samaella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ciddi derecede IK cıların gezinip adam aradıkları bir site. Profil oluşturmanızda yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 yapma yahu heme üye olayım o zaman ilk defa duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 beni 3-4 kez aradılar linkedin aracılığı ile. bunlardan biri de Koç Sistem idi sanırsam. kullanın siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 onu bunu bilmem dun hsbc vice president benim profili goruntulemis. kutlamak icin icmeye gidiyorum ben arkadaslara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 beni de axa dan görüp çağırmışlardı.. de o kadar eş dost bakıyor profile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Cogu adami buradan ariyor ve buluyoruz biz. Dolayisi ile onemli bir site :) Google falan da buradan bulmustu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bill gates bakmis profilime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 buradan kız arkadaş bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 sharky said: Google falan da buradan bulmustu beni. uu beybi charisma +25 Mighty Paladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bizi kimse bulmuyo :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ben profili oluşturum da, ne yapmalı ki göz önüne batmak için ? iş lazım, çok mutsuzum an itibariyle çalıştığım yerden adam gibi tecrübe yok helps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Tecrübe olmayınca napsınlar yaf :( aynı durumdayım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Google EMEA'dan beni de bulmuşlardı ama linkedin degil kendi websitem üzerinden. Beklentilerime kadar ilerleyebilmiştim mail aşamasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 linkedin bende düzgün açılmıyor. bembeyaz syfa çıkıyor css falan yüklenmiyor. başka kimsede var mı bu sorun? vpn ile açınca düzgün çıkıyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 abi benim profile sadece 1 kere el sıkışıp selam aga dediğim çalışmak istediğim bi yerin italyan müdürü bakmış ya profilde de hiç bişey yok öyle 2-3 sene önce açmıştım bişey koymadım daha mezun olmadım diye :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bende de pek tecrübe yazmıyor, tek iş tek okul. ama şimdiye kadar 7-8 yerli, 1 yabancı yerden geldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Bende bir sorun yok. Sizi bulmalarını istiyorsanız kendiniz ve özelliklerinizle ilgili keywordleri iyi vermeli hatta abanmalı :D Onun haricinde işinizle ilgili offical ve unoffical topluluklara üye olmanız, o işle ilgili şirketleri ve testisli elemanları takip etmeniz de yararlı olur. kullanmıyorum pek ama ahanda ben http://www.linkedin.com/pub/ozan-has%C4%B1rc%C4%B1/53/904/809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 CthuLhu said: linkedin bende düzgün açılmıyor. bembeyaz syfa çıkıyor css falan yüklenmiyor. başka kimsede var mı bu sorun? vpn ile açınca düzgün çıkıyor anca. bende de aynı sorun var. evden giremiyorum, şirkette sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 oha lan linkedin den bulup arayan mı var? Olm beni kariyer den bile bulup aramıyorlar napıosunuz abi nasıl oluyor ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 iyiysen ariyolar zaten, bekleme sen =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 beni de cagirmislardi. Bazen denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 benide cagırdılar iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 aquila said: iyiysen ariyolar zaten, bekleme sen =). potansiyelim var iletişim becerim yüksek analitik düşünme zaten ohohoyy! e prezantablımda daha ne? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Tipten kaybetmeyesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 prezantabl dedik ya! bugün valla bu düşünce ile kariyer de ki fotoğrafı değiştirdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar