BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 abi dönüp dolşaıp AC ye dövüş sistmei dandik demek komik ama ya adamların 5 oyundur sistemiş aynı türk filmi hesabı tek tek saldıran adamlar counterlayıp adam oldurmek mantık uzun süredir bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ben neredeyse hiç oynamamıştım bu seriyi, hep bekletiyordum, bu ara bakayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ben geçen ay ac1'le başladım güzel seri. 2'nin ortalarındayım şimdi, 5 kat daha güzel geldi 1.'ye göre. 2'den sonrakilerde bu kadar fark olmayacak galiba ama tüm seriyi bitiririm birer kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Ben çok daha aptalcasını yaptım , ac 1-2 oynadım , revelation bir türlü beceremedim düzgün indirmeyi bi tane baktım olmayacak full film indirdim izledim , şimdi ac 3 oynuyorum deli gibi. Black flag allahtan indirdim denedim çalışıyo , bu bitince ona geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 AC II ve AC Revelations bunlar dışında AC oynamaya gerek yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 AC 2 heralde oynadığım en muhteşem oyunlardan falandı , ac revelations oynayamadım işte :/ , neyse videosunu izledim film gibin , o da hiç bilmemekten iyidir, 4 saat 16 dakika mı neydi artık böle böle falan anca bitti ama düşündüm ben oynasam kaç saat sürerdi kim bilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 benim hepsi orj valla, stoklamıştım oynanmayı bekliyolardı. fakirlik yapma git tanesini al 3-5 dolara oynarsın hepsini sorunsuz mithatcan son çıkan hariç tabii onu ben de almadım adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Kusacam Assasinden öehhh bitmiyor lan Revelaitons, paso hikaye paso hikaye, zorlan bitti şükür. İlk oyunun cutsceneleri izledim, 2. ve 3. İtalyada geçiyor falan işte, 4.yü bitirdim ama 5.yi (AC3) oynayacak kafa kalmadı pek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 kalır kalır, biraz ara ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Assassin's Creed II, Brotherhood ve Revelations üçleme olarak harika oyunlar, hikaye bakımından çok iyi taşıyor herşeyi ve 3. oyun için muhteşem bir noktada bırakıyor. Ama işte Ubisoft değerlendiremedi ACIII ile bunu, taşıyamadı konuyu 3'e. Bence 3 avrupa'da kalmalıydı. Madem IP'yi sonuna kadar emmek istiyordu, ana hikayeden kopmadan, asıl tutan setting'i bozmadan ilerleyecekti. Fransa, ordan ingiltere'ye sıçrayacaktı konu, fanlar uzak doğu veya Karayipler teması istiyorsa yan karakter yaratıp ana konuya dahil edecekti. Mesela uzak doğuda farklı bir gameplay dinamiğe, kılıç fiziklerine falan odaklanıp (hatta ellerinde para var, devrim niteliğinde bir kılıç duellosu kassalardı) ordan bulunan önemli bir artifact'i avrupaya getirebilirdi finalde karakter. Gemi dinamikleri inanılmaz iyi mesela IV yerine 3'ün yan oyunu olsaydı Edward'ın hikaye, sonda da ingiltere gelseydi amerika bilgisiyle. Nasıl AC2'yi 3'e böldüler, AC3'te fransa ve Londra ile ana oyun yapacaklardı, uzakdoğu ve korsan dönemi ile de yan oyunlar çıkarıp finalini IV'e bağlayacak şekilde bölebilirlerdi. Bakın çözdüm. EDIT: 4. oyunda da Edward Kenway, Uzakdoğudan gelen kız ve Fransa-İngiltere bölümünü gören Altair'in ve Ezio'nun soyundan olan bir karakter olsa ve bunları eş zamanlı oynayabilsen. Sonuna doğru yeni setting'lere yelken açabilirdi bu karakterler. Kenway'in olay 3. hikaye'ye bağlanabilirdi, Biri mısır'a giderdi, kıza birşey bulamadım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 assassinooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 italya zamanı herşey güzeldi sonra bozdu,4e ayrı bi oyun gibi bakıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 CATZO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Aslında bi sonrakini Japonyada samurayların bitiş zamanına denk getirerek yapsalar güzel olur, gerçi son oyunun konusunu sonunu bilmiyorum ama uygunsa yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Uzakdoğu Assassin's Creed geliyor zaten. Ben Ubi'nin watch dogs'u AC'ye bağlayacağını düşünüyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Black Flag'de Watch Dogs easter egg var 2 tane zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 hala fransa'ya bağlamadılar abi, bence doğu'dan önce fransa işlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Edward'la bi kez de Londra'da oynasak hoş olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ezionun küçük velet kardeşini niye astılar ya, zaten hastaymış gariban :( ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ezioya tecavüz ediyolar daha neler neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 uydurma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 yok o doğru, ezio'ya double penetration var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 -Deno- said: hala fransa'ya bağlamadılar abi, bence doğu'dan önce fransa işlenmeli herşey iyi güzel de bu Elmayı Altair 1200lerin başında saklıyor, sonra 1400lerin sonunda İtalyada bir engizisyon rahibinin elinde ortaya çıkıyor Elma. Revenin sonunda ise hala Altairin koyduğu yerde olduğu gözüküyor. Eee nasıl oluyor bu, bir değil birkaç tane mi var bu Elmadan yoksa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 evet abi. pieces of eden diye geçer. tek bir parça ya da elma yok. daha önce de sorulmuştu bu, baya uzun açıklamıştım. ama assassino wiki bu konuda çok iyi bir kaynaktır, çok ciddi contribution var oraya. şöyle alayım, http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Pieces_of_Eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 eheh sağol, ben de oraya denk geldim demin okudum aydınlanma yaşadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar