Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Napolyonn said: %56 liberal %44 muhafazakar %0 sosyalist %0 anarşist <3
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Napolyonn said: %56 liberal %44 muhafazakar %0 sosyalist %0 anarşist bi de teste saçma diyenler var ffs... liberal: 50 sosyalit: 30 muhafazakar: 10 anarşik:10
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 doktor siyasi eğilme ağar kaldırma dedi.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ağar kaldırma dediyse dinleme sen o doktoru
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 eğilimim solda. hep solda taşıyorum eğilimimi.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Norak said: 67,11,11,11 çıktı sdf
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 siyasi egilim-sizsiniz! diye bi sonuc cikti. ileride siyasete ben yon verecekmisim.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 58 liboş 17 muhafazakar 17 sosyalist 8 anarşik
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 44 liboş 22 sosyalist 22 anarşist 11 muhafazakar Nispeten doğru çıktı
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 44 liberal 33 muhafazakar 22 sosyalist rüzgar nerden eserse oraya dönüyorum, dönek çıktım lan! asfasd
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 siteleri çok yavaş... Sosyalist - %33 Dünyayı üretenler yönetmeli, çünkü emek iktidarın tek meşru kaynağı. Kol güçlerini, zihinlerini, zamanlarını ve hatta hayatlarını harcayarak dünyayı yaşanabilir kılan insanlar yeterince güç sahibi olmadıkları için işler yolunda gitmiyor. Mevcut eşitsizliklerin temel kaynağı ise mülkiyet duygusu, bilgisi ve hırsı. Şu halde sınırlandırılmalı ve hatta tamamıyla ortadan kaldırlmalı. Siz geniş kalabalıkların söz hakkını, onlar adına, onlar için ve bazen de onlara rağmen arayan, dillendirenlerdensiniz. Siyasi sözünüzün meşruiyeti hak talepleri üzerinde yükseliyor. Ne var ki iktidarın doğası ve ona ilişkin alışkanlıkların dönüşümüyle ilgili öngörüleriniz, olgunlaşmak için hak sahiplerinin dillerinde yeniden söylenmeyi bekliyor. Liberal - %33 İnsanın en önemli varlığı özgürlüğü. Hareket edebilmek, düşünebilmek, kendini geliştirebilmek ve bütün bunları bir yatırıma dönüştürebilmek için özgür olmak zorunda insan. Serbest rekabet ve serbest dolaşım, diğer bütün özgürlüklerin temelini oluşturuyor. Çünkü ancak bunlar sayesinde diğer özgürlüklere zemin oluşturacak materyal zemin hazırlanabiliyor. Bu nedenle insanlar birbirlerine zarar vermedikleri müddetçe her istediklerini düşünebilmeli, söyleyebilmeli ve elbette yapabilmeli. İktidar sözcüğünü darmış gibi görünen son derece geniş bir zeminde meşrulaştırıyorsunuz. İşte bu nedenle siyasi tasavvurunuzun duvarını "eylem" ve "zarar" sözcüklerinin göreceliliği oluşturuyor. Muhafazakar - %22 Dünya bu kadar da hızlı değişmemeli. Bizi geçmişe ve geleneğe bağlayan bir şeyler kalmalı ki nerede durduğumuzu bilelim, ilerleyeceksek bile kendimiz için doğru bir yön tayin edelim. Elbette kazanalım ve kazandıralım, ama bize benzeyenle çıkalım yola. Ötekilerle rekabette geri kalmayalım. Sırtınızı sağlam bir duvara yaslama ihtiyacınız geçmişle ve şimdiki zamanla kurduğunuz ilişkiyi kazanma stratejinizin estetiğine dönüştürüyor. Lakin muhafazakarlık tanımı da hızla değişiyor. Nasıl bir muhafazakar olduğunuza korumak istediğiniz şeylerin niteliğini sorgulayarak siz karar verin. Anarşist - %11 Sizin için dünya yalan bir yer. Çünkü en azılı muhalifler bile gücü ellerine geçirdiklerinde, kendilerinden öncekinin yol haritasını izliyorlar. Kimse iktidar kelimesinin kucağına doğduğu kavramlarla; mülkle, sahiplikle, güçle, parayla halleşmiyor. Muhaliflerin rahatsızlıklarının kaynağı bütün bunlara kendilerinin sahip olamayışından ibaret. Herkesin kendinden sorumlu olacağı, ihtiyacı kadar tüketip, ihtiyaç duyduğu müddetçe üreteceği, bir başkasına hesap sormadan ve tabii hesap vermeden yaşayacağı bir dünya arzuluyorsunuz. Gözünüz iktidarda değil, vicdanda… Bu nedenle tam olarak ne istediğinizi kimseciklere anlatamıyorsunuz.
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 38 anarşist 25 sosyalist 25 liberal 12 muhafazakar
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Sosyalist - %33 Liberal - %33 2-3 soruda bütün seçenekleri anlamsız bulup rastgele işaretledim
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 liboş 67% muhafazakar 22% sosyalist 11% abov
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Sorular cok agir fail yapan arkadasta biraz IQ eksikligi sezmedim degil ama: Liberal - %78 Sosyalist - %22 Muhafazakar - %0 Anarşist - %0
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Liberal - %44 Muhafazakar - %22 Anarşist - %22 Sosyalist - %11
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 allah kahretsin liberal muhafazakar çıktım
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Bende de durum böyle :) Liberal - %56 Sosyalist - %33 Muhafazakar - %11
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ben böyle anketin içine tükürürüm. tükürürüm yazması ne zormuş lan.
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 %44 muhafazakar %33 anarşist %11 sosyalist %11 liberal aynı anda bu kadar fazla hem muhafazakar hem bu kadar anarşist nasıl oldum bilmiyorum ama sosyalistin %11 çıkmasına üzüldüm.
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 %50 Anarşist, %25 Liberal, %12 Sosyalist, %12 Muhafazakar garip.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 sosyal demokratım, sosyalist çıktım. test fena değil.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 56 lib 22 sos 11 muh 11 anarsik muhafazakar nerden cikti lan anlamadim, onu sosyalistle anarsik arasinda paylastirsin.
Öne çıkan mesajlar