Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Arkadaşlar elimizde ps3 ps2 lg televizyon laptop bunlar var ne alabılırız nerden alabılırız bu youtubeta karaoke şarkılar oluyor bize ses lazım o youtube karaoke videolarını açıp üzerine söylemek ıstıyoruz. Laptopu mikrofonu takıp sonra laptopu televızyona takıp ses verelim diyoduk ama bu duruma uygun mikrofon nerden bulabiliriz onu sormak ıstıyorum ya da toptan karaoke seti alabilecegimiz bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Guitar hero, rock band falan alın daha temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Onlar var kızlar serdar kenan falan ıstıyor yoksa biz onları ayarlayıp akıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Serdar, Serdar Ortaç da; Kenan kim? Hem neden bu tanımadığınız adamlara ismiyle seslenir insanlar anlamıyorum? Tavsiye olarak, ciddi cevap bekliyorsan ilk iş çöpten çık. Garbage'de bilgilendirici, faydalı cevap vermeme prensibim var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Nereye yaziim ki gereksiz bir konu cidden :D ayrıca o kadar serdar ortaç ve kenan dogulu dıyecek kadar saygı duymadıgımdan tamamen. Poşet söylecekler ve ben bunun için karaoke kasıyorum eve. hayır topic başka nereye açabilirim ki şu kadar saçma bişi için en saçma alan garbage :D //üsluba dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Serdar Ortaç ve QENAN karaokesi yapmak isteyen kız arkadaşların olduğu için de konuyu kişisele atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Aha Kişisel! Eğer paran varsa bunu al: http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1810 Yoksa bunu al: http://www.logitech.com/en-us/webcam-communications/microphones/devices/221 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ben mikrofonu uzatıyorum. kızlar şakıyor. evde karaoke böle bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 http://www.karaokeparty.com/ yamulmuyorsam burasıydı hatırlayamadım şimdi arkadaş bi siteye üye olmuştu ordan yapıyorduk hep. tabi bu şarkılar için donanımı bilemem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 dasaaa said: ben mikrofonu uzatıyorum. kızlar şakıyor. evde karaoke böle bişi işte. dfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 GERGE said: http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1810 şunun gibi bir mikrofonu beşiktaşta alabilecegimiz bir yer bileniniz varsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 dasaaa said: ben mikrofonu uzatıyorum. kızlar şakıyor. evde karaoke böle bişi işte. hahaha patron bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Karaoke yapcaklarına gönder mutfağa sandwich yapsınlar. Yerlerini bilsinler. Hem sanki sesleri güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar