Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs kaza yaptı. İki öğrencimiz öldü 24 yaralı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şenliklerden dönerken olmuş.

Vefat edenlerden biri benim öğrencim. Son sınıf. Mezuniyet töreni provaları başlamıştı. Bizde üniformalı, denizci geleneklerine uygun çok özenli törenler olur. Herkesin anne babası gelir. Sınıfın en uzun boylusu. Basketbolcu. Çok yakışıklı. Çok çalışkan. Özellikle sayısal derslere kafası çok iyi çalışırdı.

Üzüntümü ifade edecek kelime bulamıyorum. Diğer ölen beden eğitiminden bir kızımızmış. sadece bir ağır var, kolunu kaybeden bir kızımızın, bölümünü bilmiyorum, hayati tehlikesi devam ediyor.
Mesaj tarihi:
of şu iki haftasonu da geziler tavan yaptı tüm ünilerde, bugün de Antalya'da ünilerin otobüslerini görünce aklıma gelmişti kötü düşünceler olmasa bari bişi demiştim.

Allah rahmet eylesin çok üzücü.
Mesaj tarihi:
kaza nerde, neden olmuş belli mi?

umarım olay fazla büyümez, "üniversitelerdeki festivaller can kaybı yaşatıyor" diyerek festivallerin tümden iptaline ve dokuz eylülün kapanmasına gidebilir iş.
Mesaj tarihi:
yok be abi kaza sonuçta ne alakası var. ha şenliklerde alkol alınıyor rererörö olabilir de, üniversite kapatılması da ne imiş.

ancak tabii ki alçak yandaş basından üstleri çıplakmış kaza yapanların gibi haberler çıkabilir, karbonmonoksit zehirlenmesinden hayatını kaybeden üniversite öğrencilerine yaptıkları gibi.

ekşi sözlükte okuduğum kadarı ile şarampole yuvarlanmış otobüs.
Mesaj tarihi:
allahallah ya okuldan sadece iki kişi online ama onlar da bilgisayar başında değil heralde soramadım. bu bizimkilerin otobüsü değil sanırım ama haber de çok yetersiz kim gitmiş nereye neden gitmiş vs. böyle haber mi verilir lan.

huzur içinde yatsınlar :(

kaza yaptıkları yollar da dümdüz yol nası becermiş otobüsü yatırmayı acaba
Mesaj tarihi:
küheylan said:

ekşi sözlükte okuduğum kadarı ile şarampole yuvarlanmış otobüs.

tam yuvarlanma değil

alakasız foto koyup beni yemleyen cumhuriyet sen yapma bari

ala otobüsün altında kalanlar feci şekilde ölüyor. kolunu kaybeden kız da aynı şekilde herhalde...:(

edit: foto alakasızmış...
  • Yeni Oluştur...