Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 oha küfür gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Zun cik kizin ekatindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 /xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 -Deno- said: bende de sadece warband var ama warband hem fakir hem yorum yapiyo tey tey al lan 15 lira sana koymaz asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 olm 30 milyon değil miydi ? alıcam yarın da ne bileyim gameplay videolarına falan baktım. mmeeeh. belki oyunda yanılırım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 nette 15 tl, kutulu 30'sa almayın abi zaten ne o öyle gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 moriQ said: xunn said: Server FS açılsa bile FS oynamaz ki millet, eninde sonunda Warband yani. ankete gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Dün FS oynadık 10vs10 du ortalama. Ben şahsen çok eğleniyorum. Yayda daha hızlı atıyorsunuz, silah da çok daha yavaş. dps aynı üç aşağı beş yukarı. Aynı şekilde tüfeklerden vs kaçması da çok kolay. Bazıları fakirlikten, bazıları da "napolyonn styla" marjinal olma, cool olma çabasıyla warband demiş. Bende sormak istiyorum, FS çıkana kadar aklınız neredeydi? FS çıkmadan da warband vardı ama "SÖRVÖR ÖSTÖYÖRÖZ FS BÖK GÖBÖ" diyen göremedik pek. Oyun yeni, dinamikler vs değilmiş ancak silahlar oyunu bok eder durumda değil. Kılıçla da ölüyorsunuz, yay ile de, tüfek ile de. Bu gece yine akıyorum. Bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi cidden eğleniyorum ya, ciddiyetin sınırlanırı zorlayarak eğleniyorum. gelin, server akıyor dolu dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 öf illa aldırcaksınız tırt oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 assasino olcam ben. yokum. almıcam. banne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Dün yemek yemeği unuttum geceye kadar. Conn lost yemeseydim, yemekte yemiyecektim herhalde. Ancak şu 60 puandamı ne oyun bitiyordu, item alamadan map değişiyor. o 200 falan olması lazım. Bide arada siege açmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ya onu akşamları yaparız. onun dışında team dm dönsün şimdilik, bayınca siege e çeviririz toptan. biraz tüfeği müfeği yutalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Oklar çok yavaş gidiyor çok yavaş ve menzili direk yarıya inmiş bu 1. Kimse oyun zevksiz demedi bu 2. sadece ölüm süresi var ve bitecek yani. Çünkü hala şuna bir cevap yok. Bu oyunda masterlanacak, iyi yapılacak ne var? Sereglin de her warband'e girdiginde "OHA OYUN NE KADAR HIZLI GELİYO YUH" diyor. Madem 10vs10 atıp eglenebiliyorsunuz servera da gerek yok madem. Öyle argümana böyle counter. Warband serverı istiyoruz çünkü 1, gerçekten daha zevkli. 2, daha zor ve insanları egitecek server lazım. Şu an hiçbir yerde damage'ı sıfırlayıp block ve swing çalıştıramıyorum kimseyi. Ölme olmadan trainlememiz lazım. Zaten şu an FS isteyenler zamanında egittiğimiz insanlar artık ihtiyaçları yok arazi olmuşlar direk. Allah için biriniz çıkıp "YOO XONN OYLO DOMO FS'TO DO SONO EGOTMOMOZ LOZOM." Yok öyle birşey, ateş ediyorsun, herkes komik komik ölüyor, bu. Bütün eglencesi bu oyunun. Melee combat %200 yavaş ve şaka gibi, ölmüyorum direk ya ölmüyorum. Elimde tüfek karsımda adam one hand spamliyor mümkün değil o kro vursun bana. Warband oynayın erkek gibi orada görelim yigitligi. Lyvanna_Dolores said: akşam warband'e gel.vente de gir. bi yandan seni döverken ağlamanı duymak istiyorum Of akila'ya da hak verdim resmen agzımdan çıkmış gibi post ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yarın dnrlarda vs satılcakmış alıp gelirim muk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ya server'da yada oyunda problem war durmadan herkes crash'leniyor. Bugün 3 kere oldu pati server'da, herkes dusuyor, oyun crash leniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 xunnun bedduaları ahha oyundaki armor sistemini beğenmedim ama o bi tane siyah armor var.dün bir adama boynuna gögsüsüne bacagına 3 ok attım üstüne 2 kerede kılıcla vurdum ölmedi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi bayramlık ama o çok pahalı, öyle herkes alamaz Sadece iyi oyuncular zaaa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yok be para sisteminde bi acayiplik var 30-40k görüosun 10dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Aynen o armoru giydiğimde map bitiyor zaten. İlk elden 3-5 adam alırsanız baya para kasılıyor ama o armor için. Ama giyince godlike oluyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bende warbandde pek armor almıyodum bunda da almadan dalıyorum direk.tek atış ölünce aklıma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 İlk sayfayı okudum dişi yakarışlara dayanamadım warband e verdim.Oyunu hayatımda hiç oynamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Açıldı mı lan server ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yunusemre said: ya server'da yada oyunda problem war durmadan herkes crash'leniyor. Bugün 3 kere oldu pati server'da, herkes dusuyor, oyun crash leniyor marketplace ise harita, sorun var orada. onun dışında dün saatlerce oynadım sorun çıkmadı. o map gelince hemen vote açmak gerekiyor. ben onu map listten çıkarıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Xunn, çok basit bir cevabı var abi tüm tartışmaların: Oyun uzun ömürlü değil. Yani bir Hon, bi Dota değil bu oyun. Max 1-2 Ay oynanacak ve bırakılacak. Ben şahsen bu dönemi yeni bir şeyler yaparak, yeni haritalar, mükemmel olmasa da yeni dinamiği deneyerek geçirmek istiyorum. warband oynasak insanlar daha çabuk bayacak, neden mi ? eskiden oynamış olanlar 1-2 gün eglenecek sonra, yine aynı mapler, yine aynı hatalar, yine aynı şeyler diyecek ve bırakacak. yeni gelenler de, abi bu ne kadar zor böyle kasılmaz çok pro hardcore dicek. diğerleri bayınca onlarda bırakma potansiyeline girecekler. Bu oyun zaten Mod, 15lira'ya alınan şu mod'u da denemek görmek tecrübe etmek istiyor bir çok kişi. Ben de böyle düşünüyorum. Eğer insanlar sıkılmazsa, sonrada warband'e döneriz. Hem farklı harita vs olur, değişik gelir. Bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar