Law Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 vaniLLe said: tavsiye etmemelerinin sebebi neymis? merak ettim. İçindeki kimyasallardan dolayı, tahriş eder vs diye herhalde. Hani bebeklerin çamaşırları bile deterjan ile yıkanmaz ciltlerini tahriş ediyor sonra çamaşırda az da olsa kalıyor yine deterjan ile ilgili zımbırtılar, ondan değişik sabunlar ile yıkanır çamaşırları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yeni dogmus bebeklerde anlarim da, hic mi kullanmayin diyorlar. bizimkiler de yegenlere hep islak bez kullandilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 izninizle bebeği olumsuz bi şekilde eleştirmek istiyorum ama herkes üstüme gelicek o yüzden boşver. en iyisi gözünüzde iyi biri olmak için bebeğe iltifat ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 @Vanille Doktorları öyle demiş kullanmayın, en safı ve dğolaı ciltleri için pamuk ve su. Han bildiğimiz eczanede satılan pamuk. Yeni doğan biri nasıl eleştirilir ? Azizim bütün gün yan gelip yatıyorsunuz, sizinkide hayat mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Eleştiri mesajını anlamadım, iltifat eden arkadaşlara gönderme yapıyor herhalde. Emir gelmezsen ..... Bu arada, sup http://i55.tinypic.com/qrlobp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 İyi iyi lacivertlere alışsın, Fenerli olacak (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Tabi canım, Fenerli yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 gz, gz ama, sen bu titlei hakettin =] arkadas insan hic mi renk vermez, biz ultrason fotolarini bile koyduk be anali babali mutlu saglikli neseli keyifli huzurlu tatli bir hayati olsun edik; bakislari yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 O zaman piliç çevirme =) http://i54.tinypic.com/fc46k7.jpg ps: bilmeyenler için; çocuğun sarılığı daha çabuk geçsin diye arada böyle güneş ışığında aldante pişirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 eziyet etmeyin el kadar sabiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Boya bak, babasına çekmiş tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 evet ya boy baya başarılı değil mi yoksa bana mı öyle geliyor..yarı büyüklükte falan olması lazım sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Yok len normal, fotoda öyle görünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sayfa başındaki foto kartpostallık bu arada :) maşşallah, nazar değmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Çapgınıııııııııım http://i53.tinypic.com/ibgfgz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ahaha cok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 obaaaaaaaaaaa çok sevindim laaan beni de kardeşi olarak evlat edin SERCAN BABA ^_____^ öpüyorum çok hepinizi , allah analı babalı büyütsün en kral babasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ben de diyorum rift'i niye bıraktı sdfg hayırlı uğurlu olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 şu son foto yeni bir meme olabilir ha efsane süzmüş :D allah analı babalı büyütsün çok sevindim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 dreagloth said: Çapgınıııııııııım http://i53.tinypic.com/ibgfgz.jpg Bayadır böyle güzel bebek resmi görmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 babasına benzemediği için tatlı çıkmış HOHOHOHO YERİM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 allah analı babalı büyütsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Yahu yeni haberim oldu. :( Alaz Sarp, çok şanslısın valla. Sercan gibi bir baban var. :) İlerde büyüyünce bu topicleri okuyunca, kim bu amcalar deme. Ben Devrim amcan. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 eheh akşama 40+ günlük bir resmini koyayım bakalım, büyümüş mü yavru söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar