Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=200396856668627&oid=118483908234044&comments şimdi bu videoyu izlemek istemeyenler için videoda bir amcamız var müzeyi gezdiren. 1. dünya savaşında ingilterenin havadan zehirli çiviler atıp bizim askerlerimizin çoğunun bacağını kaybetmesine sebep olmuştur falan fıstık iyi güzel anlatıyor. şimdi bu videonun açıklaması facebookda ingilizlerin vahşeti olarak konulmuş. şöyle bir düşündüm taşındım ben de Türküm falan ama hani ne zamandan beri karşı tarafın zayıflıklarını kendi avantajına kullanmak vahşet oldu onu çözemedim. bizim askerlerimizin ayakkabıları imkanların yokluğundan dolayı bez parçası imiş ve ingilizler de bunu kendi lehine çevirmişler. acaba aynı şeyi bizim onlara yapma imkanımız olsaydı ve yapsaydık vahşet olarak mı yansıtırdık yoksa Türk zekası vıdı vıdıya mı yorardık
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 kimyasal ve biyolojik silahlar da yasak olmalı, sivil halka ve tabiata zararlı.
yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 savaş başlı başına bir vahşet değil mi abi gayet de zekice bir hareketmiş ayrıca
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 açılmıştı anlatan adam ağlamış resmen, almanlardan aldığımız taramalı tüfekle ağlatmışız bizde çıkartmada yani. herşey mubah.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ingilizlerin esir aldıkları askerleri çıplak bir biçimde bi kimyasal madde havuzuna attıkları da konuşulur, maddeyi hatırlayamadım.
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ebabil kuşları da zamanında gagalarıyla taş atmış o da mı vahşet ?
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 dünya savaşı sırasında suriye cephesinde esir düşen hedö havuz hödü göz dağlanması olayı eğer varsa vahşet mesela. ama savaş alanını bilemedim. sonuçta bunlarda tüfenk var bizde kılınç, tüfenk yüzünden savaş alanında vahşet oldu diye bir argüman ortaya koyamadım ben. yani karşı koyulamayacak her şey vahşet-acımasızlık. nuke vahşet mesela. durduramıyorsun çünkü. ama biyolojikler vahşet değil. gaz maskesi vs takabilirsin eğer yetersiz değilsen.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 sivil halka gaz maskesi mi takıcaksın? elbette vahşet. savaş askerlere karşı olur, sivil halkı toptan süpürmeye yönelik biyolojik silahlar. ömrü billah maskeyle mi gezdircen adamları. yetersizlikle alakası yok bunun
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi şehrin içinde savaş yaparsan el bombası da vahşet yani. artık eski savaş meydanları yok. vahşet mi değil mi'yi tartışırken askeri üstler üzerinden konuşabiliriz bence. askeri bir üste biyolojik silah atılması vahşet mi mesela?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yani tüfeng çıktı mertlik bozuldu demişler, hani eskinin onurlu savaşları muhabbeti yapmayacağım ama, düşmanın tamamını yok etmektense düşmanı caydırmak ve geriye püskürtmek, ne bileyim teslim olmasına imkan sağlamak lazım hiç olmazsa. hepsini toptan yokedebilecek silahların kullanılması yanlış geliyor bana. esir alma ihtimali sunmak lazım yani. tamam savaş şartlarında kabul edilebilir ama bana yanlış geliyor.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Dediğin şey şu ; onlar şehri ele geçirince istila biz ele geçirince fetih.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 e senin sehrin ele gecirilince o senin icin istila oluyo, sen baskasinin sehrini ele gecirince o senin icin fetih oluyo, dunyanin en guzel yerini de sevmezsek orasi dunyanin en guzel yeri degildir.
Öne çıkan mesajlar