Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://www.kuryemarket.com/backoffice/pictures/LAYS-YOGURT-MEVSIM-YESILLIKLERI-CESNILI-SUPER-BOY_1241_large.jpg Biraz önce yedim bunu, mükemmel cips idi. Hepinize tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juanito Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi, bu çok eski ve mükemmel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 off evet:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 İlk yez yedim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 en guzeli sade olani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bi kere lays çok yağlı. ben cipste fırınlanmışını tercih ediyorum fakat kekikli zeytinyağlı ve bu yoğurtlu ve mevsim yeşillikli kesinlikle süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 öncelik baharatlı olmak üzere tabii arkasından bu gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 patates cipsi istiyorsan,ayrıca baharat veya aromalı istiyorsan,yağsız istiyorsan pringles var.gayet başarılı fakat cipsleri tuzlu biraz.dudaklarınız yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 süt mısırı çerezza yedim ben az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 fringles hariç hepsi fakir cipsi yılda bir alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 GERGE said: İlk yez yedim ben :) vakit kaybetmeden kekikli ve zeytinyağlısını da dene bu yeni çıktı bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 marketten çıkarken pringles gördüm, alayım mı lan diye düşündüm ve geri dönüp almaya üşendim. geldiğimde bu başlık vardı :/. aç aç okudum bide tüm postları. off kahvaltı yapim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Zaybird said: patates cipsi istiyorsan,ayrıca baharat veya aromalı istiyorsan,yağsız istiyorsan pringles var.gayet başarılı fakat cipsleri tuzlu biraz.dudaklarınız yanıyor. pringles yağsız değil hacılit fırınlanmış fiks şekilde diye öyle hissettiriyor, kuru gibi ama gene %20den aşağı yağ yok onda da. un kurabiyesi gibi içine yediriyolar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 fırınlanmış cispler için de aynı, hamuruna basıyolar bu sefer yağı. yoksa lezzet hissi ve bol tüketimi körüklemiyor sanırım. bi ara sıfır kalori cips işine girilmişti, noldu patladı mı o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 tefal bi alet satıyor da 300lira mı ne! bi daha da cips yemem dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 0 cal cips olur mu la. hadi yağsız yap desem tamam da PATATES AGA BU ondaki kalori nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben bunu ilk yediğimde kusuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bu lays ruffles falan çok mide bulandırıcı cipsler genel olarak cipsler kötü ama doritosun gider ivar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 cips her turlu zararlı ya. cok fazla tuketmemek lazım. ama biranın yanında sarı lays on numaradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 goldbären said: Zaybird said: patates cipsi istiyorsan,ayrıca baharat veya aromalı istiyorsan,yağsız istiyorsan pringles var.gayet başarılı fakat cipsleri tuzlu biraz.dudaklarınız yanıyor. pringles yağsız değil hacılit fırınlanmış fiks şekilde diye öyle hissettiriyor, kuru gibi ama gene %20den aşağı yağ yok onda da. un kurabiyesi gibi içine yediriyolar eheh 0 yağ http://ecx.images-amazon.com/images/I/417OGU3mpcL._SS500_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 cerebralis said: bi kere lays çok yağlı. ben cipste fırınlanmışını tercih ediyorum fakat kekikli zeytinyağlı ve bu yoğurtlu ve mevsim yeşillikli kesinlikle süper katılıyorum. yoğurtlu olunca herhalde yağı biraz daha az geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 throine said: 0 cal cips olur mu la. hadi yağsız yap desem tamam da PATATES AGA BU ondaki kalori nolcak? patatesten değil, selülozlardan liflerden falan bi hamuru ince ince fırınlamışlar, tuz ve baharatla birlikte. çok leşti heralde çıkamadı piyasaya :) @ laorx türkiyede var mı ya ondan? bilmiyodum böyle bi ürünü, bizde bulunuyosa koşa koşa alırım. ama aksi belirtilmedikçe fırınlanmış cipslerin hamuru da kızarmışla aynı oranda yağlı edit: şyöle bi baktım da olestra varmış onlarda, bol side efekli additive, yağın işini yapsın diye:) her diyet ürün gibi daha sağlıksız. ya yemeyeceksin ya normalini yiyeceksin demekki böyle şeylerin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 selülozdan cips? girdiği gibi çıkar o zaman bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 lahana yapraklarını hızla fırınlayıp, pudra tuz dökerek, YEDİKÇE ZAYIFLATAN CİPS!!! TOP KRAK LIGHT olarak piyasaya sürmeyi düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 tutmaz o gold kasma boşa. altınçilekli olursa belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar