Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bu şenliklerin hayali ve gazı ile oturdum gmat ve toefl çalısmaya başladım. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 said: Topic kominist yuvası gibi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Pipet said: şimdi türkiyede böle bi etklinligi yapmak için de o bölgeyi özel timin koruduğu karantinaya almak lazım yoksa orayı yıkarlar.. bukkake şenlikleri olur valla sadfas tecavuz olur - 1 birileri bıçaklanır - 2 sonra birileri ölür - 3 swat yapmış olabilir - 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 said: propaganda yapıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 olm niye anne diyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 çünkü kız arkadaş karıştırmaktan bile beyinsizce sunulmuş başka arguman yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 vay anam vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Pasta said: napolyon annenin girdiği denize cinsel yönden güçlü iplik teoremi olan erkekler girsin ister misin? ben bu tarz adamların olduğunu da gösterdim gerisi size kalmış şikayette ettim adam gibi tartışılmıo adam gibi eğlenileceğini düşünmek bile abes türkiyede. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 padişahım çok yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 senin türdeşlerin yüzünden geldik bu hale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Cevap veremeyip aradan postlar bulup seçiyosun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Napolyonn said: Pasta said: napolyon annenin girdiği denize cinsel yönden güçlü iplik teoremi olan erkekler girsin ister misin? ben bu tarz adamların olduğunu da gösterdim gerisi size kalmış şikayette ettim adam gibi tartışılmıo adam gibi eğlenileceğini düşünmek bile abes türkiyede. (: abi senin balonun bi de adını hatırlamadığım bi ibibiğin argumanlarının merge edilmiş hali o. bunu göremeyecek kadar müslüman olamazsın => Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yeni bişey değil, geldiği günden beri yaptığı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 neyse olm abartmayin sizde. herkesin kendi gorusu simdi, adama yanlis gelen bize dogru gelebulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Napolyonn said: Pasta said: napolyon annenin girdiği denize cinsel yönden güçlü iplik teoremi olan erkekler girsin ister misin? ben bu tarz adamların olduğunu da gösterdim gerisi size kalmış şikayette ettim adam gibi tartışılmıo adam gibi eğlenileceğini düşünmek bile abes türkiyede. (: adam gibi eğlenmek? http://www.klipbak.com/klipler/28468.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 evet de onun görüşü komik hehe biz de dalga geçiyoruz tartıştığımız yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi tabii adam gibi tartışılamıyor çünkü empati yeteneği 0 sen geliceksin diyeceksin ki -üstü kapalı bi şekilde- "siz abazansınız ondan bunu istiyorsunuz" Napolyonn said: abazanlar için güzel bi şenlik ama eğlenmek isteyenler için değil. ve yetmeyecek haaa.. ekleyeceksin bi de "siz kendi kız arkadaşınızı buraya getirecek kadar boynuzlu musunuz lan?" Napolyonn said: abi sevgilinizin iç çamaşırlarla görünmesi cidden raatsız etmiyomu? tamam yani gidinde merak ettigim icin soruyorum. sonra "adam gibi tartışılmıyor" e doğru. haklısın. tartışılmıyor. kendi düşüncelerine göre kafadan milleti kalıplara sokmaya çalışırsanız tartışılmaz. çünkü biz -nalet olsun ki- farklı düşüncelere sahip olabilyoruz, elinizdeki kalıba uymayabiliyoruz. adam gibi tartışmak için kalıbı kırıp "ben bundan hoşlanmazdım" diyip sonrasında susmak varken ötelemek niyeydi? tamam diyip susacaktın da DAMAM DİYEMEDİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aha dasaaa critledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Abi herkes sussun napolyonn konuşsun şu başlıkta. Siz cool olmaya çalışıyorsunuz o yüzden bu isteğiniz. İlla bi marjinallik peşindesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 çok temiz crit 100 gerekiyodu 1000 vurdu. go rez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Napolyonn said: abazanlar için güzel bi şenlik ama eğlenmek isteyenler için değil. Pasta said: Modern gençler için güzel bir şenlik ama fetoşun minyonları için değil. Şurdan sonra konu bitmiş zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 senko said: neyse olm abartmayin sizde. herkesin kendi gorusu simdi, adama yanlis gelen bize dogru gelebulur o abartmış ama kibarca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 e verdik bizde iste gereken cevaplari, konu hakkinda ne dusundugumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi ben ortaya söledim üstüne alınanlar yedi sayfa tartıştı hadi hayırlı günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar