Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK Final: Beşiktaş JK - İstanbul Bş. Bld | 11 May 20.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

kaleci tam bir şaka ahahah

ilk golde de bacak arasından yemişti şüphelenmiştim ama bu golde yaptığı hareketten sonra eminim satılmış olduğuna.

TD)Pentagram said:

beşiktaş kazansın abi.nolursa olsun bukadar yatırım yapan bir türk takımı yerine ibb nin gitmesi doğru olmaz.

ibb alman takımı mı

Adam 3. kez gol kurtardı resmen, sen ne diyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

DoruK said:

kaleci tam bir şaka ahahah

ilk golde de bacak arasından yemişti şüphelenmiştim ama bu golde yaptığı hareketten sonra eminim satılmış olduğuna.

TD)Pentagram said:

beşiktaş kazansın abi.nolursa olsun bukadar yatırım yapan bir türk takımı yerine ibb nin gitmesi doğru olmaz.

ibb alman takımı mı

Adam 3. kez gol kurtardı resmen, sen ne diyosun?
beraberliğe basmış o zaman iddada
Sosyal ağlarda paylaş

Orası belli olmaz. İBB belki de daha iyi temsil edebilir Türkiye'yi. Malum, 4 büyükler bir tarafları kalkık gidiyorlar Avrupa'ya, elin köylü-kasabalı takımları gersin geri yolluyorlar onları. İBB belki ayakları yere daha iyi basarak çıkar oynar ve birkaç tur geçebilir diye düşünüyorum. Futbol para-yatırım ile ilgili olduğu kadar aynı zamanda beyinle de oynanıyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

kadroya bakacaksak her sene kim transfere ne kadar para harcamış bakılsın onlar gitsin avrupaya. kupa lig falan bakmayalım.

o kupanın ligin bi anlamı var, eğer avrupaya gitmeyi hakediyosan rakibi eleyeceksin, ondan daha iyi olduğunu göstereceksin.

ibb muhtemelen ilk denemesinde avrupada iyi şeyler yapamayacak. ama tecrübe açısından önemli. zamanında bir denizli, bir gençler bir istanbulspor neler neler yaptı avruapda.

kaldı ki gidilecek yer cl değil uefa. uefa son 6-7 senedir eskisi gibi değil. eskiden çok sağlam takımlar olurdu, şimdi baş altı takımlar 2-3 dev dışında vasat takımlar oluyor üst sıralarda hep.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...