suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ben bu tür filmlere bayılıyorum arkadaşlar , postapokaliptika 1 bunlar 2.. Varmı bu türün en iyisi olan filmler filan bildiğiniz? mesela şu kadar seviyorum "OZ" u izleyip bitirdiğimde ağlıcaktım nerdeyse.."The Shawshank Redemption" harici tavsiyelerinizi bekliyorum.. saygılar iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Birdman of alcatraz dır sanırım bu tarz filmlerin en ünlüsü. Baya güzel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 esaretin bedeli. kesin izldmişsindir gerci bi ara starda haftada 3 kere veriyolardı . edit: hee shawank redemption buymuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 imdb kime önerdiysem beğendi, çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 green street hooligans 2,prison break(dizi ama olsun),breakout kings(bu da dizi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bi film vardı, adam yanlışlıkla giriyordu cezaevine, bayaa dürüst namuslu bi tipti aslında falan, o çok iyiydi ama hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 The Green Mile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 american history x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Pipet said: imdb kime önerdiysem beğendi, çok iyi demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ulan nie veremedim linki. google'a prison films yazinca wikipedia'da cok güzel liste cikarmislar. ona bakabilirsin. link bozuk cikiyo ama. http://www.guardian.co.uk/culture/2010/may/30/ten-best-prison-films Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Çok enteresan bir filmdir Runaway Train Yarısı hapisanede geçer, ama asıl kısmı kışın ortasında Yük Treni ile kaçmaya çalışan 2 kaçağın yaşadıklarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 felon a prophet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 HAH FELON evet evet felon. onu diyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 kerim said reis cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Red said: a prophet bu güzel, bunu izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 felon su evine hırsız giren adam gidip beyzbol sopasıyla hırsızın pekmezini akıtıyo filmin basında, o di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ucurtmayi vurmasinlar duvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 evet o film felon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0070511/ papilion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 matrix var bi de neo diye bi adam var hapisten kaciyo ama sonra geri donup diger mahkumlari kurtarmaya calisiyo super bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Flassh said: Pipet said: imdb kime önerdiysem beğendi, çok iyi demeye gelmiştim kesinlikle prison break 1. sezon da izlemediysen önerilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aquila said: ucurtmayi vurmasinlar duvar uçurtmayı vurmasınlar.. tek eğlenceli sahnesini söylüyorum. filmi izlemenize gerek kalmayacak. ben işemedim miki işedi.http://www.youtube.com/watch?v=Sqgvj_QdkRw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Benim o çocukla fotoğrafım vardı, evine götürmüştü annem. Kaç yaşındaydım hatırlamıyorum da filmden 1-1buçuk sene falan sonraydı. Benden 1 yaş büyüktü galiba çocuk. Fotoğrafta çocuğun bi oyuncağıyla oynarken çıkmışım. Detayları hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 The Experiment var hapishane ortaminda geciyor ki hani guzel bi yerden bakiyo olaylara dsfdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://www.imdb.com/title/tt1235166/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar