Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hell on Wheels

Norak

Öne çıkan mesajlar

iyi birikmiş baya bölüm 2. sezondan, oturup izliyim.

bide:

Remus said:

cooper var yeni başladı oda aynı dönemde geçiyo :) hell on wheels beyendiyseniz oda hoşunuza gider.

1 saat cooper diye aradım bulamadım lol, copper mış dizinin adı :D

http://www.bbcamerica.com/copper/

bunada bakayım bi ara.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Dizi çok başarılı bir hedefe doğru ilerlemiş. 3. sezon giriş bölümlerini ben baya başarılı buldum. Bi scarface modeli gibi olmuş sanki. Sıfırdan başladığı noktayı ve geldiği noktayı düşününce ağır karakter gelişimi var. Olduğu yerde loop yapan diziler gibi değil yani.

s03e01x02

Bi de düşününce biz western filmlerini hep "evin içindeki" bakış açısıyla izledik. Evin asi çocuğu birini vurur, baba suçunu üstlenir çocuk yerine ölür, duygu yoğunluğu yaşatma çabalarına girişilir vs gibi tipik senaryolar yani.. Burada ters açıdan bakmak güzel olmuş. Askerle gelip evin asi çocuğunu asan adam, yani bariz bize çoğu senaryoda lanse edilen kötü adam, bu dizinin ana kahramanı. Adamın açısından da baktığında herif aslında kuralları uyguluyor, yapabileceği pek bişey yok. Ölen şerif de 5 çocuk babası masum bir adam, asılan velet de evini savunma kafasındaki kanı kaynayan asi ergen. Senaryo baya başarılı. İlgiyle takip ediyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

Dragonutopia said:

MeSh said:

s03e01x02

Bi de düşününce biz western filmlerini hep "evin içindeki" bakış açısıyla izledik. Evin asi çocuğu birini vurur, baba suçunu üstlenir çocuk yerine ölür, duygu yoğunluğu yaşatma çabalarına girişilir vs gibi tipik senaryolar yani.. Burada ters açıdan bakmak güzel olmuş. Askerle gelip evin asi çocuğunu asan adam, yani bariz bize çoğu senaryoda lanse edilen kötü adam, bu dizinin ana kahramanı. Adamın açısından da baktığında herif aslında kuralları uyguluyor, yapabileceği pek bişey yok. Ölen şerif de 5 çocuk babası masum bir adam, asılan velet de evini savunma kafasındaki kanı kaynayan asi ergen. Senaryo baya başarılı. İlgiyle takip ediyoruz.

spo..

Sheriff i öldüren zaten adam..cocugun ustune atıyor sucu..benim anladıgım öyle yani.

Sosyal ağlarda paylaş

spoiler cevap

Çocuğun ilk sahnede babasının lafını kesmesi, bir hışımla dışarı çıkması, çocuğa bir asi ergen betimlemesi yaptırdı bana. Şerif vurulduğunda bizim negro'ya bohannon'ın sürekli "çocuk mu vurdu?" diye sorması ve şüphelenmesi de bunu destekledi. Elemanın babasının da silah bıraktıktan sonra eve dönüp çocuklarına bakması ve "bensiz yaşayamazlar." dedikten sonra çaresizce oğlunu ele vermesi... Bohannon'ın babaya bakmasının sebebi de oğlunun suçunu üstlenmesini istemesinden kaynaklıydı sanırım. Herif de biliyordu çocuğun vurduğunu ama asmak istemiyordu.. babayı asmayı yeğlerdi anladığım. Yorum işi bunlar, göstermediler sonuçta.. iki noktaya da çekilebilir.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...