Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sefer golü ben attım - Bursaya gidiorm :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bok atmayın lan sdfg

FSM canlı bi yer. Özellikle son yıllarda daha da güzelleşti. Hoş ben haftada 2 kez önünden geçer yılda 1 kez içine girerim de, methini duyuyoruz yani yine de sdf
Mesaj tarihi:
Abi dağın eteğinde şehir, ne olması lazımdı sdf

NOrmalde çok sıkıntısı yok onun da karda dert biraz. Ama nilüfer dediğim ilçe düz, hatta bursanın merkezi ve doğusuna doğru olan kısmı hariç her yer düz diyebiliriz.
Mesaj tarihi:
Yanlız az önce baktım da evet 600 diyelim biz ona. Ama çok artmış lan bu kadar değildi bu kiralar.

Görükle'de rezidans kiralarsın o paraya sfdsdgsfg
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

AMAN ABİ sdvbfdg

gemlikliyim de, 4 yıl lise şimdi de üniversite, bursada çok vakit geçirir olduk sdf

ay sen de bursali demesinler die bi tutturdun gemlikliyim die...
Mesaj tarihi:
/offtopic

ohaaa, bu seagle mı, selam naber :)

/ontopic

bursa güzeldir ya, ulaşım sorunu yok, yoğun olmasa da disco/bar/avm epey mevcut.

Diğer ilçelere göre nilüfer ve osmangazi de kiralar ve yaşam biraz daha pahalı ama orda oturanlar da avukat doktor falan o yüzden pek sıkıntı yok, taksim gibi 2 günde bi olay çıkan bi meydanı yok falan filan.

Güzel bi şehir, yaşanılabilirlik yüksek, cep telefonu problemlerinde bana bi öm at, hallederiz. O konu için tanıdık çok.
Mesaj tarihi:
Hakkımda atıp tutanlar olmuş
özellikle nil, alman köylüsü olmasının getirdiği psikolojik sıkıntı nedeniyle bazı espriler yapmaya çalışmış
ona KİKİKİKİKİ demek istiyorum

sdfgsfdgsdf

Gemlikliyim hacı ben sdvgsfd. Gemlikliler askerde bile Bursalıyım demez, Gemlik Gemliktir.

Bursa'da travesti olur Gemlik'te tinerci olur mesela. Bursa'da kestane olur gemlik'de zeytin olur. Sonra o zeytinleri serdar ortaç kızların göbeğinden yer falan. Fidanlar ağaca, ağaçlar ormana vs vs.

Bursalı lafını kabletmiyorum..
Mesaj tarihi:
Masakari said:

@one

hacı sen shemaledancer lardan mı hoşşlanıyon ?

@seagle

hacı , "one" sana shemaledancer dedi.

ahaha, off feci fail olmuşum, mouse un scrollu yaktı beni resmen, surata bakmadım ki ben o dancer abimin. öliyim ben ya...
  • Yeni Oluştur...