suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ben bu tür filmlere bayılıyorum arkadaşlar , postapokaliptika 1 bunlar 2.. Varmı bu türün en iyisi olan filmler filan bildiğiniz? mesela şu kadar seviyorum "OZ" u izleyip bitirdiğimde ağlıcaktım nerdeyse.."The Shawshank Redemption" harici tavsiyelerinizi bekliyorum.. saygılar iyi forumlar
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Birdman of alcatraz dır sanırım bu tarz filmlerin en ünlüsü. Baya güzel bir film.
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 esaretin bedeli. kesin izldmişsindir gerci bi ara starda haftada 3 kere veriyolardı . edit: hee shawank redemption buymuş zaten
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 green street hooligans 2,prison break(dizi ama olsun),breakout kings(bu da dizi).
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bi film vardı, adam yanlışlıkla giriyordu cezaevine, bayaa dürüst namuslu bi tipti aslında falan, o çok iyiydi ama hatırlayamadım
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Pipet said: imdb kime önerdiysem beğendi, çok iyi demeye gelmiştim
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ulan nie veremedim linki. google'a prison films yazinca wikipedia'da cok güzel liste cikarmislar. ona bakabilirsin. link bozuk cikiyo ama. http://www.guardian.co.uk/culture/2010/may/30/ten-best-prison-films
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Çok enteresan bir filmdir Runaway Train Yarısı hapisanede geçer, ama asıl kısmı kışın ortasında Yük Treni ile kaçmaya çalışan 2 kaçağın yaşadıklarıdır.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 HAH FELON evet evet felon. onu diyodum ben.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Red said: a prophet bu güzel, bunu izle.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 felon su evine hırsız giren adam gidip beyzbol sopasıyla hırsızın pekmezini akıtıyo filmin basında, o di mi?
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0070511/ papilion
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 matrix var bi de neo diye bi adam var hapisten kaciyo ama sonra geri donup diger mahkumlari kurtarmaya calisiyo super bi film
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Flassh said: Pipet said: imdb kime önerdiysem beğendi, çok iyi demeye gelmiştim kesinlikle prison break 1. sezon da izlemediysen önerilir
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aquila said: ucurtmayi vurmasinlar duvar uçurtmayı vurmasınlar.. tek eğlenceli sahnesini söylüyorum. filmi izlemenize gerek kalmayacak. ben işemedim miki işedi.http://www.youtube.com/watch?v=Sqgvj_QdkRw
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Benim o çocukla fotoğrafım vardı, evine götürmüştü annem. Kaç yaşındaydım hatırlamıyorum da filmden 1-1buçuk sene falan sonraydı. Benden 1 yaş büyüktü galiba çocuk. Fotoğrafta çocuğun bi oyuncağıyla oynarken çıkmışım. Detayları hatırlamıyorum.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 The Experiment var hapishane ortaminda geciyor ki hani guzel bi yerden bakiyo olaylara dsfdsds
Öne çıkan mesajlar