. Sheriff i öldüren zaten adam..cocugun ustune atıyor sucu..benim anladıgım öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 spoiler cevap Çocuğun ilk sahnede babasının lafını kesmesi, bir hışımla dışarı çıkması, çocuğa bir asi ergen betimlemesi yaptırdı bana. Şerif vurulduğunda bizim negro'ya bohannon'ın sürekli "çocuk mu vurdu?" diye sorması ve şüphelenmesi de bunu destekledi. Elemanın babasının da silah bıraktıktan sonra eve dönüp çocuklarına bakması ve "bensiz yaşayamazlar." dedikten sonra çaresizce oğlunu ele vermesi... Bohannon'ın babaya bakmasının sebebi de oğlunun suçunu üstlenmesini istemesinden kaynaklıydı sanırım. Herif de biliyordu çocuğun vurduğunu ama asmak istemiyordu.. babayı asmayı yeğlerdi anladığım. Yorum işi bunlar, göstermediler sonuçta.. iki noktaya da çekilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Gayet şerefsiz baba kendi yerine çocuğu verdi orda. Hatta çocuk şaşırdı bi an fln. Adamı vuranda babaydı bence. Kendini kurtarmak için oğlunu sattı herif. Cullen'da o yüzden baktı o kadar belki son anda kurtarır oğlunu diye de olmadı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Ben de adamın suçu çocuğa attığını düşünüyorum. İkisi arasındaki hal ve hareketlerden, çocuğun orda babasının ele vermesine şaşırması vs buna yorumladım. Eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 İzleyen var mı? Şu İsveçli neyin peşinde ben anlayamadım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 adamlara yanaşıyor iyicene, kartları doğru oynuyor, adamla birlikte settle down olup respectable bir statüye gelecek, gelsin ondan sonra crusade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 swede ya adam ekol ahaha. ekmeğinin peşinde. bishop'ı ve ailesini gittikleri yere yaklaşınca öldürecek. o mekanda bishop benim diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 swede adam ya kendi yolunu çizerek ulaştı valla yine amacına her sezon bela oluyor bu herif bohannon'a sdf son bölüm çok iyiydi sezon finali de çok canlı olacak gibi bu sezon bayağı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 gundersen başgaaaaann cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Gunderson ne gelecek belli değil. İyi yerleşti oralara o. Shits goin' down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar