Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs kaza yaptı. İki öğrencimiz öldü 24 yaralı.


sostizm

Öne çıkan mesajlar

Şenliklerden dönerken olmuş.

Vefat edenlerden biri benim öğrencim. Son sınıf. Mezuniyet töreni provaları başlamıştı. Bizde üniformalı, denizci geleneklerine uygun çok özenli törenler olur. Herkesin anne babası gelir. Sınıfın en uzun boylusu. Basketbolcu. Çok yakışıklı. Çok çalışkan. Özellikle sayısal derslere kafası çok iyi çalışırdı.


Üzüntümü ifade edecek kelime bulamıyorum. Diğer ölen beden eğitiminden bir kızımızmış. sadece bir ağır var, kolunu kaybeden bir kızımızın, bölümünü bilmiyorum, hayati tehlikesi devam ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok be abi kaza sonuçta ne alakası var. ha şenliklerde alkol alınıyor rererörö olabilir de, üniversite kapatılması da ne imiş.

ancak tabii ki alçak yandaş basından üstleri çıplakmış kaza yapanların gibi haberler çıkabilir, karbonmonoksit zehirlenmesinden hayatını kaybeden üniversite öğrencilerine yaptıkları gibi.

ekşi sözlükte okuduğum kadarı ile şarampole yuvarlanmış otobüs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

allahallah ya okuldan sadece iki kişi online ama onlar da bilgisayar başında değil heralde soramadım. bu bizimkilerin otobüsü değil sanırım ama haber de çok yetersiz kim gitmiş nereye neden gitmiş vs. böyle haber mi verilir lan.

huzur içinde yatsınlar :(

kaza yaptıkları yollar da dümdüz yol nası becermiş otobüsü yatırmayı acaba
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...