Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Yeni taşındığım evde www.torrentz.com'a girmeye çalışınca karşıma bu çıktı. Nasıl kurtulucaz bundan? Ktunnel falan da kapalı. Help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 internet korumalı paketlerden almışsın, arayıp sağlayıcını değiştirteceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Evdeki çocukların önceden trojan nedeniyle girilen sitelerden başları yanmış, ondan sanırım bu yolu seçmişler. AVG falan kurdurayım hepsine de kaldırsınlar şu sansürü. Ya da aklınıza gelen daha başka anti virüs programları varsa önerilere de açığım :D bu arada nette çocuk var sorununu hallettim ama torrentler inmiyor bu seferde. Acaba bununla mı alakalı yoksa farklı bir nedenden mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Antivirüs programlarının da çocuk ya da aile koruması gibi bir seçenekleri oluyor bazen ondan da olabilir.Şu anki antivirüs programının ayarlarına bak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hm ben bilgisayarında sorun olup olmadığına bakmışsındır sanmıştım ondan yazdım o ilk mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 oha be.. nette çocuk var www.battle.net'e bile girmeye izin vermiyor. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi heralde bunlar bazı siteleri yasaklamıyoda hepsini yasaklayıp bazılarını açıyolar fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 o değil de paticik.com açık lan düşün sen... o kadar aşşağılıyorlar bizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 evdeki çocuklara avg falan kurdurayım da kurtulalım şundan, offgamers, battle.net, mmo-champion alayı kapalı. kafadan www.christian.com diye bir site attım, o bile kapalı flört/arkadaşlık adı altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 www.eatliver.com bu siteye rahatlıkla girebiliyo musunuz? ttnet güvenlik nedeniyle sokmuyor lan ilk defa karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar