Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 oh lan şunu duymak istiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 fikirtepe mahzenlerinde the armor of ertuğrul gaziyi ariycakmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konsol ne ya. Her konu buraya açılsın. Konsolcuların beyni yıkansın, konsollar imha edilsin. IV. REICH diyorum arkadaş, daha önce de söylemiştim aksjhdajd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 müslüman öldürmeyiz biz diyip oyunu almayacak olanlar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Oyun PC'ye çıkmayacak ki ilk başta, PC duyurulsun açarsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Saeros said: constantinople ne ya, istanbul lan iste lol neyin inadi bu Hacı, o dönemde bütün Avrupa diyarı İstanbul'a Constantinople diyordu. Niye bu kadar sinirlendiriyor bu konu bazı insanları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi kiskaniyorum felan deil sadece manasiz her bisiyi iki kez tartisiyoruz eaueauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Osirix said: Saeros said: constantinople ne ya, istanbul lan iste lol neyin inadi bu Hacı, o dönemde bütün Avrupa diyarı İstanbul'a Constantinople diyordu. Niye bu kadar sinirlendiriyor bu konu bazı insanları? o cumleden sinirlendigimi nasil cikardin ki bi de evet o bakis acisiyla gormemistim olayi, izin veriyorum constantinople diyebilirler ama vezirle filan konusurken "burasi constantinople burdan cikis yok" filan derse cok bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Zaten istanbulun adı 1933'te istanbul oldu.Osmanlı fethettikten sonra konstantiniye diye kullandı ne var bunda celallencek. Constantinople istanbuldan daha güzel duruyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 celallenmek ne kelime sardim bombalari ubisofta gidiyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 benimde en cok komigime giden "oha istanbul super agalar" diye sevinen tipler "ben turk oldurmem" tribine giriyo ya ahahaha. ulan sanki adamlar mekan olarak istanbul'u secip afrikadan dusman ithal edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ezio müslüman olcakmış. asasinliği bırakcakmış. günahlarından arınıp dağa çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 sünnet olmazsa gablolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Şu oyunları daha kısa yapsalar efsane olacak da yok arkadaş oradan oraya hopla zıpla tırman saatler boyunca çok bayıyor beni. Hepsini aldım hiçbirini bitiremedim. Brotherhood'u da almadım o yüzden. Birileri şu oyunun machinima serisini yapsa da oynamadan güzelim hikayeyi anlayabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 5-6 saattebitse çok mu iyi olacak. multisi yok bişeyi yok.kaldır at çöpe ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 5-6 saat değil de ben 30'ar saat oynuyordum yine yarısına falan anca geliyordum. Bi oyun open world rpg falan değilse en fazla 30 saat sürmeli bence :( ya da tekrar başlayıp sidemission yapmadan oynanabilir hızlıca ama özellikle ilk oun çok sıkıcıydı. Hadi 2.si yine aynı sıkıcı görev dağılımına sahip değildi de. Yani hem çok seviyorum bu oyunları, hem de bitirene kadar sıkıldığım için hikayesini öğrenemiyorum lanet olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 yapma side missinları böle bi bahane olabilirmi yahu. sen bayrak toplarken sıkılıyorsun diye, oyunun main story line'ımını kısaltıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 nileppezdel said: 5-6 saat değil de ben 30'ar saat oynuyordum yine yarısına falan anca geliyordum. O senin yetersizliğin, np l2p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 nileppezdel said: 5-6 saat değil de ben 30'ar saat oynuyordum yine yarısına falan anca geliyordum. Bi oyun open world rpg falan değilse en fazla 30 saat sürmeli bence :( ya da tekrar başlayıp sidemission yapmadan oynanabilir hızlıca ama özellikle ilk oun çok sıkıcıydı. Hadi 2.si yine aynı sıkıcı görev dağılımına sahip değildi de. Yani hem çok seviyorum bu oyunları, hem de bitirene kadar sıkıldığım için hikayesini öğrenemiyorum lanet olsun :( ben herseyi yavas yapiyorum i 2 hafta oyniyim diye adam 5 6 saatte bitsin diyo ya tobe tobe sirf main questline bitmesin diye bi ara 3 gun felan sirf side quest yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ya yetersizlikten ziyade sorun işte, oyun fazla güzel olunca bititremeden sıkılıyorum genelde. Oblivion'ı ana quest'i hiç yapmadan 100 saat oynamışlığım var falan. Dragon Age:Origins'i de 150 saate yakın oynadım ama hiç bitiremedim. Şerefsizler side questleri ya da alakasız özellikleri o kadar güzel yapıyorlar ki saatlerce oynuyorum ama bir yerden sonra illa ki sıkıyo. O zaman da konuyu öğrenemiyorum. sdfsdf tamam sorun bende evet ama sonuçta rpg'ler dışındaki oyunların bu kadar uzun olmasına karşıyım, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Gene turkleri deveye binen, fes giyen tipler olarak tanitcaklar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 yalan mı o devirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Larva said: Gene turkleri deveye binen, fes giyen tipler olarak tanitcaklar sdf. şimdiden sandniggers demeye başladılar zaten. ama genel kanıya bakılırsa kimse istanbulda olmasını yadırgamıyor, o kadar da eşşek değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Assassin's Creed 2 ve Brotherhood bitmek bilmedi oynarken, ve bitsin istemedim zaten. Ama şöyle bişey var, ACII side quest'ler falan son derece ödüllendiriciydi. Tablo almak income'ı arttırıyor, glyphler heyecanlı, codex'ler upgrade sağlıyor. Aynı zamanda sürekli aynı şehirde olmamakta iyiydi. Süperdi yani. Brotherhood o konuda iyi değildi. Tek şehir bayıyor biraz, art satın almak ödüllendirmiyor, sürekli shop satın almak zevkli değil, bir artısı yok çok, rebuild yapmak yeterince ödüllendirmiyor falan. Çok eksiği vardı brotherhood'un. Ama ACII efsane. ACR ise AC2 gibi olsun başka bişey istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 AC2 ve ACB farklı konsept ama, AC2'de bir assassinin eğitimini ve assassin oluşunu ele alıyorsun ve oyun bu yönde ilerliyor. ACB ise o dönemin en ünlü/güçlü şehrini ele geçirmeyle alakalı ve yaptığın herşey bu yönde. Shop satın almak, landmark satın almak, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar