Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 o reklamlarda guzel emeklilik reklami sahane misal, emeklinin hali cidden o turkiyede ki baska iste calsitigi tespit edilirse maasinida kesiyorlar baya iyi chp nin reklamlari, hedef kitlesine uygun hep gencler icin degil son reklamin hedef kitlesi gencler zaten, o yuzden sevdiniz chp pazarlama konusunda tek tuk calismaya basladi, ole meydana cikip SERIAT GELCEK, TAYYPI INDIRICEM ASAGAaa, MEMLEKETI SATIYORLAR diye bagirip oy kazanmak artik yalan bu devirde hayaldi gercek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben bu seçimlerde akp-chp farkının, çok büyük bir olay yaşanmazsa kalan zamanda, %8'in üstüne çıkacağını düşünmüyorum. hatta son bir atakla %5'e dahi indirebilir chp farkı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 MHP Milletvekili adayları halkın hizmetinde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 nası bir gözlükle bakıyorsanız türkiye ye akp ile chp farkının %5 e bile düşebileceğini düşünüosunuz. size bunu düşündürten gözlük bazı gerçekleri görmenizi de etkliyor tabi. ama bunu bir türlü fark edemiyorsunuz. akp chp arasında ki farkın %10 un altına inme ihtimali yok. Hatta benim beklentim en az %20'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 üniversiteye gitme umudu gerçekti, bizim için hayal oldu. interneti bitirdiler. internet gerçeki hayal oldu viralleri de iyi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 chp fanboyu olmadığımı görürdün, biraz politik tartışmalarda olsaydın eğer. chp gelse de ancak ufak bir sapma olabilir mevcut ideolojiden, o yüzden chp olmuş akp olmuş pek farkmaz benim açımdan. ama şu koşullarda chp'nin yükselişte, akp'nin ise düşüşte olduğunu gözardı etmemek gerek. ha akp mhp'nin oylarını siler süpürür orası ayrı mesele tabi, ki ben bu kasetlerin mhp'yi dışarıda bırakacağına da pek inanmıyorum. son zamanlarda sempatik, kedi canını senin devlet (bahçeli) imajı yaratıldı. bu durumdan sonra bir de bu kasetler fln çıkınca, mağdur olarak görülecek olan mhp düşüş yerine yükseliş dahi yaşayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Şakirtleri banlasak ya. Faşist olalım biraz, faşizm iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 sonra da "I love chp, I love very very chp and yazlık" diye gezinilir forumda, açılan anketlerde chp oy oranı %99 çıkar, sonra da seçim günü "böhüüü ama neden böyle oliy, izmir cumhuriyeti pls" diye ağlanır. bence daha çok şakirt gelmeli, körler sağırlar birbirini ağırlar olmamalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Fethullah Gülen'in verdiği bir mülakatta gazetecinin "Türkiye'de en çok nereyi özlediniz?" sorusuna "İzmir." diye cevap verdiğni okumuştum bir köşe yazarının yazısında. İzmir öyle bir yerdir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Discretion said: Fethullah Gülen'in verdiği bir mülakatta gazetecinin "Türkiye'de en çok nereyi özlediniz?" sorusuna "İzmir." diye cevap verdiğni okumuştum bir köşe yazarının yazısında. İzmir öyle bir yerdir işte. Zarf atıyor yandaşlarına yığılın izmire de oy oranı artsın demek isityor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 fetocan izmirin urunudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Evet İzmir'de yıldızı parladı o yüzden özlemiştir.Eşrefpaşalılar filminde ki temsili imamda Fethullah Gülenin ta kendisi ama tabi Eşrefpaşa semtinde değil de başka bir semtte yıldızı parladı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bence chp son 20 yılın en iyi seçim kampanyasını yürütüyor internette ve tv reklamlarında; akp'de ilk 5'e girer. Ama Türkiye'de kampanyaların sonuca etkisi çok zayıf. Yine de ben mutluyum çünkü seviyorum seçim kampanyalarını takip etmeyi hobi gibi. Siyaset bilimini severek okuyan bir insan olduğum için garibim işte ben böyle napim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 cetintas said: sandalye said: http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1684677399901&oid=67443893398&comments 20 senelik sevgi ve saygımdan mıdır? Adamcağızın 3 seneyi aşkın zamandır içeride yatmasından mıdır? Hele son aylarda 