xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Hayır adam bariz ruh hastası. Adamlarınız nerede çıkın falan diyor, sanki bir otorite beyefendi ona gösterirsek gökten server verecek fizban. Sayımız ortaya çıkınca da madem bu kadar adamsınız server açın başka isim altında diyor. Sen kimsin Sincap? Atarız seni patiden. AAAAAA KİKİKİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 adamlarini topla gel. serhat ne diyor bu konuda? cunku 20 adam olarak filan sayabiliriz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ayrıca balon demiş ama kendisinin de balonu çok uzak zamanda patlamamış yani. WHAT IS YOUR COUNTER ARGUMENT MITHAT, MMH ? http://www.youtube.com/watch?v=R4dyRTAfsKc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 @aquila: Serhat direk warband hero olm. Abi event'e dönüştürelim bunu madem. FS isteyenler vs Warband isteyenler Battle atsın. Kazanana server. VAR MISINIZ LAN, TÜFEK SAVAŞÇILARI? KILICA, BALTAYA VAR MISINIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Pardon fire and sword oynuyodum geç cevap yazdım. Facts are facts bizim server açık oynuyoruz siz burayı aglama duvarı yaparak eglenıyorsunuz :) Hadi ben oynamaya kaçtım sizde başka milletin serverına falan gıdın burda çok takılmayın saglıgınıza zararlı. edit: O battle atma olayını warbandde degil ama fs de yapıcaksak gayet varım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bunlar gerçek değil arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 said: Pardon fire and sword oynuyodum geç cevap yazdım. Warband beceremeyince olur öyle. barbu said: bunlar gerçek değil arkadaşlar. sensin lan gerçek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ağlama duvarı diyerek dini göndermelerde bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 said: edit: O battle atma olayını warbandde degil ama fs de yapıcaksak gayet varım ben. See above; Beceremeyince olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bariz tüfekten korkmuş xunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ya bu kadar niye tartıştınız ? warband sunucusu aylardır aynı şekilde açık duruyordu, loga baktım giren çıkan yoktu. açtım yeniden o sunucuyu da. açmadım gerçi, açtım = açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 zun: last samurai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 fizban said: aylardır aynı şekilde açık duruyordu, loga baktım giren çıkan yoktu. ooouuuvvv you just got admined. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mithat said: Hala biz oynarken senin burda troll troll takılman bızım başarımız. Sayın fazlaysa çık ortaya oynıcam ben dıye buraya yazın butun patiler ama balonsuz olanlara az önce kayıt yaptırmamış olanlar sayıya bır oyle bakılsın. Ben dıyorum 4000 kişi oynuyoruz hala anlamıyor adam. Çıkartıp masaya mı vuriim napiim anlamadım ki. 2010 üyesi balonlu üyeyi beğenmiyor ya tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bölünceğinize girin oynayın abi şurda oynicağımız max 2 hafta 2 hafta sora ben ne fs tanırım ne warband sdf sonra bi 5-6 ay sora oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 siz burda birbirinize girerken, sereglin gizli lobi calismalariyla actirdi cat diye serveri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 fs ile cs arasında reload süresi hariç 1 fark söyleyin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 fizban said: ya bu kadar niye tartıştınız ? warband sunucusu aylardır aynı şekilde açık duruyordu, loga baktım giren çıkan yoktu. açtım yeniden o sunucuyu da. açmadım gerçi, açtım = açarım. Fiz, FS gazıyla insanlar oyuna geldi, ama FS çok kötü çıktı ve Warband oynamak istiyor insanlar, daha önce denememiş olan patilerde denediler ve gayet sevdiler, oynamak istiyorlar. Bu yani durum, sistematik ve sürekli arada oynayabileceğimiz, çalışabileceğimiz yer olsun. Yoksa hiçbir pati server'ı sürekli aktif zaten olmadı olmazda. Ama FS olan hiçbirşeye hizmet de etmeyecek, dert bu. O serverdan beklentiler herhangi bir serverda daha iyi karsılanacak herşekil. Warband durumu böyle değil, bunu anlatmaya calısıyorum sayfalardır. Bi bak anlarsın zaten okursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 aquila said: fizban said: aylardır aynı şekilde açık duruyordu, loga baktım giren çıkan yoktu. ooouuuvvv you just got admined. net cevap vermiş. ayrıca balonlu derken herkes başımızın tacı tabii de ben kendi gidip balonlu açıp ben burdayım dedirtmesin anlamında söyledim yoksa burda baya 10 senelık adamlar olarak takılıyor herkes onun farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Şu an şunu yazarken warband'te salak halk duel serverlarında rezil rezil oyun ögretmeye calısıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bir de soracagım soramıyorum, Mithat kim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 mithat nickinin anlamı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 beyler mithat kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mithat Himself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 mithat kim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar