Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

indirici

seraphiel

Öne çıkan mesajlar

normalde jdownloaderla birlikte ikisine de gerek yok ama alışkanlık işte. kopyaladığım link zaten gidiyor downloadera ben bişey yapmadan.

clicable links ve rapidshare link checker diye aratabilirsin. şu an giremiyorum extension sayfasına chrome'un. sonra bi ara linklerini de koyarım.

ilki bütün linkleri tıklanabilir hale getiriyor. mesela bazen /code içindeki linkler yada burda imzalardaki linkler normalde tıklanamıyor.

diğeri de rs/mu/hf artık hangi servisi kullanıyorsan o linkleri kontrol ediyor sayfayı açtığında. patlak linklerin üstünü çiziyor vs.
Sosyal ağlarda paylaş

normalde rapid kullanıyorum da arada bazı nadir şeyleri bulamıyorum. mipony'de mesela hotfile, filesonic falan denedim oluyo ama pop-up çıkarıp şifreyi girmemi istiyor. her yeni başladığında bunu isticek mi? yani bilg başında değilken download yapamıyor mu mipony?

jdownloader'da var mı böyle pop-up aynı şekilde?
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

normalde rapid kullanıyorum da arada bazı nadir şeyleri bulamıyorum. mipony'de mesela hotfile, filesonic falan denedim oluyo ama pop-up çıkarıp şifreyi girmemi istiyor. her yeni başladığında bunu isticek mi? yani bilg başında değilken download yapamıyor mu mipony?

jdownloader'da var mı böyle pop-up aynı şekilde?

bu jdownloader'da da soruyor şifreleri ya. yani download için bilgisayar başına olman şart... bunu yapmayan bir program var mı ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...