Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Partilerin Reklamları/

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

o reklamlarda guzel

emeklilik reklami sahane misal, emeklinin hali cidden o turkiyede ki baska iste calsitigi tespit edilirse maasinida kesiyorlar

baya iyi chp nin reklamlari, hedef kitlesine uygun hep gencler icin degil

son reklamin hedef kitlesi gencler zaten, o yuzden sevdiniz

chp pazarlama konusunda tek tuk calismaya basladi, ole meydana cikip SERIAT GELCEK, TAYYPI INDIRICEM ASAGAaa, MEMLEKETI SATIYORLAR diye bagirip oy kazanmak artik yalan bu devirde

hayaldi
gercek oldu
Sosyal ağlarda paylaş

nası bir gözlükle bakıyorsanız türkiye ye akp ile chp farkının %5 e bile düşebileceğini düşünüosunuz. size bunu düşündürten gözlük bazı gerçekleri görmenizi de etkliyor tabi. ama bunu bir türlü fark edemiyorsunuz.

akp chp arasında ki farkın %10 un altına inme ihtimali yok. Hatta benim beklentim en az %20'dir.
Sosyal ağlarda paylaş

chp fanboyu olmadığımı görürdün, biraz politik tartışmalarda olsaydın eğer. chp gelse de ancak ufak bir sapma olabilir mevcut ideolojiden, o yüzden chp olmuş akp olmuş pek farkmaz benim açımdan. ama şu koşullarda chp'nin yükselişte, akp'nin ise düşüşte olduğunu gözardı etmemek gerek. ha akp mhp'nin oylarını siler süpürür orası ayrı mesele tabi, ki ben bu kasetlerin mhp'yi dışarıda bırakacağına da pek inanmıyorum. son zamanlarda sempatik, kedi canını senin devlet (bahçeli) imajı yaratıldı. bu durumdan sonra bir de bu kasetler fln çıkınca, mağdur olarak görülecek olan mhp düşüş yerine yükseliş dahi yaşayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

sonra da "I love chp, I love very very chp and yazlık" diye gezinilir forumda, açılan anketlerde chp oy oranı %99 çıkar, sonra da seçim günü "böhüüü ama neden böyle oliy, izmir cumhuriyeti pls" diye ağlanır. bence daha çok şakirt gelmeli, körler sağırlar birbirini ağırlar olmamalı...
Sosyal ağlarda paylaş

Discretion said:

Fethullah Gülen'in verdiği bir mülakatta gazetecinin "Türkiye'de en çok nereyi özlediniz?" sorusuna "İzmir." diye cevap verdiğni okumuştum bir köşe yazarının yazısında. İzmir öyle bir yerdir işte.

Zarf atıyor yandaşlarına yığılın izmire de oy oranı artsın demek isityor :)
Sosyal ağlarda paylaş

bence chp son 20 yılın en iyi seçim kampanyasını yürütüyor internette ve tv reklamlarında; akp'de ilk 5'e girer. Ama Türkiye'de kampanyaların sonuca etkisi çok zayıf. Yine de ben mutluyum çünkü seviyorum seçim kampanyalarını takip etmeyi hobi gibi. Siyaset bilimini severek okuyan bir insan olduğum için garibim işte ben böyle napim.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

sandalye said:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1684677399901&oid=67443893398&comments

20 senelik sevgi ve saygımdan mıdır?
Adamcağızın 3 seneyi aşkın zamandır içeride yatmasından mıdır?
Hele son aylarda 3-4 metre karelik bir hücrede tecrit edilmesinden midir?
Çok duygulanıyorum bu reklamı görünce.

Umarım 12 Haziran gecesi pek çok yurtseverle birlikte Doğu beyin de seçimi kazanıp, meclise girmesini Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde kutlarız.

Sen duygulanıyorsun, biz de "ergenekondan yırtmamız için bizi seçin!!!!" temasına gülüyoruz, kısmet işte hep bu işler..
Sosyal ağlarda paylaş

hertürlü ihaleye fesat karıştırma, yolsuzluk, arazi rantı vesaire işlerini bir güzel kariyer haline getirip ondan sonra vekil seçilip dokunulmazlık şemsiyesi altına girip davaların zaman aşımına uğramasını bekleyip sırıta sırıta ortada dolaşmaya gülmüyorsun da buna mı gülüyorsun. güzelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

cetintas said:

sandalye said:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1684677399901&oid=67443893398&comments

Umarım 12 Haziran gecesi pek çok yurtseverle birlikte Doğu beyin de seçimi kazanıp, meclise girmesini Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde kutlarız.

Sen duygulanıyorsun, biz de "ergenekondan yırtmamız için bizi seçin!!!!" temasına gülüyoruz, kısmet işte hep bu işler..

11 seçime girmiş şuana kadar Doğu Perinçek, 8inde cezaevindeymiş. Eğer ergenekondan yırtmak gibi bir derdi olsaydı Doğu Perinçek'in Yiğit Bulut gibi birşey olurdu ilk gördüğü baskıda.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

cetintas said:

sandalye said:

Demek ki ben gözlerimle izliyor, kulağımla duyuyor, gönlümle hissediyorum. Her kimle beraber gülüyorsanız belli ki benim kullandığım organları kullanmıyorsunuz bu reklamları izlerken. "Ergenekon'dan yırtmamız için bizi seçin" temasını nereden çıkarttın? 11 seçimin 8'inde tutuklu bu adam.

Hee, siz gülmeye devam edin.
Son gülen iyi güler.
Sosyal ağlarda paylaş

Akp son 3 seçimdir var be Çetin abi. Ondan önceki seçimlerde Tayyip Erdoğan'la alakalı? Komik olmuş. Kendinle çelişmişsin biraz.

Yani suçlamalarının arasına, Deniz Baykal, Tansu Çiller, Bülent Ecevit, Mesut Yılmaz, Süleyman Demirel hatta Turgut Özal bile giriyor anlattığın kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

"Ergenekondan çıkmak için perinçek gerek"

mealen;

"perinçeğin ergenekondan yırtması için perinçeğin seçilmesi gerek, bi güzellik yapıcerin hacılar"

ha tabi siz

"perinçek gelecek ergenekon bitecek YÜRÜ BE PERİNÇEK" diye de algılıyor olabilirisiniz, türkçe esnek dil sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...