sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Irak Parlamentosu, 1990-91 yılındaki Körfez Savaşı'ndan zarar gören Amerikalılar için 400 milyon dolar tazminat ödeme kararı aldı. http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1048013&Date=02.05.2011&CategoryID=81 HAHAHAHHHAHHAAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 oha ya. oha harbi. iyi tecavüz edemediniz bize, canınızı az da olsa yaktık affedin tazmin edelim zararınızı, bi dahakine daha iyi tecavüz edersiniz inşallah demek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 hayır legal haraç o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 adamlar hem yıllarca mikiyor hem de üste paralarını alıyor, iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Şu orta doğunun haritasını çizen ingiltere var ya ingiltere... Kürtleri resmen 4 tane ülkede hiçbir zaman huzur olmasın diye serpiştirmiş bu 4 ülkeye. Ortamızda bir kürdistan olsa, türkiye, iran, ırak, suriye, kürdistan güllük gülistanlık yaşar giderdik. Adamlar resmen pislik yapıp gitmişler. Dünyayı yöneten ülke değişti bu coğrafyadaki huzursuzluk hala değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 kürdistan dedin ve çetin abi gelecek şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kürdistan sözü geçince forumda uykusundan ter içinde uyanıp hemen bilgisayar başına geçiyor değil mi asidksaldksad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ahmedinejad said: kürdistan dedin ve çetin abi gelecek şimdi. ASÜĞDFL3APĞKOAIWEPR0IKAWAŞSFİL umarım banlenmmemşkp başka türlü nbu gülüü nasıl ifade ederim bilmiyorum . imlayı düzelmticem kalsın böyle. edit : sipeyskekinkini de okudum klşsdf direk canlandı gözümde. saldfriş çetin abi be, harcanıyor burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 haber sitesine gelen şu yorum da bitmiş olan gülüşümü (?) yeniden başlattı. "... keşke ırakın da chp gibi güçlü bir sol partisi olsaydı." AJAHAHAHAHAH eJIKAĞPOJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 dattebayo said: ahmedinejad said: kürdistan dedin ve çetin abi gelecek şimdi. ASÜĞDFL3APĞKOAIWEPR0IKAWAŞSFİL umarım banlenmmemşkp başka türlü nbu gülüü nasıl ifade ederim bilmiyorum . imlayı düzelmticem kalsın böyle. edit : sipeyskekinkini de okudum klşsdf direk canlandı gözümde. saldfriş çetin abi be, harcanıyor burda. alın bunu dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Adamlar sıkıntıdaymış borçlanma tavan yapmış, petroldende gelir yetmiyor naapsınlar gayet demokratik bir şekilde ortadoğunun ümüğünü sıkıyorlar işte. bknz ümük açıklaması, yazımız net olsun :p: http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CBwQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.itusozluk.com%2Fgoster.php%2F%25FCm%25FCk&ei=JLm-TZquLYaPswbXqa3vBQ&usg=AFQjCNFiL6Gt5qeWCFGNQ_78JHRcQM1XpQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ahmedinejad said: kürdistan dedin ve çetin abi gelecek şimdi., asdhuasdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 cümle kuramayan kelime yazamayan insanların forumda bişiler paylaşma hevesi çok hoş.. bi de millete laf sokuşturma çabasına giriyorlar ya cin olmadan adam çarpma diye bir laf vardır hatırlatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 mardox said: cümle kuramayan kelime yazamayan insanların forumda bişiler paylaşma hevesi çok hoş.. bi de millete laf sokuşturma çabasına giriyorlar ya cin olmadan adam çarpma diye bir laf vardır hatırlatayım ekşi sözlük memesi bu kalıp canımın içi. bilmemen normal tabi. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=erkek+arkadasimin+birasini+doktun+ve+simdi+gelecek hatta buyur http://www.eksisozluk.com/index.asp?a=sr&kw=sevgilim+gelecek cümle kurmayı biliyorum merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 uuu çok elitsin ekşi sözlük memesi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 olm sana demedi adam, pms? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yok ya böyle gereksiz ayarları sevmiyorum. bi de öyle birine atar yapasım geldi. kısmet buraymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yok bunu da sana demedim, ahmedinejada dediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 he bi de dondurma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 aluriel adam bana dedi yav? demedi mi? kime dedi ki? datteye demiş galiba. evet. ben bi yüzümü yıkayayım. rasmon işte. aaaaakikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Saddamın asılması heralde Irağın başına gelmiş en kötü şey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Yarın sayfayı bok ettniz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 tamam düzeltiyorum sipeyskeyk said: Şu orta doğunun haritasını çizen ingiltere var ya ingiltere... Kürtleri resmen 4 tane ülkede hiçbir zaman huzur olmasın diye serpiştirmiş bu 4 ülkeye. Ortamızda bir kürdistan olsa, türkiye, iran, ırak, suriye, kürdistan güllük gülistanlık yaşar giderdik. Adamlar resmen pislik yapıp gitmişler. Dünyayı yöneten ülke değişti bu coğrafyadaki huzursuzluk hala değişmedi. PROBLEM TURKEY ? http://i56.tinypic.com/30i981u.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar