DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 aldığım duyumlara göre dün sabah hot tv cem uzan'a 3 yıllığına kiralanmış.. müebbet muhabbet, alterno gibi şahane programları barındıran sevdiğim bi kanaldı.umarım yalandır umarımm..[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Ben de bekledim degerli ustadlarımızı,yoktular. Cem Uzan kiralayıp,kaldırdıysa programı kafam girsin[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Yapmaın abi allaskına olmaz ole sey allah yazdıysa bossun[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 buda joy gibi bi kanal olur şimdi[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 bende bir şeyler var diodum ölemiymiş çünkü dün müebbet falan yoktu çok kötü bi kanal oldu hep türkçe çalmaya başladı joy gibi bişey oldu artık hiç bi prog yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 bende diyorum neden boyuna türkçe çalıyor bugün.kafam girsin böyle işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 sanırım cem uzan dallaması kovmuş bütün elemanları.. alterno,müebbet muhabbet,punk-art gibi programlar olsun,klipler olsun.her ne kadar pop ağırlıklı sayılsa da bence oldukça kaliteli bir müzik kanalıydı.çok yazık. bu arada cenk-erdem'den yoksun kalamayacaklar için; 92,3 (istanbul) radyo kozmos'da h.içi her gün 19-20 arası döktürüyolar.müzikler de güzel.[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Kent Fm duruyormu hala? 101.1[hline] Kaan Caydamli falan vardi Kaybedenler Klübü..Hey gidi anilar hey... [Bu mesaj Fegro tarafından 27 April 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 kent fm duruyor mu bilmiyorum ama orda program yapmadıklarını biliyorum.yıllar oldu sanırım kent flm'den ayrıldıklarından beri..[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 dün müebbet muhabbet yoktu bende şaşırdım.eğer cem uzana kiralanmışsa ve kaldırmışsa programı yani ne diyeyim Cem , uzan geliyorum........[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ve evet gördüğüm kadarı ile kral tv gibi bişey olmuş bi derece dhaa iyi yani. bi hot tv wardı takdir ettiğim bana göre mtvden daha güzeldi. bence gene bi kanal kapar bunları[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ya yeni izleyebilmeye başlamıştım 2 ay olmuştu uydu alalı. ve gitti maabıt mııbıt. alla karetsin ya[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 :( heryeni kanalı alırsa poff :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 WTF???????NOOOO PLEASE GOD HELP US!!!!!![hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Cem uzan ın karşısına rakip çıkarmak lazımaslımda, neyse ki cnbc-e ntv filan sağlam ellerde, birkaç alternatif kanal daha var güzel. Bu arada sky türk te mi starın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 müebbet muhabbeti boşver... hap level giderse kafayı gömerim cem uzana.. herifin korumaları bile baltamın önünde duramaz[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Hot TV yi bi o Burak Akmenegin programi varya bi ondan izliom hehe![hline]If you love FRP, Just Do It :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 skyturk starın değil diye biliyorum.. showun olması lazım çünkü reklamında turkcell falan filan var..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 sky, show tv'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Arkadaşlar okuldan arkadaş var,eniştesi sevdigimz ustadımız Cenk Bey oluyor.. konuşmuş kız işte cmt. niye yoktunuz diye Cem Uzan Hot Tv yi 3 seneligine kiralamış demiş,geçmiş ola[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 müebbet muhabbet,hot level,alterno ve self servis şu ana kadar hot tvde göremediklerim cumadan beri.büyük ihtimalle kiralamış cem uzan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 "26 Nisan Çomartesi itibariyle Hot tv 'deki Müebbet Muhabbet gonca gonca gül dererek kanal ve dahi frekansın tümüyle birlikte nihayete ermiştir. Camiamıza hayırlısı and the uğurlusu olsun." www.muebbetmuhabbet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 hot tvyi cem uzan mı aldı? hot level artık yok mu? bir katana almak farz oldu...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 iyide bu cumartesi müebbet muhabbet wardı cenk&erdem ekürisinin sunduğu program değilmi[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bana hotlevel'dan mail geldi.siteye üye olan herkese gelmiştir herhalde,siteyi satıyorlarmış.hemde inanılmaz bir fiyata.mail aynen şöyle; Sitemiz Hot Tv'nin kapanması nedeniyle satılıktır.Hotlevel.net'in ziyaretçi sayısını hepiniz tahmin ediyorsunuzdur.Site neden satılık diye bir soru sorabilirsiniz.Hotlevel programı artık olmayacak ancak yeni adıyla yeni bir kanalda yayınlanma ihtimali var.Böyle bir şey olursa sitesini yine açacağız.Hotlevel programının ismi değişince sitesinin ismi de değişecek.Ancak yeni sitede Hotlevel.net'in de reklamı yapılacak.Yani bu siteyi(hotlevel.net) alan ek ücret ödemeden reklam yapabilecek. Hotlevel.net'in özellikleri: 250 MB web alanı,3 Subdomain,Sınırsız mail hesabı(pop3),WAP'ta site açabilme,ASP,Perl5-Cgi,Sınırsız email yönlendirme,Şifreli dizinler,Kişisel Kontrol Paneli,MS Access Database,Düşük populasyonlu web sunucusu,Gelen emaile otomatik cevap(sınırsız),Webmail,Bant Genişliği 15 GB,Arama Motorlarına Kayıt,Çift mail sunucusu,SSI,İnternet Bağlantısı:OC3 Sitemiz 1 yıllık tescil ettirilmiştir.Tüm parası ödenmiştir. Hotlevel.net her şey dahil 200 Milyon Türk Lirası. Forumlar aynen kalacaktır.Sitenin yeni sahibi istediği gibi değiştirebilecektir.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar