gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 çüküm şişti kıskanmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 moriQ said: kıskanıyoruz seni ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 aktiftablet said: bıraksalar hayatımı yolda geçiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 moriQ said: kıskanıyoruz seni ondandır this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 aktiftablet said: Öğrenilecek en önemli şey, okuyarak tavsiye dinleyerek vs pek bişey öğrenilmediği, yaşayarak öğreniyorsun. Ek masraf olarak uluslararası ehliyet (bu sadece çıkarken soruluyor) ve yeşilkart denen sigorta (bu her sınır geçişinde soruluyor) var. Benzin ise heryerde TRden ucuz. En önemlisi, yağmurlukları en kolay ulaşılabilir yere koymak lazım :D. Ve güvenilir motorlarla çıkın yola, japon motorlarla aynı fiyata satılan hyosungun dağılan devirdaim pompasını açtığımızda çin malından kalite olarak pek farklı olmadığını gördük. Benim kawasaki'm ise sağolsun tık bile demedi, yeri geldi sonuna kadar zorladık, dağ geçişlerinde redline da solladık 20li 30lu konvoyları. Yeri geldi yağmur altında bir an önce güneşe çıkabilmek için 190-200 yardırdık. Yüksek hızda viraj dönülmüyo dediğim amortisörler, döndürmeyi bilince her türlü slalomu bile yapabildi o hızda. En beklenmedik olay ise motor sürüşünün hiç yormamasıydı, hatta dinlendiğimiz günler motor sürdüğümüz günlerdi, onun haricinde uyumadık neredeyse, yüzdük , gezdik, gece eğlendik falan. Vereceğim tek tavsiye hemen çıkın yola. Aynı tempoda gidecilecek bir arkadaş bulun, gerisi yolda hallolur. Biz birkaç gün sonra plan yapmayı bıraktık, kervan yolda düzülür hesabı, anlık olarak istediğimiz şehire gittik, ve her yerde de çok ucuza kalacak yer bulabildik. Ben de yola çıkmadan bir sürü yazı, rehber vs okumuştum ama edinilen tecrübenin milyonda biri etmez hepsini toplasan. Özetle, çıkın yola, motor sürmeyi seven insan için hiç ama zor değil, inanın günde 1000km yapmak işten bile değil, ki biz gayet komforsuz spor motorlarla gittik. Çok fazla plan yapmayın, biraz fazladan paranız olsun, açın gazı gidin, en zor kısım istemeye istemeye dönmek, bıraksalar hayatımı yolda geçiririm. (tu) altınızdaki motorlar yormaz zaten ya. Bnm duke olsa ilk bin km'de götü başı dağıtırdım herhalde:D, 200cc ile yapılcak iş değil bunlar. seneye honda şu 500 serisini getirsinde biz de gezelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Biraz daha yüksek CC motorlara bakınmaya başladım. Daha var değiştirmeme ama fikir olsun... Bugün 2 arkadaştan honda cb500x in Şubat gibi geleceğini duydum. Nedir doğruluk payı? Laorx senin dediğin motor da bu mu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 hah şöyle... :p Walla kolayca çıkarıp taşınabilen sert çantalar bayağı kolaylık sağlar. Kumaş çanta ile olacak iş değil Şu makinayı ciddi istiyorum ama 270kg ağırlığı şehir içinde düşündürüyor, 9lt yakıt tüketimi de cabası http://www.motorcycle-usa.com/PhotoGallerys/VFR1200F_Left_profile.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 uk said: Biraz daha yüksek CC motorlara bakınmaya başladım. Daha var değiştirmeme ama fikir olsun... Bugün 2 arkadaştan honda cb500x in Şubat gibi geleceğini duydum. Nedir doğruluk payı? Laorx senin dediğin motor da bu mu yoksa? evt bu, ama honda getirir mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Harley-Davidson'in su gunlerde 2014 motorlari Denver'da bayiilere sunuluyor. Ben gidememjs olsam da ekibim orada. 2014 modelleriyle ilgilenenlere http://harleydavidson-antalya.com/ Site ve motor kataloglari yenilendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 baba begenmeye gırdım arkadas falan degıl ya olmuo bide ortak arkadaslarımız varmıs lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Laorx said: uk said: Biraz daha yüksek CC motorlara bakınmaya başladım. Daha var değiştirmeme ama fikir olsun... Bugün 2 arkadaştan honda cb500x in Şubat gibi geleceğini duydum. Nedir doğruluk payı? Laorx senin dediğin motor da bu mu yoksa? evt bu, ama honda getirir mi bilemedim. İki silindir, 48 beygir, 195 kg ağırlığı var. Ben beğendim, çok güçlü değil torkuda makul. nc700 19k fiyatı var bu ne kadar olur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 xwhiplashx said: Harley-Davidson'in su gunlerde 2014 motorlari Denver'da bayiilere sunuluyor. Ben gidememjs olsam da ekibim orada. 