Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bi tane pamuklu gibi olan vardı en güzeli oydu ama bende siyah olanı alabildim ama herturlu ideal koltuk bu bence ben bilgisayar sandalyesi olarakda kullanıyorum hafif yastık desteğiyle.mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Abi gözünü seveyim ne fiyat/performansı 300tl civarı birşey o gidip baya koltuk alırsın onunla yada bürositten müdür koltuğu falan alırsın.İkea overrated en fazla köftesini yerim oranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi bel kısmı rahatlatıcı şekilde.dümdüz koltuklarda bi yere kadar oturursun.bu koltuk bel sırt ağrısı konusunda baya iyi yoksa illaki daha rahatı yumusagı vardır.bide ben o bürositleri sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 http://dl.dropbox.com/u/18366514/armchair_poang_side.jpg Şu yapı direk omuriliğe oturuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Benim sığmıyor hacilit kilo sınırınıda geçerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Test cihazı vardı Bursa ikea'da 150 kg falan basıyordu sanırım, sürekli. Tık yoktu valla 150+ iseniz oturmayın spor yapın zaten sfdgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 pöanga ben ilk PS3 kafede oynarken oturmuştum, sırtıma bayaa bayaa iyi gelmişti. sonra gidip aldım odamda bilgisayar dışındaki her iş için uygun bir koltuk kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 evet bilgisayar için fazla alcak oluyor.ama arkama yastık koyunca mis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 istikbal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Burosit aldım bir tane, 1 sene sonra minderi çöktü, ayrıca uzun insanlar için çok kötüler. Onların güzel olanları da 500 liradan falan başlıyor. Poanglar iyi. Gerçi benim tahta sandalyem var bir tane 10 sene oldu heralde tek geçerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 this. http://www.youtube.com/watch?v=iPUi8LmRkns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 SeaGle said: Test cihazı vardı Bursa ikea'da 150 kg falan basıyordu sanırım, sürekli. Tık yoktu valla 150+ iseniz oturmayın spor yapın zaten sfdgfs hidrolik popo vardı evet, durmadan basıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar