Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MKV ve stream için smart TV mi media player mı?

Sam

Öne çıkan mesajlar

benim evin her odasına cat6 (cat8 de olabilir) ethernet var.
tabi ev inşaat halindeyken koydurdum, yoksa kablo cehennemi olurdu...

apple tv tavsiye ederim, 100$'a daha iyi alet yok. dahili wireless N. youtube stream de eder. grooveshark'da dinlersin beleşe... (grovy ile) herşeyi oynatır. ısınmaz, altyazı sorunu yok. optic+hdmi inputları var.

sanırım daha iyi alternatifin yok.
Sosyal ağlarda paylaş

TV için kimse konuşmamış ben konuşayım, marka ve model bazında araştırman gerekiyor ses ve altyazı uzantıları desteklerini çünkü modelden modele bile değişiyor. Ama özellikle USB bağlantılarında hepsi sorun çıkarmaya meyilli.

Samsung altyazılarda çok sorun çıkarıyor mesela. LG yeni nesil 3D TV lerini tanıttı daha yeni LW serisi olarak, Smart TV fonksiyonları var onlarda. Şu an son teknoloji o ürün, onu araştırabilirsin destekleyip desteklemediğini. Ama LG TV leri de genel olarak DTS desteklemiyor, sesleri ya AC3 e çevirip o şekilde kaydetmen ya da DTS destekleyen dijital home theater sahibi olman gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung c550 var bende. Ağ üzerinden pc'deki herhangi bir içeriği sorunsuz paylaşıyorum media server ile. Sopcast ve benzer yayınları da paylaşabiliyorum aynı şekilde (pc'de nasıl görünüyorsa öyle görünüyor tv'de). Ya da cep telefonundan da paylaşabiliyorum bir kısmını (youtube vs.). Wifi ya da web browsing yok tv'de (gerçi yazılımı değiştirip web browsing kullanılıyor), evdeki ağa ethernet kablosuyla bağlıyorum tv'yi.

Benimkinden daha iyi bir tv alabilirsin, 6 serisi en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayara gidip share etmek baya mantıksız

bende apple tv + ipad 2 var
ve toplam 800$ verdim ikisine.

ipad 2'den oturma pozisyonumu bile değiştirmeden
aklınıza gelicek her türlü içeriği oynatabiliyorum.

smart tv'ye para yatırmak saçmalık bence, tabi sizin bileceğiniz iş. ben söylemiş olayım da =)

edit: ipad2'ye vpn aldım bir de. hulu/netflix/spotify herşeyi televizyona apple tv'den aktarıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

ps 3'ten hulu'ya netflix'e girilmiyor region sınırlaması olduğu için ne yazık ki.

android telefonununuz varsa 100$ apple tv alıp stream için kullanabiliyorsunuz aklınızda olsun.

http://www.geek.com/articles/mobile/doubletwist-adds-airplay-support-beats-google-to-nfc-sharing-20110511/

adı da doubletwist application'ın
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
evet pms yeni sürümü neyse ki halletti, kaç kaiji bölümünü pc'de seyrettim mecbur. :/

sonuç olarak yaptığım şu oldu:

- pms ile wi-fi hq ayarı ile ps3
- laptop bağlı son çare ama 1080p'de kasılıyor
- bazen de usb stick ile tv'ye bağlıyorum film falan
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung kullanıp meraklısı varsa şurayı inceleyebilir;
http://www.samygo.tv/

Baya bir OS update, software vs. özellikleri ekleyebiliyorsunuz. Sizin TV modelinde olmayan bazı özellikler aslında aktif hale gelebiliyor vs. Anlatıyor hepsini..
Benim TV yetemiyor malesef, içimde kaldı bi sürü şey..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...