2014 modelleriyle ilgilenenlere http://harleydavidson-antalya.com/ Site ve motor kataloglari yenilendi. breakout canavar-ül vahşet olmuş yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Peder bey gitti ben gidemedim ama hepsi birbirinden cok tehlikeli olmus dedi. Bu sene ozellikle kopar bu motorlar diyor. Bekleyip gorcez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Law said: Laorx said: uk said: Biraz daha yüksek CC motorlara bakınmaya başladım. Daha var değiştirmeme ama fikir olsun... Bugün 2 arkadaştan honda cb500x in Şubat gibi geleceğini duydum. Nedir doğruluk payı? Laorx senin dediğin motor da bu mu yoksa? evt bu, ama honda getirir mi bilemedim. İki silindir, 48 beygir, 195 kg ağırlığı var. Ben beğendim, çok güçlü değil torkuda makul. nc700 19k fiyatı var bu ne kadar olur acaba. aynı olacağını düşünüyorum ben, 19k yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bu gelirce nc700 gelmez. Çünkü yıllık vergisi 2 katına yakın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 @whiplash bana ürperti veriyor arkadaş 1700cc motor ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Ustad aynen oyle ama abi o dizaynin yaninda yemin ederim 1500-1700'yle ilgilenemiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Law said: Laorx said: uk said: Biraz daha yüksek CC motorlara bakınmaya başladım. Daha var değiştirmeme ama fikir olsun... Bugün 2 arkadaştan honda cb500x in Şubat gibi geleceğini duydum. Nedir doğruluk payı? Laorx senin dediğin motor da bu mu yoksa? evt bu, ama honda getirir mi bilemedim. İki silindir, 48 beygir, 195 kg ağırlığı var. Ben beğendim, çok güçlü değil torkuda makul. nc700 19k fiyatı var bu ne kadar olur acaba. arkadaşların söylediğine göre 2013 yılında getirmeme nedenleri fiyatının yüksek olmasıymış. fakat honda 2014 yılı için fiyatlarda güncelleme yapacak ve bu motorun fiyatını düşürecekmiş. tahmini fiyatı ise 15K-16K civarı olacakmış dediler. eğer bu fiyatlarda gelirse gerçekten çok satar. ----- bu arada nc700x ile nc700s arasında 2.5K fark var :S ben aralarında çok fark yok sanıyordum, bu farka değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 15 k civarı yine fazla ama ne yapalım en azından cebimizden daha az para çıkacak. 498 cc acaba bir alt vergi diliminden yaralanıyor mu ? Nc700 x aldı bizim bir arakdaş adam kl500 den geçdi ona ve beğenmedi motoru, devir kesici var motorda, zaten honda jazz galiba 1.4 lük bir aracın motorunu ikiye bölüp bu nc700 serisini üretiyor. Gerçi bizimn gibi düşük cc den geçenlere süper bir sürüş sunar orası ayrı. 500 serisi gelirse, x olanından almayı düşünüyorum, uzun yol için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 öyle ama nc700 yerine alınabilecek çok daha uygun fiyatlı bir alternatif güzel olur. ben de cb500 ün X modelini sevdim baya. bu arada vergi hesaplaması için: https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV motosikletler için CC gruplaması şöyle: 100-250 cc => 100 TL 251-650 cc => 200TL 651-1200 cc => 520TL 1200 üzeri => 1250 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Yarın bir cbr600fa, bir de cbf1000fa bakmaya gideceğim. Bağımlısı olmuşuz, satalı beş gün oldu, yeminle yerimde duramıyorum :P. CBR600FA sorunsuz çıkarsa hafta içi alırım, umarım sorunsuzdur :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 NC700 xa 22650 tl, nc700 sa (naked olan) 20200 tl olmuş 1 Ağustos itibari ile. İkisinde de aynı motor var ama işte biri enduro olduğu için arada 2400 tl var. Demek ki honda cb500 naked olanı 15k olsa bile cb500x kafadan 17-18k olur. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Aynen :D, adamlar fiyatı arttırarak 500 serisine yer açtı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 2 gündür yoldayim. Samsun-safranbolu dunde safranbolu-altinoluk yaptım. Toplamda 1100 km falan cbr250 ile. Sunu anladim ki benim makina uzun yola pek gelmiyor. Yarin sabahtan samsuna yola cikicam ama kara kara düşünüyorum. Cb500 serisi de bu 2014 de gelecekmis Honda daki arkadasimin demesine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 cb500 alıcaklar erken davransın çok sıra olucak gibi, herkes bekliyor o motorları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar