moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ambalaj önemli benim için abi hayatımda. baya önemli yani. illa hoşuma gidecek. chopper / cruiser üzerinden konusuyorum. 250lik en iyi örnek gv250. o da tatmin etmiyor beni görüntü anlamında. aslında en mantıklısı benim için gv250 falan alıp tarhan telliye götürmek başlarken.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bende ona bakıyorum. mat kaplatınca 300 tl'ye falan görüntüsü kötü olmuyor o kadar lan
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Vingthor said: 'garaj motoru' ne demek abi?Garajda park edilmiş demek :P. Motorun üstü başı açık olduğu için dışarıda bırakınca güneşte, yağmurda falan ciddi yıpranabiliyor, bkz. kendi motorum.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 hafif motorların götürülme riskide var tabi daha bu hafta içinde alakasız 2 tane adamın motorları çalınmış
uk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 arada 600 lük makinalara bakıyorum(o değilde buralar chopper hayranları dolmuş asfdsfdg) biraz daha tecrübe edinince neler alabilirim diye şu yamaha'nın XJ6 naked modeli çok hoşuma gitti, yorumları testleri falan izledim herkes memnun tork, rahatlık, fren vs konularında motor şöyle bişi:
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 xj6 guzel motor, buralarda fazla tutmadi ama ben gormedim daha yolda kullanan.
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Pek naked motordan anlamadığımız için, alınca da "çok rüzgar alıyor ya bu" deyip touring camı taktığımızdan olsa gerek fazla tutmuyor. Ama kullanan gördüm ben 3-4 sefer. Çok güzel motor ama abs farkı 2000 lira demişler, sırf bu yüzden almıyorum diye tepkimi koyuyorum :).
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 4 silindirli tok ses cikartir, bence iyi bir secenek olabilir ama cok havali bir motosiklet degil goruntude. 15-20 bin tl arasi birseydi sanirim fiyati. 3-5 daha koyup ducati monster 696 alir bunu alacak adam.
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Monster çok efsane bir motor sesine hastayım. TR yollarında ss e binmektense naked daha mantıklı geliyor kullanması daha rahat hem. Gsr600 de hoş tabi
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Standart egzozla küçük hacimli araba gibi ses çıakrıyor bu motor, standartd egsoz değişmeli bence :)
Law Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 xj6 da banada makul geliyor. Naked, enduro da olabilir birşey arıoyurm bende. Güçlü olmasın fazla, konforlu olsun. Kompakt olsun dana gibi motorda istemiyorum.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ben gv250'de karar kıldım 300-400 lira biraz şeklini değiştiririm çamurlukları kestirmeyi düşünüyorum falan. bide mat boyatırım. sağa sola çarpınca içimin acımayacağı bir motor lazım ve racing'den tiksinip cruiser'a aşık olduğumdan 1 ay sonucunda gv250'ye karar verdim. 1 sene biter atarım sonra go go harley. dyna kovalayacağım
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Vingthor said: ben gv250'de karar kıldım 300-400 lira biraz şeklini değiştiririm çamurlukları kestirmeyi düşünüyorum falan. bide mat boyatırım. sağa sola çarpınca içimin acımayacağı bir motor lazım ve racing'den tiksinip cruiser'a aşık olduğumdan 1 ay sonucunda gv250'ye karar verdim. 1 sene biter atarım sonra go go harley. dyna kovalayacağım Hevesini kaçırmak gibi olmasın ama hiç trafik tecrübesi olmayan biri olarak 3-5 ay scooter kullanman senin için daha iyi gibi olur diye düşünüyorum. Türkiye'de trafik, Hindistan'dan hallice olduğundan dolayı, trafiği okuyabilmek çok önemli.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 kenshin'in skuterle 2-3 ay takılacağım şimdi zaten. sezona yetişmediğinden ehliyet falan
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 atv hakkında konuşabilir miyim burda?
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 HAYIR, O ADI BURDA AGZINA BILE ALMA. agzina almak tihihii
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 o ney yaaa :( neyse ben sorumu sorayım. şimdi şehir içinde kullanıcam hatta şehrin yarısında anadolu yakasında sadece. bostancıdan kadıköye gitmeyi yapıcağım max. mesafe olarak düşündüm. 4500 liraya sıfır atvler var aşırı derecede mantıksız bir seçim mi olur yoksa sadece kısa mesafe kullanıcağım için sorun oluşturmaz mı? birde araba ehliyeti ile kullanabiliyor muyum?
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 şehir içi için atv çok mantıksız değil mi ya? bir de yol tutuşu falan çok kötü diye biliyorum. atv ile ne trafikten kaçabilirsin ne de hızlı gidebilirsin.
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 hızlı gitmek gibi bi derdim yok zaten. ayrıca çok az yaktığı için hoşuma gidiyor. o yol tutuşu meselesi kafamı kurcalamıyor değil evet.
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Hızdan kastım, ani olarak hızlanmak falan gerektirdiği durumlarda çok başarılı olacağını sanmıyorum, atv yerine scooter alsan daha iyi olmaz mı? hem az yakar, trafik problemi olmaz hem de sağa sola rahatça park edersin.
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 100 kilo adama ük kadar motor hep güldüm ben kendime yapamam bunu:D
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 onun büyükleri var atv'lerden daha ucuz
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 adamınbiri said: o ney yaaa :( neyse ben sorumu sorayım. şimdi şehir içinde kullanıcam hatta şehrin yarısında anadolu yakasında sadece. bostancıdan kadıköye gitmeyi yapıcağım max. mesafe olarak düşündüm. 4500 liraya sıfır atvler var aşırı derecede mantıksız bir seçim mi olur yoksa sadece kısa mesafe kullanıcağım için sorun oluşturmaz mı? birde araba ehliyeti ile kullanabiliyor muyum? araba ehliyetiyle değil uçak ehliyeti olsa kullanamazsın, trafiğe çıkması zaten yasak o aletlerin. Ayrıca trafikte, yol kullanımı için yapılmadığından çok çok tehlikeli.
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 atvler çok taklalık geliyor bana.1 kere bindim hayatımda, dönerken devamlı tekerlek havaya kalkıyordu.devrilmedik etmedik ama, oldum olası devrilecekmiş gibi geliyor
Öne çıkan mesajlar