roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Nilüfer'de oturursan FSM'ye yakın olursun, orasının gece hayatı canlıdır. Tekel bayii varmış gece hayatı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Bok atmayın lan sdfg FSM canlı bi yer. Özellikle son yıllarda daha da güzelleşti. Hoş ben haftada 2 kez önünden geçer yılda 1 kez içine girerim de, methini duyuyoruz yani yine de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bursa yokuşmuş lan baya. bilmiyodum ben. gözümde düştü baya o nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Abi dağın eteğinde şehir, ne olması lazımdı sdf NOrmalde çok sıkıntısı yok onun da karda dert biraz. Ama nilüfer dediğim ilçe düz, hatta bursanın merkezi ve doğusuna doğru olan kısmı hariç her yer düz diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Sen de gemlikliyim diyosun da en bursa'lıdan daha çok bur-sa-lı-sın gibi geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 AMAN ABİ sdvbfdg gemlikliyim de, 4 yıl lise şimdi de üniversite, bursada çok vakit geçirir olduk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 400-500 nilüferde kira yalan ya. o fiyata zor nilüfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Yanlız az önce baktım da evet 600 diyelim biz ona. Ama çok artmış lan bu kadar değildi bu kiralar. Görükle'de rezidans kiralarsın o paraya sfdsdgsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 SeaGle said: AMAN ABİ sdvbfdg gemlikliyim de, 4 yıl lise şimdi de üniversite, bursada çok vakit geçirir olduk sdf ay sen de bursali demesinler die bi tutturdun gemlikliyim die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bir de babacum uludag nın kötü yanı bildiğin sehir dısında. şehir merkezinden bile ulaşım bezdiriyor. gdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ya gemlikliyim ne. bursanın ilçesi abi gemlik. bi alex yalova değil. baya baya bursalı arkadaslar bu seagle. sizi kandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Masquerade said: bir de babacum uludag nın kötü yanı bildiğin sehir dısında. şehir merkezinden bile ulaşım bezdiriyor. gdfh. http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/baltalilah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 gemlik dediğin yer bursanın köyü, köylüler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 e ben de onu diyom. kivir seagle, kivir. http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/shemaledancer.jpg kurtaramazsin hic bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 /offtopic ohaaa, bu seagle mı, selam naber :) /ontopic bursa güzeldir ya, ulaşım sorunu yok, yoğun olmasa da disco/bar/avm epey mevcut. Diğer ilçelere göre nilüfer ve osmangazi de kiralar ve yaşam biraz daha pahalı ama orda oturanlar da avukat doktor falan o yüzden pek sıkıntı yok, taksim gibi 2 günde bi olay çıkan bi meydanı yok falan filan. Güzel bi şehir, yaşanılabilirlik yüksek, cep telefonu problemlerinde bana bi öm at, hallederiz. O konu için tanıdık çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Hakkımda atıp tutanlar olmuş özellikle nil, alman köylüsü olmasının getirdiği psikolojik sıkıntı nedeniyle bazı espriler yapmaya çalışmış ona KİKİKİKİKİ demek istiyorum sdfgsfdgsdf Gemlikliyim hacı ben sdvgsfd. Gemlikliler askerde bile Bursalıyım demez, Gemlik Gemliktir. Bursa'da travesti olur Gemlik'te tinerci olur mesela. Bursa'da kestane olur gemlik'de zeytin olur. Sonra o zeytinleri serdar ortaç kızların göbeğinden yer falan. Fidanlar ağaca, ağaçlar ormana vs vs. Bursalı lafını kabletmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Gemlikte Seagle var, Bursa'da 0ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 @one hacı sen shemaledancer lardan mı hoşşlanıyon ? @seagle hacı , "one" sana shemaledancer dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bir izmirli değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 İzmir ne ya türkiye'nin köyü, daha dil gelişimi tamamlanmamış izmirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bur sa lı sın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Masakari said: @one hacı sen shemaledancer lardan mı hoşşlanıyon ? @seagle hacı , "one" sana shemaledancer dedi. ahaha, off feci fail olmuşum, mouse un scrollu yaktı beni resmen, surata bakmadım ki ben o dancer abimin. öliyim ben ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 GGGGGGOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 yolda yürürken kafana çatı düşmesin dikkat et. Bursa'da şiddetli lodos, bir çatıyı karayoluna uçurdu. Sabah saatlerinde işine giderken çatının altında kalan bir kişi ağır yaralandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar