knox Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 o ne abi,kamera açısından mı yoksa ciddi bir sıkıntı mı var adamın vucud ölcüleri nde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ya infamous ne alaka ya street fighter vs tekken ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ono öyle ya, ama adam street fighter'ı yapmış işte. bi de bunun blanka'sı var oyuncak, onsuz hiç gezmiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 vita wifi 250$ veya euro 3g olan 300$ veya euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 sony'ninki gelmiş geçmiş en tırt e3 konferansıydı sanırım. bir tane bile çarpıcı,kayda değer süpriz oyun yok,ne last guardian ne bişey..uncharted 3 sunumu da yeteri kadar etkileyici değildi. ngpde gösterdikleri adam gibi tek şey uncharteddı,onu da ne zamandır o kadar çok gösterdiler ki kabak tadı verdi. gerisi ise yüksek bütçeli iphone oyunuydu resmen. exclusive bikaç oyun göstermelilerdi ngp'ye,şu haliyle resmen ikinci ps3'ü almak gibi bişeye benziyor. çıkar çıkmaz almayı düşündüğüm aletten direk vazgeçtim. ubisoft'un bomba konferansından sonra resmen vakit kaybıydı ya.. neyse artık,nintendo moralimizi yerine getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 fiyat çok iyi ya,adamlar resmen ps3 slim çıkış fiyatına veriyorlar.nintendo 3ds bile dünya para,sony gönül almayı çok iyi biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Tırt olmasının nedeni yapımcıların oyun duyurularını fuardan 1 hafta evvel zaten yapmaları. Şurda heyecanla beklenen tek Battlefield 3 vardı yani, onlar uzun zaman sakladılar çünkü yeni görüntüleri ve bilgileri, ama MW3 olsun, olsun future soldier falan olsun hepsi gösterdi kendini 1 hafta evvelden videolarla, E3'e bişey kalmıyor işte o zamanda. Şuraya bakınca 3 oyun benim için ön planda: BF3, Uncharted 3, AC: Revelations. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 benim için ön planda olan oyunlar, AC:Revelations, Uncharted 3 ve şimdilik FarCry 3. ama farcry 3 yerine başka oyunlar da gelebilir karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bu sene Bethesda, EA ve Ubisoft zamanı olmuş. Diğerlerinde birşey yok pek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Çoğunu zaten bekliyordum da Far Cry 3 süpriz oldu. Assasins Creed deki türkçe karı muhabbeti güzeldi (: Bf3 zaten mükemmel. Mw3 yine ww3 e gidiyor. Me 3 güzel. Skyrim mükemmel. Future Soldier mükemmel. BioShock Infinite harika. Arkham City güzel. Prey 2 güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 moriQ said: Çoğunu zaten bekliyordum da Far Cry 3 süpriz oldu. Assasins Creed deki türkçe karı muhabbeti güzeldi (: Bf3 zaten mükemmel. Mw3 yine ww3 e gidiyor. Me 3 güzel. Skyrim mükemmel. Future Soldier mükemmel. BioShock Infinite harika. Arkham City güzel. Prey 2 güzel. ben geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 wii u ne ya hic anlamadım millet niye bu kadar coştu gerçi anlamadığım bişey daha var wiiden güçlü mü bu alet şimdi battlefield 3, assassins creed, metro, darksiders 2 falan diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 evet,alet next gen grafik teknolojisi içeriyor. bence çok güzel olmuş,hem yeni nesil hardcore oyunlar (sonunda nintendo ve 3rd party) hem yıllardır sevdiğimiz nintendo oyunları bir arada olcak. ayrıca keyfi de çok güzel,yeni nesil oyunları ister tvde, ister yatıp 6.2" tablet ekranda hendheld rahatlığıyla oynamak filan. hem tvye bağlı olarak oynarken controller üstündeki o ekran bayaa şey katar gameplay'e,menüler vs o ekranda olur,inventory'yi falan filan ordan kullanırız. çok sevdim ya ben! http://blogs.reuters.com/mediafile/files/2011/06/new-nintendo-wii-e3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 E3'te gösterilmeyen oyunlar: 2K Games Max Payne 3 Mafia III The Civilization series Spec Ops: The Line Borderlands 2 Activision Sledghammer's Call of Duty title Bungie's game The Guitar Hero series James Bond game (Raven Software) The Tony Hawk series Atari Alone in the Dark PSN/PS3 (game was leaked by the ESRB) Bethesda Doom 4 Capcom Steel Battalion: Heavy Armor (Announced for Kinect at TGS 2010 show) Codemasters Grid 2 Disney Anything from Black Rock Studios Anything from Junction Point Studios Electronic Arts Project RedLime (Starbreeze's Syndicate reboot) The Respawn Entertainment game (reportedly a sci-fi shooter) The Command & Conquer series Jack the Ripper (Visceral) Medal of Honor Dante’s Inferno 2 Burnout Crash (listed by the ESRB) The Skate series EA Sports' Four New Sports Games (one of which is believed to be NFL Blitz) Mirror’s Edge 2 Konami Metal Gear Solid: Rising The Contra series The Castlevania series Microsoft A Xbox 360 price drop Lionhead's Milo demo/game Gears of War: Exile The Viva Pinata series 2010 TGS Japanese Kinect Games Codename D – Grasshopper Haunt – Parappa the Rappa creator Project Drago – Phantom Dust Creator Nintendo Wii Vitality Sensor Retro's Wii U title Rockstar Agent Grand Theft Auto V Bully 2 Sega Shenmue 3 or Shenmue City Bayonetta 2 Alien game (Creative Assembly) Sony PlayStation 3 price drop Syphon Filter 4 (rumored to be at the show) The Last Guardian ModNation Races 2 for PS3 Quantic Dream's game Sorcery The Gran Turismo series God of War 4 (rumored to be at the show) Sony Online Entertainment The PlanetSide series SquareEnix The Kingdom Hearts series Dragon Quest X (Wii) Dragon Quest 3 (3DS) Chocobo Racing 3D (3DS) Final Fantasy 3DS Final Fantasy Versus XIII Final Fantasy XIV Final Fantasy Type-O (PSP) Thief 4 Fortress (Former Grin-developed FF spin-off) THQ The Devil’s Third WWE Brawl Insane (Guillermo Del Torro's project) Ubisoft Beyond Good & Evil 2 Battle Tag I Am Alive Might and Magic: Heroes VI EndWar 2 Splinter Cell: Retribution Valve Anything Half-Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/e52/adf/a01/3c4/16f/803/f8f/a88/3ba/67a/a2_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahahah mükemmel tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar