yav Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2r09GPNMyyQ& ehueh süper emre kongar falan da varmış videoda ama daha gelmedim oraya dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Düzgün Türkçe kullanımından epilepsi krizine girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 1.30da konuşanın yanındaki adam gsajkgnamgöa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Yine mi Bursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Abi aynen o adam hayatımı yarıya indirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 sonuna aldım direk emre kongar çıktı ahaha 8:20 den itibaren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 spikeri öldürmek istedim http://www.splicelicio.us/image/christian-bale-freak-out-bloody-face-american-psycho-mouth-open-teeth-goes-crazy-eyes-tantrum-photo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi emre kongar'a sanki 2011'den bağlanmışlar gibi adam aynı lağn, losttaki yaşlanmayan herif gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 asıl 1.30 da konuşmaya başlayan eleman şu arkadaşın gençliği sanırım... http://www.youtube.com/watch?v=voltBLnHox0 *bence fuarğ vardır, şöyle fuarğ vardır...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 2.20de de fede çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ahahhahahhaha fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 felsefesini benimsedim ne ya asjdklfpğ bir de şu var: trt muhabiri : bir de şöyle bir şey var avrupadaki, amerikadaki örnekleri, heavy metalcilerin daha çok şiddet yanlısı. ya da bize öyle anlatılıyor bu konuda bize söyleyebileceğiniz bir şey var mı ? cevaplayan arkadaş: söz konusu olan bizim kavgayı çıkarmamız ya da bağırıp dökmemiz değildir, ters tepki. ciddiyete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 80lerden bu yana ne sorular ne cevaplar adam gibi değişmiş. bi adım ilerlememişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 dasaaa said: 80lerden bu yana ne sorular ne cevaplar adam gibi değişmiş. bi adım ilerlememişiz. + ayrıca videodaki konuşanların Türkçelerinin düzgünlüğüne bakın, bir de günümüze bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 dogum kontrol yontemi gibiymis eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 röportaj yapan hanım ablanın burada gözeleme meşhurmuş getirin de yiyelim dicek bir hali var zaten. bütün video gözlemeler olduu!!1 dememek için zor durdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 metaaal: http://i.imgur.com/qljNI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Dartanian said: 2.20de de fede çıkıyor. oha ahah hiç alakam yok lan çene biraz andırıyo o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Enteresanmış ama. Burada görünen gençlerden sonradan bilinen gruplarda falan çalan veya bir şekilde ünlü olanı var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 vaperon said: Yine mi Bursa... o zamanlar bursa iyidi, 90ların yarısından sopnra bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ahhaha akmar pasajı yokmuş herhalde daha. güzel insanlar. emre kongar hiç değişmemiş. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar