seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bir program söyleyin; rapidshare linklerini dizeyim, bekleye bekleye indirsin kendisi. premium üyeliğim bitti. bi de kullanımı basit olursa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 jDownloader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 java (td) Mipony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Vity's Free Rapid Downloader Sadece Rapid değil bütün o tarz siteleri destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 flashget dicektim diyemiyorum bozdu kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 jdownloader + opsiyonel olarak link kontrolü ve bütün linkleri tıklanabilir yapmak için chrome extensionları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 o chrome extensionları neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 normalde jdownloaderla birlikte ikisine de gerek yok ama alışkanlık işte. kopyaladığım link zaten gidiyor downloadera ben bişey yapmadan. clicable links ve rapidshare link checker diye aratabilirsin. şu an giremiyorum extension sayfasına chrome'un. sonra bi ara linklerini de koyarım. ilki bütün linkleri tıklanabilir hale getiriyor. mesela bazen /code içindeki linkler yada burda imzalardaki linkler normalde tıklanamıyor. diğeri de rs/mu/hf artık hangi servisi kullanıyorsan o linkleri kontrol ediyor sayfayı açtığında. patlak linklerin üstünü çiziyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Chrome Web Store Uygulamaya şu anda erişilemiyor sürekli bu hatayı veriyor extension sayfası anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ben bazı sitelerin premium content bölümünde takılıyorum fakat bunları atamıyorum flashget türevi şeylere. account bilgilerini girsem dahi işlemiyor. garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abi komedi resmen. chrome ile extension sayfasını açamıyorum opera ile açıyor. asdgfs rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 mipony demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 jdownloader direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 GERGE said: java (td) Miponybu baya iyiymiş ya beğendim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 normalde rapid kullanıyorum da arada bazı nadir şeyleri bulamıyorum. mipony'de mesela hotfile, filesonic falan denedim oluyo ama pop-up çıkarıp şifreyi girmemi istiyor. her yeni başladığında bunu isticek mi? yani bilg başında değilken download yapamıyor mu mipony? jdownloader'da var mı böyle pop-up aynı şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 jdownloader yeterli butun linkleri highlight edip copy yapma yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 jdownloader.. biraz yavaş açılıyo ama olacak o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 kapatmadığın sürece tekrar açmana gerek yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 sabonis said: normalde rapid kullanıyorum da arada bazı nadir şeyleri bulamıyorum. mipony'de mesela hotfile, filesonic falan denedim oluyo ama pop-up çıkarıp şifreyi girmemi istiyor. her yeni başladığında bunu isticek mi? yani bilg başında değilken download yapamıyor mu mipony? jdownloader'da var mı böyle pop-up aynı şekilde? bu jdownloader'da da soruyor şifreleri ya. yani download için bilgisayar başına olman şart... bunu yapmayan bir program var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 captcha olayını diyorsun sanırım. yok onu yapabilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar