Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ailenizin sizi sevmesinin başarılarınıza bağlı olması

seraphiel

Öne çıkan mesajlar

ombakkombak said:

bizim buralarda 30 yaşına gelince de aile ile yaşanır ya;(gerçi daha 30 a var ) ben mesela her ayın 1 inde maaşı anama teslim ediyorum, bana harçlık veriyor. Nefret falan da etmiyorum süper insanlar.

süper olabilirler ama yaptiklari pedagojik acidan yanlis.
aileye destek olmak güzel ama, kazandigin paradan harclik vermeleri kötü baya.
hala kontrol ediliyorsun yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim durum daha vahim.

Çekirdek ailenin etrafı paşa, prof., genel müdürler le çevrili olunca sana "ne istion lan" diye soran pek olmuyor sdf Zorla askeri okula gidiyordum da direkten döndüm. Ha artık ipimdeler mi? Değiller, çekirdek aile ile muhabbetim 0, bi kardeşim var oda işitme engelli dünyada değer verdiğim tek şeydir kendisi. Onun harici yansa batsa umrumda olmaz.
Hiçbir şeyden zevk almama durumu bende kronik zaten. Bi müddet sonra alışıp sevdiğin konularda işe koyuluyorsun. Ben bir tek yazmayı severdim, kariyerimi bu noktadan devam ettirmeyi uygun gördüm. Tabiki aile eşrafı bik bik etti ben sallamadan yoluma devam ediyorum.

Önemsemen gereken mevzu senin doğmana vesile oldular diye onların istediği gibi yaşayacak değlsin. Nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa. Gerisi teferruat.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Benim durum daha vahim.

Çekirdek ailenin etrafı paşa, prof., genel müdürler le çevrili

benimde buna yakin birsey, aile cevresindeki en basarisiz bireyim muhtemelen, kardesim belki benden basarisiz cikar diyordum o da olmadi.

peki bu adama koyuyor mu?
feci koyuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

ombakkombak said:

bizim buralarda 30 yaşına gelince de aile ile yaşanır ya;(gerçi daha 30 a var ) ben mesela her ayın 1 inde maaşı anama teslim ediyorum, bana harçlık veriyor. Nefret falan da etmiyorum süper insanlar.

süper olabilirler ama yaptiklari pedagojik acidan yanlis.
aileye destek olmak güzel ama, kazandigin paradan harclik vermeleri kötü baya.
hala kontrol ediliyorsun yani.

Kimse getir bana para ver demedi ki; ben öyle rahat ediyorum; bankacıyım ama parayla aram iyi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Babam benimle kocaeli uni endustri muh kazandigim gunden itibaren 1.5 yil konusmadi onun gozundeki bu basarisizlik yuzunden, gun itibariyle 5. siniftayim ailemden cok para kazaniyorum , okulu bitirmeye kasmiyorum kimsede bisey diyemiyor haliyle. Onlerine bir basari simgesi koymalisin , sunlari sunlari yaptim ve ben buyum seklinde baska turlu saygi elde edilemiyor. 30 yasinda ailenle oturuyor olan arkadasim, sevgilin yok mu? Nasil katlaniyorsun ailenin dirdirina , calismaya baslasan iyi edersin ne deseler haklilar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...