goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 sipeyskeyk said: Abi kimse Amerika tarihinin en parlak günlerini yaşıyor demiyor. Ama ben Çin gibi psikopat bir ülkenin dünyayı yönetmesindense Amerika'yı tercih ederim, Amerika batarsa meydanın kime kalacağı ortada, çok ağır sıçarız yani. iki atom bombası, onlarca yalandan kaynak savaşı, bol bol darbe ile psikopatlığı tanınmış bir ülkeye razısın yani. pes
STY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 zaidral said: verildi mi bilmiyorum da bu daha beter: http://i.huffpost.com/gen/272722/FOX-HEADLINE-FAIL.jpg CNN bile Obama's Compound yazdı abi haberi geçerken, Osama's yazacağına. Nası hata yapıyolar lan düşünün o kadar heyecan yapmışlar hehe..
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Çin'in daha insafsız olacağını düşünüyorum. Direk ulusları köleleştireceğini falan, you know.
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kötülük Çin'den gelecekse hoş gelsin
STY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 şu da iyi Man Accidentally Live Tweets Osama Bin Laden’s Death adam tweetlemiş helikopter falan geçerken bölgeden. haberi yok ama baskından..gazeteciler , tv ler mesaj yagmuruna tutmuşlar adamı heh..
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 goldbären said: iki atom bombası, onlarca yalandan kaynak savaşı, bol bol darbe ile psikopatlığı tanınmış bir ülkeye razısın yani. pes http://1.bp.blogspot.com/_6Y-NXZmDcxU/TTLPiQ3uzqI/AAAAAAAANs0/uOEO0P5fXcc/s1600/stalin-mao-hitler.jpg yukarıdakilerden hangisinin halen ülkesinde resimleri sokakları süslüyor?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 usama'nın fake fotoyu ilk kim koymus yabancı basında acaba? belki salak birisi ps leyip salmıstır nete de biz de abd yayınladı diye alaya alıyor olmayalım? türk gazeteler dısında denk gelmedim.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Sam said: goldbären said: iki atom bombası, onlarca yalandan kaynak savaşı, bol bol darbe ile psikopatlığı tanınmış bir ülkeye razısın yani. pes http://1.bp.blogspot.com/_6Y-NXZmDcxU/TTLPiQ3uzqI/AAAAAAAANs0/uOEO0P5fXcc/s1600/stalin-mao-hitler.jpg yukarıdakilerden hangisinin halen ülkesinde resimleri sokakları süslüyor? ya abi iyi güzel de, amerika da ak kaşık değil. hatta asya, afrika, güney amerikada karıştırdığı ülkelerde doalylı yoldan kaç kişinin ölümüne sebep olmuştur, daha sinsice. konu devlet çıkarlarına gelince gücü yeten yetene. çin sempatizanlığı diye demedim onu.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abd'nin yaptıklarını biliyoruz da tercih demişsin, ehven-i şer hangisi denirse benim diyeceğim budur yani. yoksa her devrin roma'sı 'barbarlara' (hani romalıların kullandığı anlamda bu) kötü. (:P)
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abd biraz daha olaylar kendi kendine gelişiyormuş gibi gösteriyor, o yüzden uyanmıyoruz bir türlü, kızdırmadan yapmasını biliyor. çin de bunu öğrendi mi bilmiyorum, yoksa gelip öyle "bana çalışın bundan sonra çinci sosyalistsiniz lan" derse sindiremez kimseyi kolayına, 70 milyon türk 1.5 milyar çinliyi YOK EDER. bana sorsan japonya yönetsin dünyayı, bol bol anime izleriz, cinsel tabular yıkılır falan.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bu çin bayadır normal takılıyor.Abd ye falanda hiç rage atmıyor.enteresan
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 TD)Pentagram said: bu çin bayadır normal takılıyor.Abd ye falanda hiç rage atmıyor.enteresan bayadir normal takiliyor? herifler 3 ay once amerikan savunma bakani ordayken yeni nesil savas jetlerini ucurdular vizir vizir, f-35 duzyeinde hatta belli alanlarda f-35 den cok daha iyi oldugunu iddea ettiler filan
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 o kadarlik ucuyodur o jetler zaten, bozulmustur sonra.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 kalite vs sayi direk cinliler seri uretim 1000 tane basar, adamlarda insandan cok bisi olmadigindan doldurur icini, stealth kamikaze yaptirsa bas agritir heriflerde sayi ustunlugu var lan boru diil, her zaman kalite super bisi olsa almanlar 2. dunya savasini kazanmisti, sovyetler bole direk karsilarina kimi zaman silahi bile olmayan askerler yigarak bezdirebildiler anca ha tabi yazik gunah askere filanda patlamis nukleer reaktorun cekirdegini izole etmek icin asker ustune asker yollayacak kadar insan hayatina deger vermeyen bir ideolojiden bahsediyoruz burda
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 lan su cinin adam gibi bi action unu gormeden gocup gitcez ona yaniyom. adamlarin cin seddini dikmelerinden sonra ne dunya savaslarinda bi olayi var, ne dunya barisinda bi soz sahibi, ne sporda basarililar, nede marka konusunda. dobrowski gibi adamlar lan.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 goldbären said: bana sorsan japonya yönetsin dünyayı, bol bol anime izleriz, cinsel tabular yıkılır falan. abi aman diyim
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 osama'nın execution videosu dolanıyor sanırım internette, facebookta biri atmış USA'dan bana ama silinmiş hemen.
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Viktor said: kalite vs sayi direk cinliler seri uretim 1000 tane basar, adamlarda insandan cok bisi olmadigindan doldurur icini, stealth kamikaze yaptirsa bas agritir heriflerde sayi ustunlugu var lan boru diil, her zaman kalite super bisi olsa almanlar 2. dunya savasini kazanmisti, sovyetler bole direk karsilarina kimi zaman silahi bile olmayan askerler yigarak bezdirebildiler anca ha tabi yazik gunah askere filanda patlamis nukleer reaktorun cekirdegini izole etmek icin asker ustune asker yollayacak kadar insan hayatina deger vermeyen bir ideolojiden bahsediyoruz burda Şöyle bir problem var, Çin'in çok ama kalitesiz klişesi kırılmaya başladı, hatta kırıldı bile. Adamlar hayvan gibi teknoloji geliştiriyorlar, deliler gibi patent başvurusu yapılıyor her sene. Hepsi devlet teşvikli. R&D'ye özellikle nanoteknoloji ve savunma sanayinde öküz gibi kasıyorlar. Adamlar dünyayı ele geçirecek söylüyorum
Öne çıkan mesajlar