Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL-Bursaspor vs Beşiktaş

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Üç hafta kala bir maç için takım düşürmeyi bizim federasyon göze alamaz, keşke alsalar, ama Bursa'nın hükmen mağlup sayılıp şöyle bir 6-7 maç ceza alması gerekiyor bence şu rezillikten sonra. Maç sadece ertelenirse bu "terör" olaylarına okey verilmiş olur bildiğin.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Üç hafta kala bir maç için takım düşürmeyi bizim federasyon göze alamaz, keşke alsalar, ama Bursa'nın hükmen mağlup sayılıp şöyle bir 6-7 maç ceza alması gerekiyor bence şu rezillikten sonra. Maç sadece ertelenirse bu "terör" olaylarına okey verilmiş olur bildiğin.

macin erteleme ihtimali yok.. resmi olarak iptal oldu ve tekrari yok.. persembe günü besiktasin 3-0 kazandgni acıklıcaklar büyük ihtimal.. lakin geen sayfada da yazdgm gibi isin aci tarafi ortada besiktas atkısı dahi yokken bunlarin polisle bu denli kanli bıcakli savasmasi sporla bursa sevgisiyle bjk dusmanlgyla fln acıklanamaz.. madem olayin bjk neden polise kafam kadar tas atıp bıcak cekiyorsun..kendi sehrinin agzna sıcıyorsun.. madem olayin polisle.. ndn istanbulda besiktas taraftarina saldiriyosun..

baggio senle besiktas topicinde tartistgmz insanlardan bir dolusunu video'da görebilrsin
Sosyal ağlarda paylaş

Reksa said:

orada olan tek gerçek bursaspordur. oradaki insanlar için bursaspor herşeyden önemlidir. bursasporu savunmak için herşeyin göze alınacağının resmidir bugünkü tablo.
ha bi de övünen mi var ya abooooooooooooooov

orada olan tek gerçek

vay anasına

yaazık lan
Sosyal ağlarda paylaş

Reksa said:

Baggio said:

Neye karşı savunuyor buradaki çapulcu şerefsizler Bursaspor'u? Polise karşı mı?

insan gibi konuş önce. kim sana burda hakaret etme hakkını veriyor?

Maça gelen taraftara ve takıma saldırıp, maç yapılamaz hale getirip, sokaktaki tüm insanların can güvenliğini tehdit edip, devletin polisine bıçak çeken terörist kılıklı beş para etmez şerefsizleri savunan herhangi bir kişinin, eylemin içinde bizzat bulunmamışsa bile, gözümde onlardan bir gram fazla değeri yoktur şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

Reksa said:

vaperon said:

Reksa said:

bursa gibi milliyetçi bi şehri polise saldıracak kadar çileden çıkarttılar. daha ne olsun.

Olay işte böyle böyle başlıyor...

Ne güzel demiş yukarıda, hangi haberde gördünüz şu ana kadar hakkari ya da şırnakta 25 polisin yaralandığını? Its the bursa, thats the bursa...

Pes... Çileden çıkartmışlar... Beter olun beter...

ahaha adam pkkyı savunuyor ya. helal.

Ben de güleyim, ahahahaha...

Reksa anlamamışsın. Diyorum ki, 25 tane polisi yaralayan bir taraftar grubu bursa... Yirmi beş (25) polis. (Bursa güvenlik kuvveti). Devletin resmi görevlisi. Polis ya polis... Yuh... Hala neyini savunuyorsun? Daha ne kadar küçülebilir ki bursa taraftarı?

Beterin de beteri olun. Örnek cezayı yersiniz umarım. Aklınız başınıza gelir.

Ne demek bir de çileden çıkarmışlar... Topçularda BJK' inönüye gelirken otobüs taşlayan Bursa, taşkınlık çıkartıp bir kadının başını yaran, inönü stadındaki kaldırım taşlarını söküp Beşiktaşlıların üstüne atan Bursa. Bu kadar saçmalığı yaptıktan sonra 3 kişi bıçaklanmış. O bıçaklayanların allah belasını versin. İnsan değil onlar o ayrı. Ben bunu kabul ediyorum. Sen kabul etmiyor, yok sayıyor, tüm türkiyenin canlı izlediği rezilliğinizi ört pas etmeye çalışıyorsun ya... PES. (Anlaman için yazıyorum - PES Konami'nin ürettiği oyun olan pes değil, Türkçe bir kelime olan ve "yok artık, oha, nassı yani" anlamına gelen kelimedir.)
Sosyal ağlarda paylaş

her yil en az 2 kereye bursaya gidip gelirim, anne tarafi komple gemlikte yasiyor, gecen sefer arabanin arkasinda besiktas yastigini unutmusum gemlike giderken, dayim "olm manyak misin? Bununla mi geldin? sanslisin arabani yakmamislar" demisti de yok artik diye dusunuyordum harbiden sansliymisim lan.

Sehir terorist olmus komple haberim yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...