3-4 metre karelik bir hücrede tecrit edilmesinden midir? Çok duygulanıyorum bu reklamı görünce. Umarım 12 Haziran gecesi pek çok yurtseverle birlikte Doğu beyin de seçimi kazanıp, meclise girmesini Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde kutlarız. Sen duygulanıyorsun, biz de "ergenekondan yırtmamız için bizi seçin!!!!" temasına gülüyoruz, kısmet işte hep bu işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hertürlü ihaleye fesat karıştırma, yolsuzluk, arazi rantı vesaire işlerini bir güzel kariyer haline getirip ondan sonra vekil seçilip dokunulmazlık şemsiyesi altına girip davaların zaman aşımına uğramasını bekleyip sırıta sırıta ortada dolaşmaya gülmüyorsun da buna mı gülüyorsun. güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 birine gülünce diğerine gülemiyor muyuz? *öyle miydi beyler?* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hmm sen üzerine iftira atılıp hapse atılan insanların hapisten çıkmaya çabalarına gülüyorsun demek. insan başına gelmeden bilmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Sparkcaster said: http://www.youtube.com/watch?v=2GOIiRZz4yE olmuş aga baykal dan sonra en başaralı icraatları bu reklam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 evet fena olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Holy said: Şakirtleri banlasak ya. Faşist olalım biraz, faşizm iyidir. aylardır bunu diyorum, lütfen = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 SeaGle said: cetintas said: sandalye said: http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1684677399901&oid=67443893398&comments 20 senelik sevgi ve saygımdan mıdır? Adamcağızın 3 seneyi aşkın zamandır içeride yatmasından mıdır? Hele son aylarda 3-4 metre karelik bir hücrede tecrit edilmesinden midir? Çok duygulanıyorum bu reklamı görünce. Umarım 12 Haziran gecesi pek çok yurtseverle birlikte Doğu beyin de seçimi kazanıp, meclise girmesini Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde kutlarız. Sen duygulanıyorsun, biz de "ergenekondan yırtmamız için bizi seçin!!!!" temasına gülüyoruz, kısmet işte hep bu işler.. 11 seçime girmiş şuana kadar Doğu Perinçek, 8inde cezaevindeymiş. Eğer ergenekondan yırtmak gibi bir derdi olsaydı Doğu Perinçek'in Yiğit Bulut gibi birşey olurdu ilk gördüğü baskıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 SeaGle said: cetintas said: sandalye said: http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1684677399901&oid=67443893398&comments 20 senelik sevgi ve saygımdan mıdır? Adamcağızın 3 seneyi aşkın zamandır içeride yatmasından mıdır? Hele son aylarda 3-4 metre karelik bir hücrede tecrit edilmesinden midir? Çok duygulanıyorum bu reklamı görünce. Umarım 12 Haziran gecesi pek çok yurtseverle birlikte Doğu beyin de seçimi kazanıp, meclise girmesini Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde kutlarız. Sen duygulanıyorsun, biz de "ergenekondan yırtmamız için bizi seçin!!!!" temasına gülüyoruz, kısmet işte hep bu işler.. Demek ki ben gözlerimle izliyor, kulağımla duyuyor, gönlümle hissediyorum. Her kimle beraber gülüyorsanız belli ki benim kullandığım organları kullanmıyorsunuz bu reklamları izlerken. "Ergenekon'dan yırtmamız için bizi seçin" temasını nereden çıkarttın? 11 seçimin 8'inde tutuklu bu adam. Hee, siz gülmeye devam edin. Son gülen iyi güler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Yırtamayacaklar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Akp son 3 seçimdir var be Çetin abi. Ondan önceki seçimlerde Tayyip Erdoğan'la alakalı? Komik olmuş. Kendinle çelişmişsin biraz. Yani suçlamalarının arasına, Deniz Baykal, Tansu Çiller, Bülent Ecevit, Mesut Yılmaz, Süleyman Demirel hatta Turgut Özal bile giriyor anlattığın kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 "Ergenekondan çıkmak için perinçek gerek" mealen; "perinçeğin ergenekondan yırtması için perinçeğin seçilmesi gerek, bi güzellik yapıcerin hacılar" ha tabi siz "perinçek gelecek ergenekon bitecek YÜRÜ BE PERİNÇEK" diye de algılıyor olabilirisiniz, türkçe esnek dil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar