Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nuri Şahin Real'de

reyou

Öne çıkan mesajlar

spordan sorumlu devlet bakanı faruk nafiz özak, real madride ilfiltre etme operasyonunun tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. eğer proje başarılı olursa dolaylı yoldan da olsa ilk kez bir türk takımı ispanya şampiyonu olacak.

görüşmeler esnasında bakanın ters rüzgar yememesi için ispanya üzerinden esen sirokko rüzgarları kesildi.

Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Erken gitti. Mesut gibi başarılı olabileceğine inanmıyorum, ama umarım yanılırım da iyi bir ikili olurlar :)

Real'in göbekte adam yok ki. Lass var, Gago var, Khedira var, Alonso var. Bunların hepsi defansif yönlü adamlar, ki Alonso hariç hepsini de kesebilecek adam Nuri. Alonso'yu da zorlar, kesebilir belli olmaz. Yanlarına Nuri gibi çift yönlü bir adam rahat gider. Alonso - Nuri önüne Mesut - Kaka - Ronaldo üçlüsü, en öne de Nistelrooy stili adam gibi bitirici bir forvet alınırsa takımı uçurur.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

İşte hızlı kanatlar oyun stiline uygun ama. 2 kanat, ortada Mesut süper olur.

Hep diyorum, flame de yiyorum ama Kaka overrated, düz oyuncu. İngiltere'de falan iyi iş yapar ama Madrid'e yakışmıyor oyun tarzıyla bence

hah işte bunu diyen zihniyet puyola da kazma dedi zamanında
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Kaka her türlü yönetir bence. Adamın Milan kariyeri yeter, yıllarca Milan'ı tek başına sırtladı. Di Maria klasik basmakalıp hızlı kanat oyuncusundan öteye gidemedi.

Robben gibi bir adamı harcayıp yolladıktan sonra yerine Di Maria'yı almak fail bir hareketti bana göre.

Abi Robben'i nasıl harcadılar hakikaten ya? Öyle bi adam nasıl oynayamaz ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...