Osso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Ben çözdüm; Savcı - %44, Şule - %22, Bahar - %11, Eda - %11, Gönül - %11 çıktım =)) http://www.cnnturk.com/test/test.aspx?s=151 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 nerde çözdün? neden çözdün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 noluo bu cnnturk'e yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 http://www.cnnturk.com/test/test.aspx?s=132 şu daha iyi direk karakter soruyor %44 akbabaymışım. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Git kendi konunu aç arkadaşım! 4/10: Çölde size ne denk gelir? kutup ayısı neden yok ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Akbaba - %36 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 hayalet çıktı bu hayalet mi? http://www.istanbulbeyleri.com/images/hayalet.gif bunlar da dogru Doğum yeri: BURSA Sevdiği Yiyecekler: Döner, kebap, ayran... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 rating alsın diye ve reklam geliri için her şeyin avama bağlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 dünyada bi tek burda yapılıyormuşcasına anlaşılan talihsiz bir yorum olmuş bence. dünyanın her yerinde böyle bu iş. test alt tarafı ya seveni de baya var bence yapıcak bişey yok bu arada ben de çözdüm 33 akbaba 33 behzat 33 hayalet çıktım böyle de bi saçmalık işte hdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 seksi fotoğrafları için tıkladım saçma haberler için de heyecanla bekledim ayrıca tr'de bi haberi okuduğumda olay ilginç ise google news üzerinden yabancı kaynaklardan haberin "doğrusunu" arıyorsam sebebi bizim milletin boynu önde eğik, daha iyisini aramaktan uzak, etrafında olan bitenden kopuk, teslimiyetçi zihniyeti yüzündendir bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 %55 harun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 hayalet harun kırması çıktım, tam kâbus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Savcı - %56 / Şule - %22 / Eda - %11 / Gönül - %11 / Bahar - %0 %56 savcı çıkmamdan çok %0 bahar çıkmama sevindim şahsen. i rule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 %33 bahar %33 gönül şule: 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Şule - %33 Gönül - %33 Savcı - %22 Bahar - %11 Eda - %0 Behzat - %22 Hayalet - %17 Harun - %6 Akbaba - %6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 cnn azıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 cnn internet subesinin basina cosmopolitan terk biri gecti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 %44 Behzat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 akbaba diye biri mi var dizide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar