sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Şenliklerden dönerken olmuş. Vefat edenlerden biri benim öğrencim. Son sınıf. Mezuniyet töreni provaları başlamıştı. Bizde üniformalı, denizci geleneklerine uygun çok özenli törenler olur. Herkesin anne babası gelir. Sınıfın en uzun boylusu. Basketbolcu. Çok yakışıklı. Çok çalışkan. Özellikle sayısal derslere kafası çok iyi çalışırdı. Üzüntümü ifade edecek kelime bulamıyorum. Diğer ölen beden eğitiminden bir kızımızmış. sadece bir ağır var, kolunu kaybeden bir kızımızın, bölümünü bilmiyorum, hayati tehlikesi devam ediyor.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 oha yazık ya, allah rahmet eylesin
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=241622
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 biraz once ogrendim bende allah rahmet eylesin... cok kotu yaf
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 oha cok uzuldum ya. allah rahmet eylesin.
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Geçmiş olsun hocam. geride kalanlara sabır
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 İçim parçalandı ya Gencecik hayatlar,, Allah sabır versin sana da, anne babalarına da.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Allah rahmet eylesin.. Üzülmdüm çok, özellikle aileleri için.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Yazık ya. Allah geride kalanlara, anne babasına gani gani sabır versin... :(
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Allah rahmet eylesin.. Piyango gider böyle okumuş gençlere vurur işte..
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 of şu iki haftasonu da geziler tavan yaptı tüm ünilerde, bugün de Antalya'da ünilerin otobüslerini görünce aklıma gelmişti kötü düşünceler olmasa bari bişi demiştim. Allah rahmet eylesin çok üzücü.
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 çok üzücü ya sokim. moral kalmıyo insanda.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 kaza nerde, neden olmuş belli mi? umarım olay fazla büyümez, "üniversitelerdeki festivaller can kaybı yaşatıyor" diyerek festivallerin tümden iptaline ve dokuz eylülün kapanmasına gidebilir iş.
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yok be abi kaza sonuçta ne alakası var. ha şenliklerde alkol alınıyor rererörö olabilir de, üniversite kapatılması da ne imiş. ancak tabii ki alçak yandaş basından üstleri çıplakmış kaza yapanların gibi haberler çıkabilir, karbonmonoksit zehirlenmesinden hayatını kaybeden üniversite öğrencilerine yaptıkları gibi. ekşi sözlükte okuduğum kadarı ile şarampole yuvarlanmış otobüs.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 allahallah ya okuldan sadece iki kişi online ama onlar da bilgisayar başında değil heralde soramadım. bu bizimkilerin otobüsü değil sanırım ama haber de çok yetersiz kim gitmiş nereye neden gitmiş vs. böyle haber mi verilir lan. huzur içinde yatsınlar :( kaza yaptıkları yollar da dümdüz yol nası becermiş otobüsü yatırmayı acaba
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 küheylan said: ekşi sözlükte okuduğum kadarı ile şarampole yuvarlanmış otobüs. tam yuvarlanma değil alakasız foto koyup beni yemleyen cumhuriyet sen yapma bari ala otobüsün altında kalanlar feci şekilde ölüyor. kolunu kaybeden kız da aynı şekilde herhalde...:( edit: foto alakasızmış...
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi o fotoğrafın bahsedilen kazadan olduğuna emin misin? 50 Nevşehir değil mi? Ne alaka Nevşehir İzmir?
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 haklısın, editledim. ilk sayfadaki linkten koymuştum. gazete de TEMSİLİ foto koymuş...
Öne çıkan mesajlar