erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 şu an yurtdışındayım, o yüzden anneme anneler gününde ciceksepeti.com'u kullanarak çiçek göndermeyi düşünüyorum da. var mıdır daha önceden kullanan, iyi kötü tecrübesi olan ? böyle özel günlerde yoğunluktan saçmalayan siteler olduğu için emin olamadım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 sabah siparişi öğlene teslim olmuştu. özelliği olan bi gün deildi, istanbul içiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 anlaşmalı çiçekçiden göndertiyor sonuçta. biz bi kere batı anadolunun alakasız bi yerine yollamıştık, unuttum da ufak bir ilçeydi. akşam beşte vermiştik siparişi, ertesi gün gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Yurt dışından nisanlima sevgililer gününde çiçek sepeti ile çiçek yolladım, sabah 9:10 da teslim etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 oo güzel o zaman, kullanayım bu siteyi madem. teşekkürler patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 yemeksepetinden pasta falan yolla da yesinler. çiçek ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 tatlıdan meyveden filan çiçek yapıyorlar. en güzeli o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 http://www.bonnyfood.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ben de gecen sene cicek yollayayim dedim, zamaninda yollamadilar. sonra aradilar ozur dilediler. ben de iptal ettim ama ozur amacli cicegi yollayalim ucretini almayalim dediler, ben de siz bilirsiniz ama bir daha kullanmam, kimseye de onermem dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 yunusemre said: http://www.bonnyfood.com/ yurt dışında olduğum için her yıl çiçeksepetinden gönderirim. hiç sorun olmadı Bu şeker olayı iyiymiş. ama peder şeker hastası, diyet şeker var mıdır acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bir normal günde bide sevgililer günü için kullandım. dediğim saatte götürdüler tam. tatmin olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Ben de amerikadayken ozel bi gunde bu siteyi denedim ama beceremediler sovup iptal ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ben bir kere kullandım gönderdiğim çiçek kurtlu çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Ben iki kere kullandım, ikisinde de hem tam zamanında, hem de müthiş taze ve tamamen sitede göründüğü gibi güzel bir görüntüyle ulaştı çiçekler. Bir kere sorun yaşayan bir arkadaşım da olmuştu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Evvelki sevgililer gününde sipariş vermiştim... Bir buçuk sene oldu hala gelmedi.. Aradım dedim sizin bu yaptığınız dolandırıcılık sövdüm saydım, Sonra 3 kere aradılar adres verin getirelim diye her seferinde de söyledim tmm dediler ama herhalde beğenmediler adresi getirmiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Ben izmir bornovada söylemiştim bu arada bölgeden bölgeye değişmesi normal hizmet kalitesinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Sövüp sayana kadar tüketici mahkemesine git sen bence, basit bir işlem. Çağrı Merkezi agent'ları pek bir yeto oranın, yukarı ulaştırman lazım biraz. Bölge bir yana belki semtten semte bile değişmesi normal, sonuçta kendileri yapmıyor adamlar, çiçekçilerle anlaşmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 50-60 tl için değmez diye düşündüm , onun yerine her ortamda siteye nefret kusarak tatmin ediyorum kendimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Çiçeksepet organizasyon olarak kaliteli bence. Adamlar siparisi eksiksiz çiçekçilere iletiyorlar. Ama ordan sonra is çiçekçide bitiyor. işini düzgün yapan dükkan ise sorun yok. Bi grup amelenin dükkanı ise.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 şöyle bişide var değişik ; http://www.fruitandthecity.com/?page=products&p_cat=14 bizim bir arkadaş bunla uğraşıyo , ufakta olsa reklamını yapalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 sevgililer gününde teslimi yetiştirememişti, 15 şubatta alıcıya ulaşmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Baggio said: Sövüp sayana kadar tüketici mahkemesine git sen bence, basit bir işlem. Çağrı Merkezi agent'ları pek bir yeto oranın, yukarı ulaştırman lazım biraz. Bölge bir yana belki semtten semte bile değişmesi normal, sonuçta kendileri yapmıyor adamlar, çiçekçilerle anlaşmalılar. Boldlu kisim benim sorunum degil onlarin cozmesi gereken bir sey.Neresi normal belli bir standartinin olmamasinin reklaminda boyle mi diyor adamlar ? Ben onlara 50 yerine 42 veriyor muyum arada ? Hizmeti zamaninda verecegini iddia edip aslanlar gibi parasini istiyorsa karsima gecip, ben de malimi zamaninda isterim. Tabiki tuketici mahkemesine usenilmesse gidilmeli ama call center`in orda olmasinin da bir sebebi var her ufak olayda mahkeme mi kovalancak illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 3 mart annemin doğumgünü, bugün saat 3 gibi "saat 6 ile 8 arasında teslim edilmek üzere" notunu düşerek sipariş vermiştim, saat 5.50'de "yükledik kanka siparişi" dedi, 5.57'de siparişi ulaştırmış, gayet memnun kaldım valla. Ama 1)pahalı. hayvan gibi pahalı. 2)özel günlerde sıçıyormuş, öyle deyyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bugün mailimde gördüm, yaklaşık 2 liraya 20 liralık hediye ceki veriyormuş grupfoni çiçeksepeti için. ben aldım şahsen, anneler günü değil de doğum günü icin bi çiçek alayım diyorum anneme eheh. bu direkt sitenin linki bu da, benim referansım ile üye olmak isterseniz linki. (10tl ve üzeri alışverişlerinizde 10tl kazanıyormuşum o yuzden refli linki de verdim, hani yararım dokunsun diyen olur deyu :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 anacığıma çiçek yollatıcam analar günü bu siteden bende, güvenilir mi sitemidir acep? sıçmaz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar