Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi o warbande oy verenlerin %5i oynicak ahhaha o değilde madem açılmış bi girelim hadi gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Deacon said: Paticik demokratik degil. Pati mocks troll democracy. Bahsettiğim gibi abi, herkes gelsin oynasın kararını versin. Kimlerin oynadığını ve oynayacağını görelim. Onların isteğiyle devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yahu ben 10dkdan oynuyodum hep=/ neyse voteumuz troll saylanmış=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Sereglin said: abi cok kolpa bir anket afedersiniz. şu oyunu oynayan 20 kişi vardı zaten. 5-10 kişi de extradan gelse. net belli olay. boşuna trollemeyin ortalığı. O dedigin 20 kişinin de cogu warband istiyor, ilerle Sezcük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 girdim bi oynamayı başardım sonunda fena değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Hayirli ossun su bi haftadir zaman bulamadim bi akcam yaniniza yakinda pis zenci kole ayircam kafani nigga vucudundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 12 13 kişi oynadık demin eğlenceli geçiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bence siz iyi oynuyorsunuz ben kötü degil :D baya ıyı oynuyodum milletle siz geldiniz rezil oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Abi hedef alıyorsun ateş ediyorsun, kalkan yok birşey yok ne kadar iyi oynanabilir ki? Süper skille hızlı reload olsa anlıcam bi nebze. Sık saklan sık saklan ne sıkıcı arkadaş. Melee combat o kadar korkunc ki şu an. Bütün one handler ölüm gibi kısa ve yavaş, two handler zaten savuruş bitene kadar 2 tane daha swing blocklarım, ölmüyorum yani imkanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 tufek olan oyundan ne hayir gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 şu para falan mevzusu ayarlanmalı hiç bişi yapmasan bile 10k para oluyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 xunn: kalkan var okda var o senin seçtiğine bağlı :) saklanma mevzusu ise napsın adam sabit boş arazide vucudunu göstererek beklesinmi ? kafadan indirirler adamı silah mevzusu ise onda haklısın ancak bugün oynadığımızda pati serverinde 2 -3 defa anca vuran olmustur beni silahla vuran demek istediğim silah var diye ölmedi oyun :) eğlendiğimizi düsünüyorum ben düzgünce oynadık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Tufekli oyun oynucaksak hali hazirda yapilmisi var cs falan oynaylaim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bende sadece warband var onun için warabnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bende de sadece warband var ama warband Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Sereglin said: Başlık kapanabilir. Dediğim gibi anket geçersizdir, çünkü çok alakasız troll vote'lar mevcut. Şuan server "Paticik_TR" olarak Fire & Blade mod'u için açılmıştır. İlerleyen günlerde, oyunu kutulu bekleyenler de aldıktan sonra, performansa göre serveri değiştiririz. En doğru seçim bu yönde olacaktır. Yeniye şans vermek önemlidir. Saygılar sevgiler, server'a bekleriz. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 eglenceli lan işte gelin oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 haha bu nasıl anket ya adam bunu seçin bu iyi diğeri kaka demiş ahaha bare tek seçenek koysaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 güzel. de voice chat muhabbeti mutlaka olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 siege oynamalıyız bide. bi süre sora amaçsız olunca sıkılıyorum ben warbandin siege mapleri güzeldi burda nası pek bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 xunn said: Açılacak olan Mount&Blade serverımız Warband mi yoksa Fire&Sword için mi açılsın? Warband daha kalıcı ve seneyi aşkın süredir sürekliliği yakalamış bir oyunken, Fire&Sword bana çok daha kısa vadeli, güldürülü bir mod tadı verdiği için kesinlikle Warband'e yükleniyorum. Zira yeni oyunun mekanikleri geregi ne ustalaşacak birşey var, ne az kişiyle zevki çıkacak bir olayı. Ve inanılmaz yavaş. Bütün silahlar 2 kat yavaşlatılmış, herşey armor olmuş. FS gerçekten 150 kişilik serverlarda 1 saat kadar eglendiriyor sonra reload etmekten sıkılıp çıkıyorsunuz ama kesinlikle oynayın. Warband zaten kendini ispatlamış, skill konusunda, akıcılık konusunda zaten FS'ten on kat rahat iyi ve yerine oturmuş bir sisteme sahip. wot tl dr Sereglin said: Başlık kapanabilir. Dediğim gibi anket geçersizdir, çünkü çok alakasız troll vote'lar mevcut. Şuan server "Paticik_TR" olarak Fire & Blade mod'u için açılmıştır. İlerleyen günlerde, oyunu kutulu bekleyenler de aldıktan sonra, performansa göre serveri değiştiririz. En doğru seçim bu yönde olacaktır. Yeniye şans vermek önemlidir. Saygılar sevgiler, server'a bekleriz. ahah oynamıyorum ama fs iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Abi dirke xunn seni sevmiyoruz da yazabilirdiniz, bu kadar emek çoplüğüne gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 fire & blade... yazık olmuş. bir haftaya kalmaz sıkılacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 sen karisma elinin simsiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 akşam warband'e gel.vente de gir. bi yandan seni döverken ağlamanı duymak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar