sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 başarılı olursan daha mutlu oluyolar o yüzden sana öyle geliyodur e buda sevdiklerinden işte bu kadar kurcalancak bişi yok. senin için söylemiyorum ama 27-28 yaşındaki adam hala boş boş takılarak mutlu olduğunu iddaa ediosa yalan söylüyodur bizzat gördüm bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bizim buralarda 30 yaşına gelince de aile ile yaşanır ya;(gerçi daha 30 a var ) ben mesela her ayın 1 inde maaşı anama teslim ediyorum, bana harçlık veriyor. Nefret falan da etmiyorum süper insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 TOPİĞİ AÇAN VE EVET DİYENLERE: konuyu daha çok açın, tekrar okudum hiç bir şey anlamadım. Ne oldu da böyle dediler? Bence bu da önemli. Anne ben jamaikaya gidiyorum hippi olucam demek var, anne ben mühendislik değil güzel sanatlar okuyacağım demek var. Mevzular apayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 konuyu okumadım biri özet geçebilir mi. ben de bişiler yaziyim. paticikteki her konuda bilgili kişiler arasında olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ombakkombak said: bizim buralarda 30 yaşına gelince de aile ile yaşanır ya;(gerçi daha 30 a var ) ben mesela her ayın 1 inde maaşı anama teslim ediyorum, bana harçlık veriyor. Nefret falan da etmiyorum süper insanlar. süper olabilirler ama yaptiklari pedagojik acidan yanlis. aileye destek olmak güzel ama, kazandigin paradan harclik vermeleri kötü baya. hala kontrol ediliyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 kırın zincirlerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 kır zincilerini gel aşka kanalım seninlee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 30 yaşında ayrı yaşanıcak diye birşey yok ama 30 yaşında calısmayıp evde boş oturursan sıkıntı yoksa adam calısıyordur ama gidip extrada kira masrafı ev masrafı yerine evlnene kadar ailesiyle yaşaması gayet normal abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ben de onu diyorum zaten 30 yasinda aileyle oturmak sikinti degil, 30 yasina gelip hic bisi yapmamak, kös kös oturup ottan boktan sikayet etmek. böyle olunca da laf sokmalari normal diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Daesu said: kırın zincirlerinizi gelin aşka kanalım sizinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 yum gozlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 soluksuz uçalım göklerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 kuyrugun nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 BU GECEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Benim durum daha vahim. Çekirdek ailenin etrafı paşa, prof., genel müdürler le çevrili olunca sana "ne istion lan" diye soran pek olmuyor sdf Zorla askeri okula gidiyordum da direkten döndüm. Ha artık ipimdeler mi? Değiller, çekirdek aile ile muhabbetim 0, bi kardeşim var oda işitme engelli dünyada değer verdiğim tek şeydir kendisi. Onun harici yansa batsa umrumda olmaz. Hiçbir şeyden zevk almama durumu bende kronik zaten. Bi müddet sonra alışıp sevdiğin konularda işe koyuluyorsun. Ben bir tek yazmayı severdim, kariyerimi bu noktadan devam ettirmeyi uygun gördüm. Tabiki aile eşrafı bik bik etti ben sallamadan yoluma devam ediyorum. Önemsemen gereken mevzu senin doğmana vesile oldular diye onların istediği gibi yaşayacak değlsin. Nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa. Gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bende niye bu çocuk burnunu deldirdi diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bunun farkedildiği an çok güzel ya. hep hayatım öyle olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Flameoffear said: Benim durum daha vahim. Çekirdek ailenin etrafı paşa, prof., genel müdürler le çevrili benimde buna yakin birsey, aile cevresindeki en basarisiz bireyim muhtemelen, kardesim belki benden basarisiz cikar diyordum o da olmadi. peki bu adama koyuyor mu? feci koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 vaniLLe said: ombakkombak said: bizim buralarda 30 yaşına gelince de aile ile yaşanır ya;(gerçi daha 30 a var ) ben mesela her ayın 1 inde maaşı anama teslim ediyorum, bana harçlık veriyor. Nefret falan da etmiyorum süper insanlar. süper olabilirler ama yaptiklari pedagojik acidan yanlis. aileye destek olmak güzel ama, kazandigin paradan harclik vermeleri kötü baya. hala kontrol ediliyorsun yani. Kimse getir bana para ver demedi ki; ben öyle rahat ediyorum; bankacıyım ama parayla aram iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 anneeee disari cikcam 10lira ver diyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 abi hayat bu. yaşıosun işte ne bekliosun ki süper über mutluluklar anlık olur onun ötesi tüketim/üretim/rahatlama vs. çok takmayın böle şeyleri. Ayrıca op'a, ailen seni her halükarda sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Cons said: kamışa su yürüyünce geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 barnacle said: evlat olsanız sevilmezsiniz. adam olanı severler. şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Babam benimle kocaeli uni endustri muh kazandigim gunden itibaren 1.5 yil konusmadi onun gozundeki bu basarisizlik yuzunden, gun itibariyle 5. siniftayim ailemden cok para kazaniyorum , okulu bitirmeye kasmiyorum kimsede bisey diyemiyor haliyle. Onlerine bir basari simgesi koymalisin , sunlari sunlari yaptim ve ben buyum seklinde baska turlu saygi elde edilemiyor. 30 yasinda ailenle oturuyor olan arkadasim, sevgilin yok mu? Nasil katlaniyorsun ailenin dirdirina , calismaya baslasan iyi edersin ne deseler haklilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar