LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Key'im geldi, indiriyorum beta'yı oooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Soundtrack Brotherhood'dan daha güzel olacak kesin. E3 gameplay demonun sonunda ki epic bitiş müziği hafif değişik bir şekilde var betada gaza geldim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Baya bir geliştirmişler. Oyunun yapısı korunmuş, karakterlerin pesonasını değiştirebiliyorduk brotherhood'da şimdi kafa, gövde, kol, bacak falan ayrı ayrı değiştirebiliyoruz. Primary ve secondary weapon falan var, sadece animasyonu değiştiriyordur muhtemelen. Bug var bir sürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Yeni bir mod'la Galata haritasını eklediler. Galata kulesi ve eminönü manzarası ile Artifact Assault modu eklendi. DELİ gibi oynayacağız bu Artifact Assault'u söyleyeyim. Çok zevkli. Capture the Flag direk. Assassination'ı kaldırmışlar yerine Deathmach gelmiş. Daha iyi olmuş. Biraz değişiklik var. Artık adamların ne tarafta olduğunu göremiyoruz sadece görünür haldeyse uyarıyor. Daha da iyi olmuş. Oyun güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Su son degisiklik işin içine kompetetif pvp'yi soktugu için alabilirim oyunu. Maksat Tyrannus gerçek assassino görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 LathspeLL said: Abi 28:42'de Ezio'yu seslendiren adamın girişi o kadar gaz ki, herifin ışıklar açılıp italyanca bağırmasından sonra camdan aşağı leap of faith yapasım geldi. assassin creedi uzun süre oynamanın böyle yan etkileri oluyor bende de. sürekli sağa sola hamle yapıp tırmanasım falan geliyor. eski binaların yanından geçerken girintilerini çıkıntılarını inceliyorum. taksimdeki binaların çoğuna tırmanılabiliyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 aaa kikikiki beta sadece ps3 için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Wdkw3JETKAE&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Tyrannus said: aaa kikikiki beta sadece ps3 için mi? yes. oynuyorum, efsane yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Beta'yı isteyen indirebiliyor sanırım şu an. Plus üyeliğim yok ama indiriyorum gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yazliktan donunce indireyim ben de hemen. cok spoiler yok di mi betada ? agzim bol bol acik kalsin istiyorum cunku gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Beta 11'inde bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 fffuuuuu neyse zaten ac'yi ps 3'de oynamam hayatta. beta diye bakarim diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 valla ben spoil etmezdim yemişim betasını testini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Defalarca söylemiştim, Ubisoft'un E3 2011 AC:R gameplay'in sonunda ki parça inanılmaz iyi, onu kullanmaları gerek, epic olabilir diye. Dediğimi yapıyorlar her akıllı insan gibi. Like a boss. http://www.youtube.com/watch?v=jV8pdD200Ak&feature=player_embedded http://www.ujam.com/contests/acrevelations/introduction Beklediğim performans 9.'da geldi HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 hahahahah 9. çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 http://i.imgur.com/FWwpP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 İşte troll işte kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 seeeeeeeeeeeeks, http://www.gamespot.com/ps3/action/assassins-creed-revelations/video/6335843?tag=topslot;thumb;2#toggle_video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ...wow...are you for real? DSFGHJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 arada hatunlardan biri adamı öldürüp bellydance mi yaptı ayrıca? beynim algılayamadı o kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 İzleyinde epic son görün! http://www.youtube.com/watch?v=753327AMNIM&feature=feedu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 like a boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 muzik animasyonun 3/4'ü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 inleyerek boşaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar