mardox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 o işin şakası tabii :) haklısın sorumululuk 0 bir çocuk yetiştirip sonra başarılı evlat beklentisine girmek de zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 beyler yaşlanıyoruz ve bu gerçek şimdi dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Absolut said: Ödevini neden yapmadın diye sordu eşim geçenlerde çocuğun tekine. Ki öyle sınıfın iti veya ileri zekalısı değil normal vasat bir çocuk. Ertesi gün okul müdürü eşimi çağırıp resmen azarladı eşimi. Yok neymiş çocuğun ruh hali bozulmuş ödev sorunca. Eşimde ruhana sıçayım diyememiş haliyle pardon vs demiş. Şimdi bu çocuğu sen birde 4-5 sene sonra gör. Çevresinde paladin bubble ile yaşamaya alışmış gerektiğinde anne baba imdat çağrısı düğmesi artık kullanmaktan aşınmış şımarık sorumluluk nedir bilmeyen bir çocuk daha kısacası. Şimdi millet bi çocuk doğuruyor sanki dünyada başka çocuk yok. hocalar ayvayı yemiş. artık çocuk sana emderecek neredeyse. eşinize cidden sabırlar. ben veliler yüzünden şeker hastası olan hoca biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Her denilene katılmıyorum ama ciddi bir sorun var şuan zaten yapılmak istenen bu...Hadi diyelim bundan kurtuldun hayat denen şey omuzlarının üstünde nasıl geçiceneceksin vs.. derken kafanı kaldırıp sorgulayamıyorsun bile yada tepki veremiyorsun. Tek giden genç nesil değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 xetraynex said: forgiver said: ne varsa bizde sabah-akşam forum takılıyoz +1 bakış açısıyla ezmiş. absolut abinin eşi için edit: okullardaki eğitim sistemine yüklenen aileler kendi görevlerini çoğu zaman unutuyor. yazık ya. 17 yaşındayım ve o çocuk adına utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 80 sonrası kuşak gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Çocuklar şımarık yetiştiriliyor. Abso'nun eşinin olayında mesela, bundan çok değil 10 sene önce bile o çocuğa laf söylediği için velinin gelip çocuğu adına özür dilemesi, nasıl derse yönlendirebileceğini öğrenmesi falan gerekliydi. Ya bizim kıymetimizi bilemediler, ya bunları şımartıyorlar abi, başka bi alternatif yok. Hani eskiler anlatır "biz öğretmenden tokat yedik mi akşam izini gördüklerinde bi tokat da evdekilerden yerdik" falan diye, lan ben bile yaşadım onu yani. Bu durumlar 10 yıl kadar önce falan yaşanıyordu. Ha dayak atılsın demek istemiyorum ama bi terbiyesizlik yapıldığında bunun caydırıcı cezası vardı. Şimdikiler maşallah yüz surat hacı murat, küfür etsen gülüyorlar. Öğretmen birazcık sinirlense bağırsa çocuğa annesi babası geliyor kavgaya ertesi gün. Saygısızlığın kötü olduğunu bilmiyorlar. "hoca neaber" diye öğretmeniyle konuşan tipler var lan, bu çok garip bişey yahu. Kötü olan, giderek daha da düşüyor bu işin yaşı. Saygı kavramı kalkmış ortadan. Öğretmen birşey için laf söylüyorsa bi bildiği vardır diye düşünmüyor çocuklar artık. "ÖĞRETMEN BANA BAARDIEĞ" diye eve gidip ağlanıyor, anne babayı kışkırtıyor. Anne baba zaten "ÇOCUĞUMSSS" diye gezdiği için direk öğretmene geliyorlar bu sefer. Otobüste küfürlü konuşmaktan çekinmeyen tipler de, kurallara uymamayı adet haline getiren tipler de, toplum içinde davranmasını bilmeyen tipler de, bunların hepsi bu tarz bi aile eğitiminin eseri olarak çıkıyor ortaya muhtemelen. Ya ben otobüste metroda falan karşıma benden yaşça büyük biri oturduğunda yayılmışsam kendimi toparlıyorum hani istemsiz bi şekilde oluyor ama, yerleşmiş bi davranış artık. Adamın çok umurunda olduğundan da değil ama hani o da bi değer olmuş benim için. Şimdiki lise öğrencileri falan ana avrat küfürlü konuşuyor, üstüne biri uyardığında babası yaşında adama dikleniyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ortaokuldayken bi hocamız derse girince günaydın der sonra beni sen git kantine çay iç beni ugraştırma diyip atardı dersten ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Şimdi bi çocuğa yapsa ertesi gün emekli edilip kahvehanede bol bol çay içer muhtemelen sdghdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Hocayla eğlenmek bizde de vardı sonuçta gençsin hava atıcaksın kızlara hocayı takmam gibisinden falan ama yakalandık mı veya dozunu kaçırdık mı sonuçlarına katlanırdık yani öğretmenin elinde yaptırım gücü vardı. Şimdi sınıfta kalma korkusu yok, disiplin korkusu yok ve bütün öğretmenler de mahmut hoca değil ki insanlar saygıdan efendi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Çok alakasız olacak ama okuldan eve gönderilme de kalkmış. Yani öğrenci okula artık sakalla ve üzerinde bir adet okulun kıyafetine dair bişi taşımasa da okula giriyor. Derse alınıyor. Annemin çalıştığı liseye gitmek durumunda kaldım geçenlerde. Okuldan başka herşeye benziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 biz boşuna mı törenlerden kaçtık.girdiğimizde de yakalanıp berbere veya jilet almaya gönderildik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bence genel olarak yeni nesili bol bol dövmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 psikopat gelişen nesil hakkında düşünceler neresinden çeksem elimde kalıyor nesil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 her gördügumde gülüyorum görmedğim zamanlar ne olacak bunların hali diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bu resim süper, büyük boyutta bulsam masaüstü yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 topiği şöyle bi okudum içim kötü oldu ya neden böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 -alatariel- said: Çok alakasız olacak ama okuldan eve gönderilme de kalkmış. Yani öğrenci okula artık sakalla ve üzerinde bir adet okulun kıyafetine dair bişi taşımasa da okula giriyor. Derse alınıyor. Annemin çalıştığı liseye gitmek durumunda kaldım geçenlerde. Okuldan başka herşeye benziyordu. UIan cuma günü bile müdür yardımcısı sakallıyım diye okula almayıp berbere yolluyodu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 dedeleriniz size hic bizim zamanimizda.... diye baslayan bi cumle kurmadi mi ha evlatlarim? sorarim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Red said: biz boşuna mı törenlerden kaçtık.girdiğimizde de yakalanıp berbere veya jilet almaya gönderildik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar